Şimdi Ara

Alındı__VW Polo 96' 1.6 75HP 2Kapı Klima&Sunroof MaviŞimşek__ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
8.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Komple boyali olmasi hos olmamis, o yastaki arabada tabi boya olur da buyuk bir ihtimalle o boyayi atarken alttaki boyayi temizlememislerdir, en ufak cizikte vs boya cikacaktir.

Felaket tellalı geldi

• çok şirin bişeymiş araç beyaz çelik jant ile mükemel ötesi olur :)
  • O değil de kanka 35 krş yakmaz benim Flash bile 27 kuruş yakıyo
  • Bilmiyorum kanka biraz yüksek geldi yakıtı. Tam olarak hesaplamadım ama 30krs altı olmadıgı kesin. Tabi daha alışmadönemindeyim ve devirsiz sürüyorum. Bi ay sonra falan düzelir diyetahmin ediyorum. Bu arada tanıdık döşemeci varmı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

O değil de kanka 35 krş yakmaz benim Flash bile 27 kuruş yakıyo

bana normal geldi, gayet eski teknoloji motoru var sonuçta ve tüpte de daha fazla yakar arabalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Bilmiyorum kanka biraz yüksek geldi yakıtı. Tam olarak hesaplamadım ama 30krs altı olmadıgı kesin. Tabi daha alışmadönemindeyim ve devirsiz sürüyorum. Bi ay sonra falan düzelir diyetahmin ediyorum. Bu arada tanıdık döşemeci varmı??

Sen getir döşeriz biz Şaka bi yana yok kanka valla
  • Bu araba Almanya'da 250-300 Euro
  • banada yardım ederseniz sevinirim.arabanızı güle güle kullanın gayet güzel fiyatıda ii bence.bütçem 10000tlydi ama sanırım yükselticem 12ye kadar corsa b ve c arasında yoğunlaştım.98 corsa mı alsam biraz daha bütçeyi fazlalaştırıp 12 tabii bulabilirsem 2001 1.4 comfort tek kapımı alsam diyorum. ne önerirsiniz?şimdiden saolun...
  • Hocam hayırlı olsunda aynı aracın 5 kapılısı var bende yaka silkiyorum şu an inş sizde aynı sorunları yaşamazsınız bu arabaların ateşleme sistemi iğrençç
  • Saolun arkadaşlar. keyifle biniyorum bi sorunum yok Allaha Şükür. 5gün sonra 1ayımı tamamlıycam. Bugüne kadar yaklaşık 700km yol yaptım. 2gün falan binmedim sadece
  • tekrar 98 corsa kararıma geri döndüm bütçemden dolayı 1.4 klimalı tercihen lpg li verebiliceğim rakam 10000tl ama temiz ve bu bütçeye uygun araba biraz zor bulunuyor ama bakmaya devam....
  • Guzel arac, nasıl gitti alalı 1 ayı gecti sanırım, varmı sorun pürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Guzel arac, nasıl gitti alalı 1 ayı gecti sanırım, varmı sorun pürüz

Gayet iyi geçti ilk ayımız iyikide almışım diyorum
    Ufak tefek eksikleri var arka silecek gibi ama sorun değil. Biraz keyfi para harcıycam. Siyah jant kapakları, Spoiler, cam filmi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçla ilgili ilk sorunumu Ctesi günü yaşadım. Otobandan çıktıktan 2-3km sonra motordan sesler geldi ve korkarak sağa çektim. Motor yağı bitmiş ben piston kırıldı yandık dedim ama motordan değilmiş. Neyse aracı usta aldı götürdü. Dün haber geldi şanzuman dağılmış. Debriyaj baskı balata bitmiş. Direksiyon körükleri yıpranmış. Aracı ilk aldığım zaman bunları biliyodum hatta konu başını tekrar okudum oraya yamışım 3ay önce :) ama yazı atlatıp öyle yaptırırım diyodum. Tabi bişeyi bozulunca yaptırmak daha masraflı oluyomuş bunuda öğrendim.
    Şanzuman çıkma takılacakmış 500-600lira
    Debriyaj baskı balata + direksiyon körükleri 250liraya aldık biraz önce
    200lirada işçilik alsa bin lira masrafı oldu. birazdan parçaları ustaya bırakmaya gidicem. İzmir'de bu sıcakta arabasız kalmak ayrı dert. Çıkan masraf ayrı dert. Ne diyeyim cana gelmesin

• hayırlı ugurlu olsun.keşke ilk aldıgında hemen yaptırsaydın onları.neyse dedigin gibi cana gelecegine mala gelsin.kazasız belasız sürmek nasip olur inşallah.
  • metin bey aracınız hala duruyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.