Şimdi Ara

Kadıköyde İkinci El ram satan yer Var mı? (DDR2 800 VEYA 1066 MHz) KINGSTON 2 GB 1066MHZ DDR2 PC8400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kadıköy de 800 veya 1066 mhz hızlarda ddr2 ikinci el ram satan bir yer var mı? sistemim g41 chipsetli ve ddr 2 1066 mhz o.c'lu anakart çoğu teknoloji firmalarında ddr2 ram bulmak zor bilen var mı takas imkanı yapıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 25 Mayıs 2012; 16:59:59 >

• Yazıcıoğlu pasajını sağın alıp yukarıya doğru çık sol köşede Uranium Bilgisayar var oraya veya çevresindeki dükkanlara sor çoğunluğu2.el malzeme satıyor.
    http://www.uraniumpc.com/#!K&AnaIcerik&Kategori&true&123123294099273294/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 25 Mayıs 2012; 11:49:12 >
  • yazıcıoğlu pasajı tam olarak kadıköy iskelesinin ne tarafında tarif edebilirimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

yazıcıoğlu pasajı tam olarak kadıköy iskelesinin ne tarafında tarif edebilirimisin

İskelenin tam karşı tarafında. İndiğinde kime sorsan söyler zaten çok basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

yazıcıoğlu pasajı tam olarak kadıköy iskelesinin ne tarafında tarif edebilirimisin

uranium bilgisayar güvenilir bir yermidir yada o civarda ikinci el ram satan bir yer var mı yazıcıoğlu pasajının içinde kingston hyperx 1066 mhz ram bulabilirmiyim birde elimde hd4670,pentium d820,512 mb ram bunları satıcam ne kadar verirler
  • quote:

quote:

quote:

uranium bilgisayar güvenilir bir yermidir yada o civarda ikinci el ram satan bir yer var mı yazıcıoğlu pasajının içinde kingston hyperx 1066 mhz ram bulabilirmiyim birde elimde hd4670,pentium d820,512 mb ram bunları satıcam ne kadar verirler

Sıkıntı çıkacağını sanmam, zaten önünde test ediyorlar ürünleri vermeden evvel.

Oradaki yerler ölü fiyat veriyorlar genelde. Uranium un sitesinde fiyatlar var.

Mesela senin işlemciye Uranium 34 Dolar satış fiyatı koymuş. Senden 25 dolara falan alır sanırım. 45 Lira para yapar.

Buradan alış fiyatlarına bakıp hesap yapabilirsin. İstersen foruma ilan ver.
    http://www.uraniumpc.com/#!K&AnaIcerik&Kategori&true&123123293889194242/

Bulabilirsin belki ama ne fiyat çekerler belli olmaz. Kendileri alırken ölü fiyuata alıp pahalıya satıyor genelde. Bellekleri forumdan da bakabilirsin aslında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sıkıntı çıkacağını sanmam, zaten önünde test ediyorlar ürünleri vermeden evvel.

Oradaki yerler ölü fiyat veriyorlar genelde. Uranium un sitesinde fiyatlar var.

Mesela senin işlemciye Uranium 34 Dolar satış fiyatı koymuş. Senden 25 dolara falan alır sanırım. 45 Lira para yapar.

Buradan alış fiyatlarına bakıp hesap yapabilirsin. İstersen foruma ilan ver.
    http://www.uraniumpc.com/#!K&AnaIcerik&Kategori&true&123123293889194242/

Bulabilirsin belki ama ne fiyat çekerler belli olmaz. Kendileri alırken ölü fiyuata alıp pahalıya satıyor genelde. Bellekleri forumdan da bakabilirsin aslında.

Hocam öyle yerlerde hyper x 1066 mhz ddr2 ram bulabilmek mümkün mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gezip bakman gerek, orada adım başı PC dükkanı zaten. Yazıcıoğlunun içi de öyle.

Dolaşıp arayacaksın artık, bulamazsan da forumdan bakabilirsin.
  • Uranium bilgisayar üyelik sistemi ile alım satım yapar, üye olmayanlara da biraz daha yüksek fiyata satış yapar, bir çok kez malzeme aldım zaten ürünü alırken de satarkende test edip veriyorlar, bir problem olduğunda da yardımcı oluyorlar. Yeri haritada kırmızı ile işaretlediğim cadde üzerinde, bir kaç yer daha var oralardan da bakabilirsin.

Kadıköyde İkinci El ram satan yer Var mı? (DDR2 800 VEYA 1066 MHz) KINGSTON 2 GB 1066MHZ DDR2 PC8400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 25 Mayıs 2012; 12:32:15 >

• Elimde 1x1 kingstone ddr2 ram var 667 mhz dual . ıstanbul da yım arzu edersen pm atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Uranium bilgisayar üyelik sistemi ile alım satım yapar, üye olmayanlara da biraz daha yüksek fiyata satış yapar, bir çok kez malzeme aldım zaten ürünü alırken de satarkende test edip veriyorlar, bir problem olduğunda da yardımcı oluyorlar. Yeri haritada kırmızı ile işaretlediğim cadde üzerinde, bir kaç yer daha var oralardan da bakabilirsin.

bu arada internet üzerinden mi üye olunuyor

HD4670, Pentium D 820, 512 mb ram = üçü için sizce kadar verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 25 Mayıs 2012; 12:36:57 >

• Yukarıda arkadaş anlatmış ve link vermiş, oraya girersen üyelik şartları, alış ve satış fiyatları yazar incelemek lazım. Eski bilgisayarı değiştirdikten sonra yolum pek düşmedi, sitesine sadece bu gün sana link vermek için girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 25 Mayıs 2012; 12:42:38 >
  • HD4670, Pentium D 820, 512 mb ram üçü için 100 tl verirler mi? birde kadıköyde ikinci el parça satan firmaların sitesini yazarmısınız :)
  • KINGSTON 2 GB 1066MHZ DDR2 PC8400

Bu ram hakkında düşünceleriniz neler şuan 2gb ddr2 667 mhz ram kullanıyorum bunlardan iki tane alırsam performans artışı olur mu?
  • pm gönderdim
  • 667 mhz lazım değil o hızlarda zaten kullandığım ram var benim için 800 ve 1066 mhz önemli
  • quote:

HD4670, Pentium D 820, 512 mb ram üçü için 100 tl verirler mi? birde kadıköyde ikinci el parça satan firmaların sitesini yazarmısınız :)

vermezler

• quote:

667 mhz lazım değil o hızlarda zaten kullandığım ram var benim için 800 ve 1066 mhz önemli

Bu arada Kadıköy'de bilgisayarcılar çok ucuza alıyorlar.Ama çok kazık satıyorlar.Ve çoğuda üçkağıtçı.Bence almayın,internetten alın,get ile yada elden

• kararsız kaldım hd4670 çok iyi ekran kartı ve oyunlarda maks. 55 dereceyi geçmedi soğutucusuda kaliteli böyle bir ekran kartını 40- 50 tl'ye satmak gerçekten aptallık olur vazgeçtim satmayacağım onun yerine ikinci elden 4 gb 800 veya 1066 mhz ram bulurum 100 tl'ye
  • quote:

kararsız kaldım hd4670 çok iyi ekran kartı ve oyunlarda maks. 55 dereceyi geçmedi soğutucusuda kaliteli böyle bir ekran kartını 40- 50 tl'ye satmak gerçekten aptallık olur vazgeçtim satmayacağım onun yerine ikinci elden 4 gb 800 veya 1066 mhz ram bulurum 100 tl'ye

4670 şu an oyunlarda düşük

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.