Şimdi Ara

Alındı__VW Polo 96' 1.6 75HP 2Kapı Klima&Sunroof MaviŞimşek__ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
8.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı Olsun Hocam...İyi Günlerde Kullanın.
  • Saolun arkadaşlar. Bugün detaylı bi temizlik yapayım diyorum. Neyle ve nasıl temizlemek doğru olur?
  • Lastiklerin ölçüsü nedir bu arada Metin kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Lastiklerin ölçüsü nedir bu arada Metin kardeşim?

Bilmiyorum desem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Lastiklerin ölçüsü nedir bu arada Metin kardeşim?

Bilmiyorum desem

Bir ara bakıp yazabilirsen sevinirim o zaman

Bak peşinen söyliyim benim araçta 185 / 55 r14 var (orijinal fabrika ölçüsü), yemin ediyorum bel-baş ağrısı çekilmiyor... 185 / 60 r14'e dönebilirim jant boyutunu değiştirmeden, konforu birazcık artırıyor.

• hocam benim lastikler pirelli yeni duruyor ama jantlar orjinalden büyük gibi ve lastik kalın gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 23 Nisan 2012; 9:34:56 >
  • hocam anladıgım kadarıyla

araç 75 hp 8valve motor bence vahim ötesi (1.4 karbüratörlü araçlar 75hp) herhalde son 30 yılın ortalamada en çok yakıt tüketip en az performans veren motorunu seçmişsiniz.

araçta komple boya var diyorsunuz. Nekadar iyi olursa olsun boya en ufak sürtmede o boyalar hep kalkacak... tecrübeyle sabit. Aracın üzerindeki boya sökülmeden atılan her boya zamanla kalkar. En iyi boya saca indikten sonra astarlanmayla yapılan boyadır.

96 model diyorsunuz aracın motoru geçtim çoğu mekanik parçası yorgun heran her parça arıza çıkarabilir.

sonradan açma sunroof var ve silikonlanmış diyorsunuz..yagmur kanalları dolmuş ise aracın yagmur kanallarının bulundugu kısım çürümeye çoktan başlamıştır. Mercedes te bile gördüm ben bu çürümeyi.

tahmini en az 300 liralıkta masraf var diyorsunuz. Bu dediginiz parcayı sanırım tamir edecek. Bu olayı ben cok gördüm tamir ederler sonra dikiş tutmadı derler orjinalini alırsın. Yaktıgın benzin çektiğin çile cabası

Hocam kusura bakmayın ama kazık yemedim lafı uymamış. Bu araca edeceğiniz her masrafta bir tane daha yeni masraf açacak. En sonunda bezeceksiniz.

Ben çok gördüm 2 liraya halledersin diyip 5 lira masraf cıkartan usta... sagolsun tanıdıklarım hep ucuza bişeyler alır sonra tamircilerle akraba olurlar.

piyasada sürüsüne bereket 10bin liraya araba varken buna para vermek şaşılcak durum. Hoş para benim param degil ama bi hatırlatma bende arabamı çanakkaleden aldım... Galeriye gitmem 2 saat ve orta usta bulmam götürmem 1 saat noterde yarım saatte satış 2 saat sonunda yola cıkıp evime döndüm... Masrafım 300 lira...değdimi ? tabiki değdi piyasadan 3000 lira daha ucuza aldım. 2 senedir kullanıyorum. Tık demedi.

Para senin zevk senin hayırlı olsun diyelim.

• Motor performansı iyi hiç bayılmadan seri şekilde 130a çıktım dün şehir içinde. Lpg olduğu için yakıt benim için uygun.
    Bu paraya herşeyi bir arada istemek olmuyor. 6ay boyunca inceledim ve istediğim tarzda durumda bir araç aldım.
    Dünde her gören beğendi hatta 2002 modelmi diyenler oldu. Oha 10bin liraya bedava almışsın diyenler çoğunluktaydı.
    Evet eksiklerini bilerek aldım siz dert etmeyin ustam ne diyosa öyledir güvenmesem oraya sorup almazdım aracı. Yıllardır şirketin 10aracıda sürekli oraya gidiyor sıkıntı yok yani. Umarım dediğiniz gibi sıkıntılarım olmaz kısmet bakalım hocam girdik bir yola. ama fazla karamsarsınız bence
    Bide alıncak bi ton araba var demişsinizde bi siz biliyosunuz sanırım ben boşuna 6ay araç aramışım.. buyrun İzmir içi bi araç gösterin bana. 180bin km altında - tek kapı - Hb - Lpg - Klima - Sunroof - sis farı olsun lütfen birde sıfır vizesi olucak tabi başka ilden alma durumum yoktu olsaydı istanbula gidip Bmw 3.18i Compact alırdım 11bine bulmuştum ama Polomu seviyorum

• Hayırlı olsun

İlk araba ve ilk heves farklıdır arabanız şu an gözünüzde 2002 modeldir bunu abartmıyorum

Ama size tavsiyem hangi araç olursa olsun araca keyfe keder masraf yapmayım çünkü satmak istediğinizde yaptığınız masrafı arabanın üstüne koyamıyorsunuz ve zarar etmiş oluyorsunuz

Bu aracı kullanmanızdaki amaç a noktasından b noktasına ulaşmak olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Hayırlı olsun

İlk araba ve ilk heves farklıdır arabanız şu an gözünüzde 2002 modeldir bunu abartmıyorum

Ama size tavsiyem hangi araç olursa olsun araca keyfe keder masraf yapmayım çünkü satmak istediğinizde yaptığınız masrafı arabanın üstüne koyamıyorsunuz ve zarar etmiş oluyorsunuz

Bu aracı kullanmanızdaki amaç a noktasından b noktasına ulaşmak olmalı

Aynen katılıyorum hocam. Sadece teknik aksamdan sonra yapacağım 1-2ufak şey var aklımda. yeni bir kılıf takımı - ince cam filmi(dışarıdaki tiplerin bakışları hoşuma gitmiyor artistik olsun diye istemiyorum) - arka tampona egzos ucu(sadece 20liralık krom uç taktırıcam çeki demirinin olduğu boş kısıma. daha önce yapanı gördüm hoş duruyor :)

• yazış tarzınızdan heyecanınız belli oluyor

darısı herkesin başına kendine ait bir aracının olması

kazasız belasız inşallah, hayırlı olsun
  • hayırlı uğurlu olsun hocam içine bindiğinde hep gülümseyerek,kazasız belasız,rutin bakımlar harici sanayiden uzak, benzinliğe çok yolun düşmeden kullanmayı nasip etsin :)
  • hayırlı olsun, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim
  • Ben bu yukarda boş beleş yorum yapan bazı arkadaşlara çok acayip gıcık oldum.

Kaç tane araç baktık Metin kardeşimle, bunun kadar temizini bulamadık.Bu fiyata, bu aracı bulabiliyorsanız söyleseydiniz de onu alsaydık.

Şuan 12 dese satılabilcek bir araç ve cidden zarar ettiğini düşünmüyorum.Üstte bir arkadaş sormuş tekerler 14" .

Hayırlı olsun Metinim iyi günlerde, kazasız belasız kullanırsın inşallah
  • o yağ ışıgının yanmaması lazım !
  • Çok saol İlker kardeşim. gerçekten iyi bi karar verdim diye düşünüyorum. 4günde 130km kadar yol yaptım. Gayet memnunum.
    Yakıtını tam hesaplamadım ama biraz çok gibi geldi. Lpg de Şehir içi yüksek devirli ve yolun yarısında klima açık olarak 35krş gibi yaktı
    Yağ ve akü lambası yanmıyor ben yanlış görmüşüm saolun uyarı için
    Dün elektrikciye ve gazcıya gittim. Sis ve plaka farina baktirdim. Gaz filtresi ve gaz ayarina 50lira verdim
    Yarin arka hoparlor ve kablo duzenlemesi yapicaz arkadasla insallah sorun cikmaz. Lastikleride capraz degistireyim diyorum arkalar daha iyi gibi

Ayrıca vites şanzuman ve debriyaja alıştım. Aciliyeti yok dedi dün bakan baska bir vw ustası. masraftan yırttım gibi tabi salı günü lifte kalkinca daha belli olucak herseyi

• Hayırlı uğurlu olsun.
  • Hayırlı olsun kazasız belasiz kullanmanız dilegiyle.
  • Komple boyali olmasi hos olmamis, o yastaki arabada tabi boya olur da buyuk bir ihtimalle o boyayi atarken alttaki boyayi temizlememislerdir, en ufak cizikte vs boya cikacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hayırlı olsun, kazasız belasız birde cezasız günlerde kullanman dileğiyle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.