Şimdi Ara

Allah canımı alsa da kurtulsam yetti artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsan kendi babasından kötü laf duyarmı ya? Yaz tatilinde birlikte çalışalım dedik (doğalgaz tesisatı) başlarda herşey iyiydi ama son birkaç gündür yanında bir adamla çalışmaya başladı adamın hiçbir lafından birşey anlaşılmıyor zaten boru için ölçü aldı 260 dedi indim aşağı babama 260 kes dedim yukarı çıktım meğer 360 demiş. Sonra geldi bizimki bana saydırıyor yok sen niye doğru ölçü vermedinde yok niye yanlış olduda. Varya canıma tak etti artık 21 yaşında adamım iki herifle arada kaldım resmen uşak gibi getir götür yapıp duruyorum. Sinirimden ağlayacak gibiyim bu saatten sonra ne yaparlarsa yapsınlar bıktım bu lafları duymaktan. Başka iş arıyorum dönen yok. Off Allahım yeter

• Para alıyor musun bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sondaki gife guldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strausser

Para alıyor musun bari

almıyorum

@onlarburdalar 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 11 Temmuz 2013; 11:25:01 >
  • babanı ve elemanı al karşına konuş. akıllı olun bir taraflarınızı keserim şeklinde ifadeler kullan. emin ol her şey daha güzelleşecek. konuşmak her zaman sorunları ve görünmez duvarları kaldırır.
  • O zaman hiç çekilmez başka iş bul sen en iyisi @inverness
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

babanı ve elemanı al karşına konuş. akıllı olun bir taraflarınızı keserim şeklinde ifadeler kullan. emin ol her şey daha güzelleşecek. konuşmak her zaman sorunları ve görünmez duvarları kaldırır.

• Dışarıda ki işi görünce geri döner babanın elini öpersin başına koyarsın tekrar işine devam edersin..
  • Turbolinea diye girmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLARE KALOS

clio nuz var mı?

şaka bir tarafa, bu tür işlemleri yazılı olarak yapmaya çalış.
    yani eğer biri bişiy istediyse bunu yazılı olarak versin, sen de gerekli yere o kağıt ile git.
    hani fabrikalardaki iş emirleri gibi. bu durumu böyle çözebilirsin. bunu kırtasiyelerde satılan
    sipariş formu gibi bir koçana bile yapabilirsin.

eğer babanın yanında çalışıyorsan, ne derse desin ne yaparsa yapsın devam et.
    emin ol ki nereye gidersen git, bir hata yaptığında sana aferin demezler, daha ağır kelimeler de kullanırlar.
    kendi işiniz ise işine sahip çık, ağlamayı bırak, işini adam gibi yapmaya çalış.

yok hocam tanıyorum ben onu. benim istediğim aferin falan değil sadece insanca muamele görmek. bir hata olmuş diye orda herkesin içinde yerin dibine soktu beni. ben hertürlü sustum cevap vermedim. kağıt falan değil telefona yazmıştım ne biliyim ben yanına usta diye aldığı dangalak akıl etseydi onu. zaten o geldiği gün aksaklıklar başladı. daha öncede çok kez çalıştık hep bana söylediği sözler yüzünden bıraktım.

• babanın yanında çalışmayacaktın baştan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.