Şimdi Ara

Alkollü bisiklet kullanmaktan ceza yedim. Ne yapabilirim? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
17.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cezayi odeyecen. Baska napicaksin? Varsa mv tanidik falan alo de. Akpli ise cozer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklette bir ULAŞIM ARACIDIR!

Üstüne git bir şişe daha alkol iç.
  • eee şişede durduğu gibi durmamış.
  • Öğrenciyim diyorsun alkol alıyorsun, nasıl alkol alıyorsan oyle de ödeyeceksin cezanı. Kusura bakmada polis haklı ya o şekilde bi kazaya sebebiyet versen nolacak

• Valla polis hatayı gördü mü hiç insiyatif kullanmadan bakan yeğeni yok filanca meşhur filanca zengin demeden cezayı kesmeli derim ama bu bisiklet faciası gerçekten tuhaf olmuş. Diğerleri tamam ama bisiklet olayı bir kereliğe mahsus uyarılabilmeliydi diye düşünüyorum. Bundan sonrası, maalesef ceza kesilmiş ödemek zorundasım. Erken ödeme indirimi var fazla da geç kalırsan faiz biner.

Bu arada bir keresinde sarhoşken motorsikletle yakalanmıştım kimliği çıkarırken (cüzdanda kimliğin arkasında hep dolar olur) dolarlar yere düştü. Sarhş kafa ile birden panikledim "yok sakın ha rüşvet değil cezam neyse kesin memur bey" dedim. Adamlar gülümsedi kesmediler ceza, sempatik buldular beni zannettim ama diğer yandan idealistim neden insiyatif kullanıyorlar ki diyorum içimden.. Aradan seneler geçti bir gün haberlerde 1 dolar'da Fethullah Gülen ayarı olayı çıktı. Sonra düşündüm o dolarların arasında birlikte vardı :) Epey bir düşündüm dü :D

• Artık nasıl sürdüysen polisin bisiklet gibi bir aracı durdurup uygulama yapmasına neden olmuşsun hakettiginizi düşünüyorum, bir keresinde saat gecenin 11.30 unda Gülhane parkı sahil yolundan Samatya istikametine giderken araçla, bir sarhoş bisikletli 2 şeritli yolda zigzag çiziyordu bir o şeritte bir bu şeritte araç geliyormuş falan umrunda değil, tam kendimi ayarlayıp geçerken inşallah benim olduğum şeride atlamaz diye dua ettim vurup öldürsek adam öldüğüyle kalacak sonra biz ugrasicaz hem vicdanimizla hem adlî makamlarla aradım polisi bilgilendirdim artık ne olduysa o adama bilmiyorum aklıma bu anımı getirdin valla

• quote:

Orijinalden alıntı: SıradanBirKullanıcı

bir yere ulaşmak için ayaklarımla yürüyorum. O zaman ayaklarımda bir araç. O zaman her sarhoşa ceza kesilsin.

Kesilsin kardeş

• Zuhahahahahhahahhshshshhssh

• Polisin ilk defa bir bisikletçiye alkol testi yaptığını duydum.
    Artık ne kadar (az) içtiyseniz polis alkol testi yapma gereği duymuş.
    Bir bisiklet kullanıcısı olarak cezayı yerinde buluyorum. Bir başka bisikletlinin kaza yapmasına sebep olabilirdiniz.
  • Cezaya itiraz edip, ne memuru alkol bey deseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 17 Aralık 2017; 23:44:36 >
  • plaka mı var bisiklette durmayıp kaçsaydın ya

• içme kardeşim ozaman zorunlu bişeymiş gibi sanki nasıl kurtulabilirim diyorsun alkollü iken kendide değilsin bindiğin araçla çevrendeki insanlara zarar verebilirsin bisikletle trafiğe çıkmışsın trafikte alkollü ulaşım aracı kullanmakta yasak ödeyeceksin
  • Bunlar yakında torba yasaya yolda düz yürümeyen, gaz çıkaran , nefes alan herşeyden ceza kesilecek diye madde eklerler..Durum ona doğru gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • polis bisiklettemı cevırıyor vay be ılk defa duydum :D
  • helal olsun o polise.
  • Helal sana sayende bütün forum birlik olmuş :)

• Bisiklet araçsa çocuklar sürmesin ehliyetle binilsin.
    Polisler sokaklara girip çocuklara ehliyetsiz bisiklet sürmekten ceza kesmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 18 Aralık 2017; 2:10:33 >
  • Albert-Einstein kullanıcısına yanıt
    Ehliyetin, motorlu araçları kullanmak için verildiğini bilmiyorsun sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde alkollü bisiklete binerken düştüğü için ambulans çağıran biri vardı.Ambulansta alkollü olduğunu ağzından kaçırdığı için ölçüm yapıp ceza kesmiştik.Yasal olarak alkollü araç kullanmak olarak geçiyor.Bir bisiklet sever olarak bende destekliyorum mümkünse alkollü kullanmayınız..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.