Şimdi Ara

Alkollü bisiklet kullanmaktan ceza yedim. Ne yapabilirim? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
18.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğrenciyim diyor, araba yerine bisikletle gidip geldim diyor. durumum kötü ödeyemem itiraz edebilceğim yer varmı diyor. vs vs vs
    e-devletten ceza görüntüsünü atta somut delilin olsun.
    Yoksa yine bir trol dür bu konu.
  • İnşallah hiç bir şey yapamazsın. Allah'a şükürler olsun bu bugün aldığım en iyi haber. Devlette, özellikle hakimlerinde böyle duyarlı olup, suçlulara ceza vermesi dileğiyle.

Ama ben bu dediğin trol olduğunu düşünüyorum o ayrı. Ama gerçekse çok sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-28AB139D8 -- 17 Aralık 2017; 11:51:38 >
  • Oltaya takılan takılana...

Bisiklet ile hiçbir polis alkollü ceza yazamaz...

Tutnak motorlu araçlar içindir...

İkinci husus kesilen ceza 2 günde edevlete düşmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisiklet bi arac ama paten bi arac degil bisikleti sat al guzel bi paten veya kaykay kaya kaya git kimse bi sey diyemez
  • Paşa paşa ödeyeyeceksin sokakta içki içmeyi biliyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet arac degil diyor reis. Ilk okul trafik dersi aklima geldi. Ben de 4.sinifta sordum ayni soruyu. Tek fark ben sorunun cevabini o ders ogrendim.

• Konu disarda alkol icilmesi degil. Konu alkollu arac kullanimi. Senin cekmek istedigin yer belli de neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars .Ulrich.

Konu disarda alkol icilmesi degil. Konu alkollu arac kullanimi. Senin cekmek istedigin yer belli de neyse.

Hee bende kirk hammet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu siz trafiği ne zannediyosunuz? Kim kafasına göre ceza yazabilir? Devlet sen başkasına zarar vermesen bile senin can güvenliğini sağlamak zorunda bu konuyu da alkollü açmışsın belli.

• Bisiklet araç değil tabiiki de amaçtır.👍

• Kardes yapacak birsey yok karayollari trafik kanununa gore arac tanimina motorsuz tasit olarak bisiklette giriyor ayni kanunun 48. maddesine gore de aracin alkollu kullanilmasi diyor sen tipis tipis cezani ode ki indirimli odemis olursun, normalde memurlar boyle seyleri takmazda kime denk geldiysen.

• iyi olmus polis mal degil ya demek ki ceza kesilebiliyor ki basmis cezayi suan tek derdin odemek kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil kullanıcısına yanıt
    http://m.hurriyet.com.tr/alkollu-bisiklet-kullananlara-ceza-25055539

Karayollari trafik kanununda arac diyor arac tanimina motorsuz arac olarak bisiklette giriyor. Yahu bilmiyorsaniz eminmissiniz gibi yazmayin gayette yazilabilir, he normalde polis yazmaz o ayri konu.

• Alkollü bisiklet kullanmaktan ceza yedim. Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 17 Aralık 2017; 20:24:11 >
  • Neyse la sayende bisikletin ve bisikletlilerin de varlığı kesinleşmiş oldu. Sen bir kahramansın. Kahramanlar bedel öder, öde kurtul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 17 Aralık 2017; 20:36:46 >
  • Verilmiş sadakan varmış, cezayı polis kesmiş, ya arabanın birisi kesseydi...???
  • 80 öncesi kanunda bisiklet için ehliyet bile gerekiyordu. Ayrıca bisiklet motorsuz araçtır kanuna göre polis ceza kesebilir.

• Sana alkollü araç kullanmaktan değil, kabahatler kanununa göre ceza kesilmiştir. (Sarhoşluk veya emre aykırı davranıştan.)

• ss isteriz
  • ölseydim keşke
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.