Şimdi Ara

Alındı__VW Polo 96' 1.6 75HP 2Kapı Klima&Sunroof MaviŞimşek__ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
8.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun hocam, pasta cila istiyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

EDİT 18NİSAN: Polo forumunda sizlerinde fikrine sunmuş olduğum aracı bugün aldım arkadaşlar.
    Ufaklık 96model tek kapı 1.6motor 75beygir. Sonradan açma Sunroof mevcut ama şuanda aktif değil.
    Yaşından dolayı ufak tefek bazı sorunlar var bunlar hakkında sizlerinde fikirlerine başvurup araç hakkındaki gelişmeleri bu konuda belirticem. Umarım beğenirsiniz Bismillahirrahmanirrahim Allah utandırmasın kaza bela vermesin

Ohhh be rahatladım. Darısı diğer araç arayan arkadaşların başına. Ucuz ve güzel araç bulmak gerçekten dedikleri kadar varmış bulmak pekte kolay bişey olmadı. 6ay süren araç arama tarama inceleme kurcalama ekspertiz servis sanayi usta işleri artık olmıycak hayırlısıyla kurtuluyorum ve kendime ait İlk aracım olucak sabırsızlanıyorum diyebilirim. Her ne kadar 5senedir annemle Clio3 ortak kullansakta insanın kendine ait aracı olması özel bişey. Bu uzun süreçte sabırla konularımı(Alfa 145 - Mazda 323 - Twingo - R21 - Clio vs..) takip edip yorum yapan tüm forumdaşlarada teşekkür ederim.
    Kasım ayında 6-7bin lira civarı başlayan aramalarım bugün 96model 3kapı Polo Hb için kapora vermemle sona erdi. 10bin liraya anlaştık (İzmir piyasasına göre uygun aldığımı düşünüyorum. En azından kazık yemedim diyebilirim)

Araç bu arkadaşlar:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-ve-orjinal-polo-73747364/detay/

Aracın 3adet masraflı yeri var ama acil değil dedi ustam. Gerçi aldığım zaman lifte kaldırıp bak bakalım diyecem daha iyi anlaşılır durum. Pazarlığıda tabi bu sorunlara göre yaparak aldım. Debriyaj-Vites-Gaz kelebeği. İyi ihtimalle 300. En kötü ihtimal hepsi bin lira tutar dedi ustam. Bi kaç ay içinde yaptırıcam hepsini.Birde sunroof sonradan açma ancak su aldığı için düzgün şekilde silikonlanmış. Su değil hava bile almıyor. Tavan yerine bulutları görmek daha iyi benim için. İleride sıfır Sunroof düşünüyorum şuanda acelesi yok.

Sadece keşke 99model falan olsaydı diyorum ama olsun araç düzgün olduktan sonra sorun yok. Bide şöyle düşündüm. Vericeğiniz tepkilere hitaben baştan belirteyim dedim. 11e sorunsuz yine aynı yaşlarda polo belki bulabilirdim(ama yok İzmir'de zaten) ama 1ay sonra süpriz bi sorun çıkartsa yaptıracak durumum olmazdı. Ama bu aracı durumunu ve masrafını bilerek alıyorum o yüzden içim rahat. Umarım ilerleyen zamanda beni üzmez ve beklenmeyen bir sorun çıkartmaz.)

Kısaca aracı tanıtıcak olursam:
    1.6(sportline mı acaba nasıl anlarım?) - 75HP - 165bin Km - 3kapı(benim tercihimdir. Ufak B sınıfına 3kapının daha çok yakıştığını düşünüyorum) - Klima(sağlam) - Hidrolik Direksiyon - Ojinal sis farı - Lpg(2aylık) - Sıfır vize(satıcı yarın Lpg işletip vericeği için vizede yaptırıcak ve 2sene kafam rahat. Lpg işletme ve vize ne kadar sürer? Yarına bitermi?) - Değişeni yok(kaporta ustasının dediği baya düzgün araç) - Komple düzgün boya var dendi - Koltuk ayarları - Fanlar vs. sağlam - Orjinal döşemeleri bilmiyorum ama tahminimce sıfır gibidir. Üst üste 3kat farklı kılıf var dedi ustam. Tahminimce aracın 4.sahibiyim her alan bi kılıf takmıştır dedi usta. Ama tüm kılıfları çıkartıp aracı detaylı temizliğe götürücem en kısa sürede(temizlik ve yıkama için fırsat satın aldım linki aşşağıya koyarım işe yararmı dersiniz?). Eğer döşeme iyi değilse güzel bir kılıf alabilirim ama temizse orjinal döşeme kullanıcam. Ayrıca araçta 2ön-2arka hoparlör ve usb girişli dandik bir teyp var. Buda idare eder ileride orta halli bişey alırım.

Detaylı temizlik fırsat linki(işe yararmı?):http://www.grupanya.com/izmir/firsat/izmir-oto-stil?irc=md-dl

DÜZENLEME: 15Nisan. Araç için 400lira kapora verildi. Satıcı Lpg işletip sıfır vizeli olarak teslim edicek heyecanla bekliyorum(ne kadar sürer acaba?)
    İzmirde Temiz hızlı ve uygun iş yapan özel Vw servisivisi veya usta tavsiyesi olan varmı? Dost kazığı yemek istemiyorum. En azından 2-3yerden fiyat alarak yaptırayım diyorum debriyaj, vites ve gaz kelebeği ayarı yapılması ve genel bir bakım yaptırabilirim.

Yorumlarınızı alabilirim arkadaşlar
    Hayırlı olsun araç için birşey demiycem siz sonuçda karar vermişsiniz sadece iyi araştırın sadece bir yere götürmeyin 2 3 yere götürüp gösterin araçda komple boya varsa bir sıkıntı olabilir.Birde boğaz kelebeği olayında durum nedir onu tam kesinleştirin boğaz kelebeği değişecekse polonun boğaz kelebeği biraz pahalı diye biliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 6 aylık bir arayış süreci çok uzun bir süre akabinde 6 binlerden 10 bine kadar çıkarılan bir bütçe var

Aracı teslim aldınızmı

Noter satış işlemi gerçekleştimi?
  • Başlığa istinaden; kapora değil, kaparo olacak.
  • Plaka azda olsa manidar gibi ama sorun değil. Pasta cila için ilk mesajda yazdım. ufak bi bakım fırsatı aldım alınca götürücem aracı hocam iş görürmü dersiniz?
    Kapora sanıyodum değilmiş Kaparo olarak başlık düzeltildi saolun.

Aracı daha teslim almadım alım-satım noter işlemide yapılmadı daha. Satıcı aradı bugün vize için randevu alıcaktı. Çarşamba yada perşembe Vizesi yapılmış Lpg işlenmiş olarak teslim alıcam kısmetse
    Tümden alıntı yapmazsak daha güzel olucak
  • Hayırlı olsun.Tek kapı 2. elde yavaştır.Fakat polo güzel araçtır.Boğaz kelebeğine dikkat.Kazasız belasız...
  • çok şükür almışsın,hayırlı uğurlu olsun...

temiz gözüküyor resimlerde,komple boyamı varmış araçta?

kazasız belasız kullanmanı dilerim.
  • Sağolun hocam ilk mesajda tüm detaylar yazıyor evet komple boya var yaşından dolayı. Valla araba şart 25lira taksi parası verdim sabah sabah
  • hayırlı olsun metin ustam
  • Aracı aldım arkadaşlar. 350liraya Anadolu sigortadan trafik sigortası yaptırdım. 86lira alım satıma verdim hadi hayırlısı olsun
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı uğurlu olsun kardeş. Allah utandırmasın.
  • Hayırlı olsun Kazasız belasız ınsallah.
  • Çok saolun arkadaşlar. Daha iyileri sizlerin olsun

Sol sis farının içi yarıya kadar su dolu nerden girmiştir ve nasıl boşaltabilirim acaba? far çalışıyo bu arada
  • Hayırlı olsun kardeşim tekrardan, son fotoğraflarda arabanın rengi daha farklı geldi açık mavimi, koyu mavimi araç?
  • metın, kestınmı horoz?

ıyıdır kardesım kan akıtmak, belalara kazalara kefaret olur. sukrun olur nımet ıcın.
  • Abi horoz haftasonu keseyim diyorum

Aracın rengi ışıga göre degisiyor
  • kardesim hayırlısı olsun ALLAH kaza bela vermesin...
  • hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun, kazasız belasız inş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.