Şimdi Ara

Alkol alıyorum diye beni serseri ilan ettiler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 24'ündeyim, her alkol alanı serseri olarak görmüyorum fakat ilerde çocuğum olursa bırak alkol alanı cugara içen arkadaşları dahi olsun istemem.
  • Adamlık cinsiyet değil şahsiyet meselesidir. Alkol içmekle ne adam olunur ne de madam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

93 doğumlu biri 24 yaşında mı oluyor? Sen içme arap..

Adam haklı 2015-1993=22 yapar 24 olmaz

• Adam hakli

• Bu insanlar sırf alkol alıyor diye ülkeyi kurtarmada beyin olan Adam a laf uzatanlar. Zamanın da kendi de geçmiştir bu yoldan illaki. Lise deyken hocanın biri arkadaşımın babasına benden için uzak dursun sigara içiyor falan demiş. Halbuki benim arkadaş paket alır bana uzatır, yakalanınca benim üstüme atardı suçu. Kısaca takma.
  • Baba haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Meege

Arkadaşlarımın babası, o adamla görüşme diyor.
    Eğer ben alkol alıyorum diye, adam değilsem.
    Dünyanın % 75 adam değil o zaman? alkol ulan alkol den bahsediyoruz, içmeyen mi kaldı?

ok bye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar saçma bi konu açmışsın , adam çocugunun alkol içmemesini istiyordur , ya da muhafazakardır vs. senle görüşmesini istemiyordur bu kadar basit. Burda 50 yaşında adam 30 yaşındaki çocuguna bile alkol alan adamlarla takılıyor diye kızıyor , kendince geçerli sebepleri vardır. Yani amacı senle takılıp alkole başlamasını önlemek belli ki.
  • arkandayym
  • Kardeşim bence sen haklısın İç kardeşim Yaşını başını almışsın zaten milletin babası utansın.
  • vay be
  • benim amcam 50 yaşında oğlu 30 yaşında olacak neredeyse ve o adam oğluna sırf içiyor nasıl kızıyor ve hala içme diyede söylüyor.Ama içersin içmezsin bizi bağlamaz.İnsanları küçümseme

• O baba tamamen haksız. Sen 24 yaşında olduğuna göre arkadaş ortamın büyük ihtimalle 18 yaşından büyük kişilerle dolu. Kararlarını kendi alabilecek yaşa gelmişsiniz çocuk değilsiniz. Hani alkolik biriysen bu durumda tabi ki baba haklı oluyor da alkolik olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

Adam haklı olarak çocuğunu korumak istemiş. İlle bir gün bir taneden bir şey olmaz diyip başlatırsın çocuğu.

çocuk zaten alkol kullanıyor birader, başlatan da ben değilim.
    Eğer bir şahıs, alkol almayı kafaya koymuşsa onu durduramazsın.

Onu da yazsaydınız iyi olurdu. Babası eğer alkol kullandığını bilmiyorsa çocuğun, benim ilk başta dediğim sebepten dolayı böyle bir şey yapmış olabilir.
    Eğer alkol kullandığını biliyorsa sizinle görüştürmemesinin farklı bir sebebi vardır.

• adam haklı. içmeyen mi kaldı nedir ya . içiyorsun diye değilde bu fişleyici tavrın yüzünden dogru şeyi yapmışlar
  • quote:

Arkadaşlarımın babası, o adamla görüşme diyor.
    Eğer ben alkol alıyorum diye, adam değilsem.
    Dünyanın % 75 adam değil o zaman? alkol ulan alkol den bahsediyoruz, içmeyen mi kaldı?

ben içmiyorum problem ?
  • Serseri deilsinde cokmu iyi bi adamsin ovunerek anlatiyosun bide allahin haram kildigi biseyi icmeyi ulan oyle bi sovecemki neyse...

• Çoluk çocuk doldu buralar aga sigarayla alkolü adamlıkla karşılaştıran düpe düz cahildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisizler o yüzden, insan bilmediği şeyden korkar diye bir laf vardır. Bak bu konuda da bu laf kendini göstermiş. Cahillerle işin olmasın zaten takılma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTechNoLog

Arkadasinin babasi hakli

yav he he
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.