Şimdi Ara

Alkollü bisiklet kullanmaktan ceza yedim. Ne yapabilirim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
3
Favori
18.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış bilen sensin

Ehliyet ve ruhsat gerektirmeyen araçlar 250 watt altında olanlar ve 45 kilometre saatin üstüne çıkamayan araçlar içindir. Ben çıkmıyorum derseniz ama motorunuz çıkıyorsa ehliyet almalısınız ve ruhsat bulundurma zorunluluğunuz var demektir.

MADDE 8 ‒ Aynı Yönetmeliğin 75 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“Madde 75 ‒ Sürücü belgesi sınıfları ile belge sahiplerine sürme yetkisi verilen motorlu araçlar ve özellikleri aşağıda gösterilmiştir:

a) M sınıfı sürücü belgesi iki, üç ve dört tekerlekli motorlu bisikletleri (moped) kullanacaklara verilir. 50cc, benzinli motosiklet, elektrikli motosiklet, bisiklette dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikleti satıp cezayı öde bence
  • bisiklet ne kadar alkollüydü

• Bisiklette bir binek araçtır ceza doğrudur,polisi tebrik ederim işini güzel yapiyor.

• kirmizi isikta gecen yaya ya bile ceza yaziyorlar sen ne diyon kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasir3

179/3 ile çok bir alakası gözükmüyor. Kaldı ki idari para cezasından bahsediyor.

Konu sahibi eğer ceza tebliğini paylaşabilir ise yahut hangi md göre işlem yapıldığını belirtir ise

Bu durumda 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası bile alabileceğini göstermek istedim aslında. Arkadaş çünkü ciddiye almıyor pek.

Ama tabii ki de alkollü bisiklet kullanmaktan da içeri girecek değil. İdari para cezası ile bu işten çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SıradanBirKullanıcı

sarhoş değildim. 4 duble rakı ve 1 biradan kim sarhoş olur ki.

Şöyle düşünün, sarhoşlar 2 ayağının üstünde duramazken ben 2 teker üstünde rahatça gidiyordum.

Ceza sarhoş olduğun için değil , alkol aldığın için verilmiş Ayrıca bisiklet bir araçtır. Sadece motorlu bi taşıt değildir.Sen bence halen sarhoşsun.

• Hemen yardım edeyim ilk aklıma şöyle bir şey geldi bilmem memnun kalır mısın ama ben belirteyim: Cezayı öde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanBirKullanıcı

bir yere ulaşmak için ayaklarımla yürüyorum. O zaman ayaklarımda bir araç. O zaman her sarhoşa ceza kesilsin.

ayaklarınla yürürken de ceza kesilebilir (tabi zararlı sarhoşluk olursa)
    üstelik sana durduk yere ceza verilmemiştir ,mutlaka sarhoşluğun belli olacak şekilde bisiklet kullanıyor olmalısın
    diğer türlü bisiklet kullanan birine ne diye alkol testi yapılsın ?
  • Polisler sizi niye çevirdi ki? Bisikletli çeviren polis hiç görmedim. Birisi sizi içki içiyorlar diye ihbar edip uyuzluğuna ceza kestirmiş olabilir mi? Veya bisiklet kullanışınızdan polis alkollü olduğunuzu anlamış olabilir mi?

Bisikletle başkasına çarptığınızda motorlu araç kadar zarar vermezsiniz ama yaptığınız hata ile motorlu aracın size veya başkalarına çarpmasına sebep olabilirsiniz.
  • Ya bir kişi de adama düzgün cevap vermemiş, hep geyik. 15 gün içerisinde sulh ceza hakimliğine itiraz edebilirsin
  • Benim buna pek inanasım gelmedi . Hangi polis uğraşır da , alkollü bisiklet kullanmaktan ceza yazar ??? Yok artık

• Ayaklarımız ilede ulaşım sağlıyoruz günde 10 km yürüdüğümü bilirim. alkollü yürümekte mi suç o zaman :D aklımda deli sorular :D
  • Hocam nereye şikayet edeceksin ya:-D Kanunda olmasa zaten bunun cezası adam sana neye göre neden ceza kesecek. Mecbur ödeyeceksin hemen öde indirimli öde öyle yada böyle o para ödenecek. Bir daha alkol almazsınız umarım demek istiyorum ama hiç sanmıyorum.

• "Alkollü bisiklet kullanmaktan ceza yedim. Ne yapabilirim?"

alkollü bisiklet kullanmamayı deneyebilirsin.

ekleme, "çoluğumuz var çocuğumuz var, çocuğumuz var, buraya buraya bir sürü insanların çocuğu var"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 16 Aralık 2017; 23:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

Kesilen ceza in bisikletle alakası yok yeni Türkiye zihniyeti ile alakası var..

Arkadaş senin vereceğin cevaplardan beklemiş ama çok geç gelmişsin be reis
  • Hocam bisikleti bağladılar mı?

• SıradanBirKullanıcı S kullanıcısına yanıt
    Belki araba kullananlarda arabayı spor amaçlı kullanıyor. Neden alkollü araç kullananlar ceza yiyor ki?
  • Karayolları Trafik Kanununun hangi maddesine göre kesilmiş ceza makbuzu ?

• https://m.youtube.com/watch?v=l-CRh11Ptjo

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.