Şimdi Ara

Notebook DDR 5 ram arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: flyer_mig Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Diğer Ram Üreticileri Tür #DDR5 Kapasite #8GB Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Notebook DDR 5 ram arıyorum

Ankara içi ddr5 ram arıyorum acer i3 1305u islemcili notebook cihazim için üzerinde 8 gb 4800 mhz ram var 16 yapmak istiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Ram alınmayacak bir dönemdeyiz. imkan varsa hiç alma ve bekle. kendin ilanlara bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Anladim peki rami arttirmam benim için ne gibi avantajı olur ? Mesela uygulama hizı, acilis hizi ve performansta asiri fark eder mi ?

Yoksa sadece chrome da 10-15 tane sekme acmak olarak mi iş görür ?

Sen boyle yazinca acikcasi caydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

8 GB bir makineye sahipsen zaten onboard vga vardır. İşlemci ve anakartına göre iler de ( ramler ucuzlayınca ) ddr5 5600 mhz alırsın mesela.

Şuanda alacağın ram her açıdan faydasız ve boşa giden para demek.

Örnek olarak , daha geçen hafta 8+8 ddr4 ram i 1000 tl satamayan adam ( olumsuz msjları sildirmiş , ilanı eksik ve yetersiz ) 4000 TL yapmış ))

Ben daha 40 gün önce ddr5 5600 mhz 32 gb laptop ram i inan 2 ay satamadım , alan yoktu. Şimdi o ram 15 bin TL oldu muhtemelen ))

Ben olsam kendim ram araştırırım yavaş yavaş ve ddr5 5600 mhz alırım ( laptop ram slot sayısı , işlemci / anakart MHZ desteğine göre )

saçma sapan ilan / insanlara paranı kaptırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 17 Aralık 2025; 22:41:45 >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

https://www.epey.com/laptop/acer-aspire-lite-al16-52p-364z.html?

Bilgisayar bu 4800 mhz destekliyor max.

Internet office isleri icin kullaniyorum oyunla isim olmuyor. 2 slot var anakartta. 2.el ddr5 ramler en dusuk 500-600 tl civarinda satiliyor bilgisayari 9000 tl ye hepsiburada dan almistim agir programlarda oyunlarda calistirmadigim için haklisin boşa giden para teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 18 Aralık 2025; 15:33:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Slot olması + şans ve genel performans ( Ram i aldığın rakama göre tabi ) %15/20 artar.

8+8 = 4000 TL satan denk gelirsen tamamen zarar ((((

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.