Bildirim
Alınık BURSA içi DDR333/400 256&512Mb
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
512ddr 333 samsung:65ytl
512ddr333 geil:65ytl
512ddr400 v-data:65ytl
512ddr400 kingston(samsung TCCC):70ytl
256ddr266spectek:25ytl
256ddr333 elixir:30ytl_____________________________ *** Şehir:BURSA!!! ***
+++Küresel ısınma zannettiğin kadar önemsiz bir konu değil!Eğer acilen bilinçlenip elinden geleni yapmazsan yarın çok acı olucak!En azından tasarruflu ampul kullanmak,suyu tasarruflu kullanmak,toplu taşımayı tercih etmek,monitörü tvyi düğmesinden kapatmak çok zor olmasa gerek! +++ -
PM ATAMIYORUM MALESEF SİTEDE AKSAKLIK VAR. oyüzden yanıtlayamıyorum pm ile.İstediğiniz zaman buakşam dahil merkezi biyere getirebilirim.(heykel-garaj vs.)ben yıldırım'danım.cep numarasını aradım sizde değil heralde.eğer bana pm den ulaşabileceğim binumara verirseniz ararım. _____________________________ *** Şehir:BURSA!!! ***
+++Küresel ısınma zannettiğin kadar önemsiz bir konu değil!Eğer acilen bilinçlenip elinden geleni yapmazsan yarın çok acı olucak!En azından tasarruflu ampul kullanmak,suyu tasarruflu kullanmak,toplu taşımayı tercih etmek,monitörü tvyi düğmesinden kapatmak çok zor olmasa gerek! +++ -
up ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ 📲 : 532 4929654 -
up!!!! ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ 📲 : 532 4929654
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler