Şimdi Ara

Alkol bağımlılığı bu kadar bunaltır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi anlamda her gün içmesem de 2 günde 1 içerim, fazla abartmam, genellikle tercihim rakı olur durumuna göre değişir, dün dahil hiç bir şey içmedim 4-5 gün oluyor canım inanılmaz içki istiyor sizce psikolojik mi? şuan içki alabilecek bir yerde değilim sigaraya abanıyorum var mı önerisi olan? kolonya iç demeyin berbat

• Psikolojiktir kardesim. Sanki icmeyince bunalıyor gibi olursun. Bende de aynı durum var. Sınav zamanı özellikle istiyor canım bazen 2 tek atıyorum sınav zamanı olsa da. Ama ramazan gelince bırakıyorum ilk 2-3 günden sonra ramazan boyunca icki aklıma gelmiyor. Ramazanda taş çatlasa 2-3 kez içiyorum o da arkadas-muhabbet vs. varsa anca.

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Psikolojiktir kardesim. Sanki icmeyince bunalıyor gibi olursun. Bende de aynı durum var. Sınav zamanı özellikle istiyor canım bazen 2 tek atıyorum sınav zamanı olsa da. Ama ramazan gelince bırakıyorum ilk 2-3 günden sonra ramazan boyunca icki aklıma gelmiyor. Ramazanda taş çatlasa 2-3 kez içiyorum o da arkadas-muhabbet vs. varsa anca.

dostum çıldırmak üzereyim şuan başıma ağrı girdi, dindirebilecek bir şey yok mu?

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Ben uyuyamıyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.