< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
bira içerek alkol bağımlısı olamazsın. bağımlılık öyle bişi değil |
|
Valla haftada 3-4 içiyorum her içtiğimde 1 35 lik viski bitiyor bağımlı mıyım bilmiyorum ama çok zevkli oluyor içtiğim gün, |
|
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
|
|
Farklı şekilleri var alkol bağımlılığının, fakat genel olarak çizgi günlük hayatını etkileyecek şekilde içmek. Alkol aldığın için bir şeyleri erteliyorsan, hobilerin ya da ikili ilişkilerinin şekli değişiyorsa, pozitif ya da negatif, bu bağımlılıktır. |
|
|
Seni burdan uyarmıştık, Ramazanda içme diye. Bildiğini okudun. Sonra işte böyle bağımlılık üzerine konu açmak zorunda kalırsın. Cem_alim de alkolik. Ancak o senin gibi yapmamış, ramazanda oruç tuttu ve içmedi. Baktım ki hala içmiyor, bırakmış. yemeklerine artık kadehler yerine bir bardak kola eşlik ediyor. Ramazan-ı Şerif ayının bu kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran etkisine kavuşamadın |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Mayıs 2026; 6:48:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Allah kurtarsın :( |
|
|
jfjjfjfjjf iyi sabahlarrrr |
|