Şimdi Ara

Allah Belasini Versin Su SivilceleRimin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aRkadasLaR yuzumde acayip deRecede sivilce vaR ve sivilceLeRden Cok nefRet edioRum yokmu su siviLceLeRden kuRtulacak biR yol yaw...
    Yaz Geldi DisaRi cikmaya utanioRum CiRkin goRunuoRum diee. biR KuRtuLsam su SivilceleRden ahh

• hocam herkeste zamanında çıkmıştır o yüzden fazla dert etme insanlık halidir çıkar geçer tekrar çıkar ama sen yüzünü hergün yıka temiz tut bende de bu aralar baya çıkmaya başladı sağlık olsun o kadar da dert edilecek birşey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 26 Haziran 2006; 20:25:50 >
  • formulleri sayim yap cıkarsa gel yüzüme tükür ....

1-cola içme
    2-fıstık fındık cips fln yeme
    3-haftada 3 ü gecme.... sen neyi gecmiceni biliyosun
    4- cıkan sivlceleri sık
    5-hegun yuzunu cilt losyonu ile pamukla sil

bunları yap
    hala cıkarsa gel tükür yüzüme

3 numaralı madde en onemlisi
  • bencede fazla dert etme ama yüzünü hep temiz tut bol bol yıka benzac benzamycn gibi ilaçlarda ii gelio..bnmde geçen sene berbattı bu sene hepsi gitti.....

ama yüzü temiz tutmak en önemlisi......
  • ya hoja oLe deme yaw bende ole bole deil yaw asiRi derecede waR yuzumu heRgun yikaRim heR gun banyo yapaRim ama hic azalma yok
    Yas 17 we KoRkuyoRum 20 yasima kadaR suReR die bu SivilceleR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mymuammer

ya hoja oLe deme yaw bende ole bole deil yaw asiRi derecede waR yuzumu heRgun yikaRim heR gun banyo yapaRim ama hic azalma yok
    Yas 17 we KoRkuyoRum 20 yasima kadaR suReR die bu SivilceleR..

babacan dediklerimi uygula . ..
  • hocam arkadaşın tavsiyelerini dinle ama 3. le ilgili olduunu sanmıorum alakası yok bence ama cips kola felan acaip fazlalaştırıo kolayı kesmek bence önemli...bide stres felan çok etkilio...stres en önemli faktör bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

formulleri sayim yap cıkarsa gel yüzüme tükür ....

1-cola içme
    4- cıkan sivlceleri sık

bunları yap

Dostum saoL soledigin icin ben asiRi deRecede kola iceRdim kisitLaRim aRtik.
    3. maddeyi oLe FazLa yapmamaya ozen weRiRim ama onLa pek aLakasi oldugunu sanmioRum..
    Cikan sivilceleri sikmak biRas acitio ama yapaRim yinede SaoL.
  • 17 yasında varsa 20 yasındada kesin oLur dostum merak etme ( moraL bozmada uzerime yoktur. )
  • yediklerinizle masturbasyonla alakası yok. antibiyotikle sivilce geçmez geçmiyor zaten.

ışık tedavileri (lazer değil) çok faydalı. araştırın deneyin bence.

mesela bir örnek: I2PL

http://www.snowhitecenter.com/default.asp?guzellik=i2pl&i2pl=sivilce
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

1-cola içme
    4- cıkan sivlceleri sık

bunları yap

5'inci şık dışında hiçbiri anlam ifade etmio....... hele 3'üncünün artık efsane olduğunu bas bas bağırıyo doktorlar...

ben 7 ay cilt doktoruna gittim doktor yediklerinin eskiden etkisi war diye biliorduk ama artık olmadıgını kanıtladılar ve bize konferanslarda da bas bas bagırıolar dedi.

Benim suratım acaip kötüydü eminim benden kötüsünü gormedim....tabi 7 ay önce....

ROACUTTANE die bi ilaç war onu kullan 6-7 ay geçmesse istedigini wermeye hazırım... benim nice arkadaslarım kullandı hepsinin gecti doktor da gecmeyen hastam yok diyo daha da önemlisi benim suratım tertemiz oldu

sen en iyisi bi cilt doktoruna git çevrenden de arastır bu ilacı kullananlar sana yardımcı olurlar.... doktor sana bu ilacı vermeyebilir cunku cok etkili bi ilac sen ben bunu kullancam dersen werir...bana antibiotik werdi yok ben istemem dedim geçermi öle antibiotikle......

biras pahalı bi ilac yanlız suratım tertemiiz olsun diosan en az 6 ay fln kullanman lzm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 26 Haziran 2006; 20:36:50 >

• çıkan sivilceleri sık ondan sonra yüzüne sür sonra anı yerden 100000000000000000000000 tane daha çıksın sıkarsan iiz kalır sakın yapma öle bişi....bende de acaip wardı sıktığım yerler de küçük küçük siyah noktalar kaldı sakın sıkayım deme ilaçları sür üstüne ondan sonra ztn cildi kurutuo onlar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

yediklerinizle masturbasyonla alakası yok. antibiyotikle sivilce geçmez geçmiyor zaten.

ya bırak cocuk ona birde paramı yıgsın bir suru ?

kardes sen dediklerimi yap 1 hafta sonra topic ac bole bole oldu die . .. hepsine uy

• iLLa DoktoRa gitmekmi Lasim yani yokmu SoLe Kendim yapip suRup kuRtulacagim biR yontem.
    Aileme danistim biR doktoRa gideLim die ama onLaRda yasin GeLdi CikaR dio yakinda geceR feLan diolaR.
  • quote:

iLLa DoktoRa gitmekmi Lasim yani yokmu SoLe Kendim yapip suRup kuRtulacagim biR yontem.
    Aileme danistim biR doktoRa gideLim die ama onLaRda yasin GeLdi CikaR dio yakinda geceR feLan diolaR.

bence gecmez normaLde 14 de başLar 16 da gecer ama sende haLa sürüyor kafadan 3 sene daha sürer azami.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

yediklerinizle masturbasyonla alakası yok. antibiyotikle sivilce geçmez geçmiyor zaten.

kardes sen dediklerimi yap 1 hafta sonra topic ac bole bole oldu die . .. hepsine uy

para yığmak mı ???

verdiğin tavsiyelere bak maşallah çok bilimsel.dermatoloji literatürüne girceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbas The Traveler -- 26 Haziran 2006; 20:42:25 >

• quote:

1-cola içme
    4- cıkan sivlceleri sık

bunları yap

onun bi alakası yok bence

• quote:

iLLa DoktoRa gitmekmi Lasim yani yokmu SoLe Kendim yapip suRup kuRtulacagim biR yontem.

SAKIN SAKIN..... abim 22 yasında hala çıkıyor.....

doktora git ROACUTTANE kullan ... hap .... 6 ayda yüzde yüz geçiyor..... sana weriyim adresimi pm ile girelim iddaya gecmesse istedigini wericem yaa... bu kadar eminim kendim kullandım kullanan en az 10 arkım war hepsinin gecti

arastır o ilacı ama kullanmadan önce yinede icin rahat olsun kuvvetli bi ilac..

kullanmadan önce kullandıktan sonra resimlerimi de gösterebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 26 Haziran 2006; 20:42:45 >

• quote:

Cok doRu dion simdi dokToR kim biliR ne kadaR para AlmistiR.
    Ben 1 ayligina kolayi biRakim en iyisi..
    Zaten findik fistik yemem..
    MB yide FazLa yapmam:D
    Insallah oLuR kaRdes bi KuRtulim ne diLeRsen diLe benden:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

bence gecmez normaLde 14 de başLar 16 da gecer ama sende haLa sürüyor kafadan 3 sene daha sürer azami.

insandan insana değişir her insan aynımı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.