Şimdi Ara

Doğacak Kızım için İsim Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
9.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Doğacak Kızım için İsim Önerisi

(En Son Oy Tarihi: 29.3.2015)
Giriş
  • Arkadaşlar Allah izin verirse 4 ay kadar sonra ikinci kızım dünyaya gelecek. İlk kızımın ismini aile bireylerinin isteklerinin arasından kura çekerek belirlemiştik. O zaman benim teklif ettiğim isim çıkmıştı. Bu kez eşim kendi istediği ismi koymak istedi ancak onun da derinden çok istediği bir isim yok. Öneriler geldikçe aklımız karıştı. Ankete oy kullanmanızı ve/veya önerilerinizi rica ediyorum.

Bu arada ilk kızımın adı Hilal.
    Anketteki ilk iki isim de benim istediğim isimler.

1. Huricihan
    2. Mihrimah
    3. Hira
    4. Aylin [Hilal ayın ilk hali anlamında olduğu için Ay işığı manasına da geldiğinden)
    5. Yıldız [Hilalin yanına yakışır :) düşüncesiyle öneriliyor]
    6. Melike

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doğacak Kızınız İçin İsim Önerisi: Huricihan

Yeni doğacak kızınıza isim seçmek heyecan verici ve aynı zamanda zorlu bir görev olabilir. Eğer benzersiz ve anlamlı bir isim arıyorsanız, Huricihan'ı düşünebilirsiniz.

Huricihan Ne Demektir?

Huricihan ismi iki kelimenin birleşiminden oluşmuştur: "Huri" ve "Cihan". Huri, cennetteki güzellerden biri anlamına gelirken, Cihan ise dünya veya evren demektir. Bu nedenle Huricihan, "cennetin dünya güzeli" veya "evrendeki peri" olarak yorumlanabilir.

Huricihan İsminin Anlamı

Huricihan ismi, kızınıza hem güzellik hem de hayırseverlik gibi erdemler yükleyecektir. Cennetin güzelleri olarak tanımlanan Huriler, iyilik ve merhametle ilişkilendirilir. Cihan kelimesi ise kızınızın dünyaya ve evrene ait olduğunu vurgular.

Huri Cihan Ne Demektir?

Huri Cihan, Huricihan isminin alternatif bir yazımıdır. Her iki yazım da aynı anlama sahiptir ve kızınıza benzersiz ve zarif bir isim verecektir.

Doğacak kızınıza Huricihan ismini vermeyi düşünüyorsanız, bu ismin taşıdığı güzellik, iyilik ve evrensellik anlamlarını göz önünde bulundurmalısınız. Bu isim, kızınızın hayatı boyunca ona ilham verecek ve yol gösterecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çok egzantrik isimler var.
  • Lal önerim
  • yıldız koymada ne koyarsan koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökçe öneririm. Gök mavisi anlamı var. Ve Gökçe adında çok tatlı bir sevgilim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbiri

• Yasemin(havalı duruyor)
    Ecmel(farsça en güzel demekmiş,öğreneli çok olmadı)
    Ayça(anlamı ayla alakalı hilale uyar)
    Miray(anlamını geçersek iyi gibi)

Aklıma geldikçe editlerim...

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 23 Mart 2015; 20:14:34 >
  • ilk ikisinden birini koyarsan kizin senden nefret edebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 23 Mart 2015; 16:49:13 >
  • Hocam Hilal Yıldız veya Yıldız Hilal koyabilirseniz bence muazzam olur.
  • Merve olsun. Mervelere gidemez en azından.

• Iris koy Jude lawın kızının adı

• Rumeysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

Merve olsun. Mervelere gidemez en azından.

Biz size merve olmayasiniz diye degil mervelere gelmeyesiniz diye

• NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN NESRİN

NESRİN EN ÇOK SEVDİĞİM KIZ İSMİ <3

• forumdan gelecek öneriyle mi hareket edeceksin ?

• Hocam yanlış anlama ama burada tanımadığın insanlardan tavsiye almak sence doğru mu, basit bir şey degil sonuçta kızına isim koyuyorsun.
    NOT : Bence Hilal iyidir.

• Elif , Zeynep , Defne olabilir.

• Damla olabilir.
  • Beste

• quote:

Orijinalden alıntı: king_slayer69

Iris koy Jude lawın kızının adı

Hocam öncelikle cevap verme zahmetinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
    Nedendir bilmiyorum başkasının çocuğunun ismi diye isim seçmek bana çok abes geliyor.
    Eşim de Hira'yı Demet AKALIN'ın kızının adı olduğu için istiyor. Benim neden çocuğuma başkasının evladının adını vereyim ki. Sanki başkasının gölgesinde kalmasını peşinen kabullenmiş gibi bir his uyandırıyor bende.

Bu arada
    Huricihan ismini dünya güzeli anlamına geldiği için,
    Mihrimah ismini ise Güneş ve Ay anlamına geldiği için istiyorum. Anlamları hoşuma gidiyor ve güçlü isimler olduğunu düşünüyorum.

herkese tekrar teşekkürler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.