Şimdi Ara

(ALINDI ) Skoda Fabia 1.2(70) bu aracı önerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
12.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 model 1.2 ambiente dinamic paket 13500 km de bir araç alma arifesindeyim

bu aracin motoru TSI mıdır bunu merak ediyorum .

LPG uyumlumudur (lpg takılmadan da oldukca az yaktigi söyleniyor ) bilmek isterim .

kazasız kücük çizikler var tavanda iç döşeme tükenmez kalem lekeleri var

deri direksiyon yok

sahibi 6 hava yastigi var ektradan dedi ama olduguna dair bir ibare bulamadim yanlarda standart dinamik pakette 2 hava yastigi var

sonra benim yok bunda başka hava yastigi söylemlerime ikna oldu ama bilmek isterim .

24 bin gibi bir paraya alacagim sonra satmak istesem satabilirmiyim

araç mavi(lacivert) tavan beyaz . ruhsatta yazmiyor

bayiden çift renkli olarak aldiklarini söylediler . dinamik paket te arka camlar karartilmişmi orjinalinde (ruhsatta bunla ilgili birşey yazmiyor )

sanki film var gibi ama muamam film mi kasrartilmişmi ama film gibi duruyordu .

ARAC bügün alindi arkadaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 14 Mayıs 2012; 17:59:21 >

• yokmu bir skoda seven bilen

tutulmazmi bu araç zarar edermiyiz 24 binden alirsak ?
  • Aracın beygir gücü 70'se atmosferiktir, LPG uyumludur.

105hp olarak geçiyora TSI motordur, LPG uyumsuzdur ama cidden ortalama tüketimi oldukça düşüktür.

Diğer sorularınıza malesef yanıt veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Aracın beygir gücü 70'se atmosferiktir, LPG uyumludur.

105hp olarak geçiyora TSI motordur, LPG uyumsuzdur ama cidden ortalama tüketimi oldukça düşüktür.

Diğer sorularınıza malesef yanıt veremiyorum

teşekkürler . evet araç 70 bg
  • aracın manuel oldugunu da belirteyim .

(ALINDI ) Skoda Fabia 1.2(70)  bu aracı önerirmisiniz ?
  • Crash Test EuroNCAP kaç yıldız almıştır bu araç ? 2011 bulamadim bakiyorum ..
  • ilanın linki yokmu? birde o kadar soru işareti oluşmuş ki kafanızda bence aracı almayın derim. sonradan başka şeyler çıkacak gibi duruyor.

tavan renginın farklı olmasını siz soyleyince fark ettim. içimden bu arabada garip bir şeyler var diyordum sürekli. yakışmıyor ne demek fabia almamak için başlı başına sebep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odrin34 -- 2 Mayıs 2012; 13:45:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tavan rengi farklı durumunu, fabia'lara yakıştıramayan tek benmiyim acaba?
  • bu 1.2 motorlar halen 3 silindir mi? bilen var mı?
  • 2008 modelini kullandım.1.2 htp 3 silindir 70 hpdi galiba motoruna rağmen gayet güzel gidiyordu.Güzel araba bence temizse alabilirsiniz.Lpg ile kullanmayı düşünüyorsanız çok az yakıcaktır.
  • Guzel arac mercekli far gibi donanimlar var ve motoru LPG ye uyumludur.
  • 3 silindir oldugunu bilmiyordum vw de kullanilan 1.2 lerin hepsimi 3 silindir seat tekilerinde 3 silindir oldugunu duymuştum

3 silindir olmasi bir dezavantajmidir ? tavan olayine pek takmiyorum satarken sorun olmazsa :)
  • 3 silindir olması bir sorun değildir. o aracı kullanmıştım, iyi gidiyor. dolayısıyla boyutuna göre motoru yeterli bir araç...
  • başka fikri olan yokmudur ?
  • 3 silindir oldugunu bilmiyordum vw de kullanilan 1.2 lerin hepsimi 3 silindir seat tekilerinde 3 silindir oldugunu duymuştum

3 silindir olmasi bir dezavantajmidir ? tavan olayine pek takmiyorum satarken sorun olmazsa :)
  • 2008 1.4 ambiante modelini kullanmıştım ben de ve malzeme kalitesi konusunda sıkıntınız olmasın hepsi vw. Koltukları söktüğünüzde kablolarında bile vw amblemleri falan vardı. Motoru da audi motoruydu sanırım. 2. eli de aracınız temizse gayet rahat satarsınız. Benim ilan 3 hafta falan durmuştu.
    Onun dışında bir süre de 1.2 2009 modelini kullandım ama boş olanını Comforttu galiba. Fabia alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey bana göre donanım bolluğu. Boş fabia çekilmez.

Yalnız bir şey sorucam. 2008 ambiantelerde yol bilgisayarı vs polonun aynısıydı fakat bu yeni çıkan 2010-2012 modeller arasında ambiante paketlerdeki yol bilgisayarı 2008'in boş paketi gibi. Acaba sizin alacağınız araç da böyle mi?

Not: Renk olarak benim araçlar biri beyaz diğeri füme idi.

Ek: 1.2 motor 1.4'ten fazla yakıyordu onu da ekleyeyim. Belki benim sürüş şeklimdendir. Neticede 1.2de gaza daha fazla basmak zorunda kalıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 4 Mayıs 2012; 0:46:34 >

• Merhaba arkadaşım, skoda fabia 1.2 htp 70 bg bu arabayı 2 günlüğüne kiralamıştım yaklaşık olarak 450 km yol yaptım öncelikle izlenimlerimi aktarayım sana araç 2011 model 75.000 kmdeydi.Ama gayet derli toplu duruyordu.Bu arabada en çok hoşuma giden şey arabanın iç mekanının ferahlığı ve 1.2 motorun 450 km yolda 28 km ortalama hız ile100 kmde 5.5 lt benzin tüketmesi oldu.Araç cut-off sistemininde yardımıyla sakin sürüşte çok az yakıt tüketebiliyor ama biraz gaza fazla dokunduğunuzda yol bilgisayarında anlık tüketimde 20-25 litreleri görebiliyorsunuz.Bence parasının hakkını veren bir araç.
  • 24 bin tl 1.2 70 hp 2011 model ambiente dinamik fabia için bence makul bi rakam.normalde 2 hava yastığı var ancak opsiyonel olarak ekletmiş olabilir.donanım olarak yol bilgisayarı, 4 cam otomatiği,alaşımlı jantlar,sis farı,gündüz farı,mercekli farlar,derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon,yükseklik ayarlı sürücü koltuğu,mp 3 player,aux girişi vb. donanımlar mevcut. bagaj hacmi 300 lt bu sınıftaki hb arabalar içinde en geniş bagajlardan biri,iç hacmi geniş ve ferah.imzamdaki aracım 19 bin km ye yaklaştı tık bile demedi daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 4 Mayıs 2012; 18:43:52 >
  • Bende kiralamıştım bu arabayı.

Performansını pek beğenmesemde sakin kullanan bir şöför için bence yeterli.

Kullanımı, iç ferahlığı ve özellikle vites geçişlerini çok beğendim. Kullandığım araç 2010 model ve 137 bin kilometredeydi.

Kaloriferi çabuk ısıtıyordu, müzik sistemi iyiydi. Mümkünatı varsa bir test sürüşü yapın :)

Bu arada 80 - 90ı geçtiğinizde araba deli gibi yakmaya başlıyor. Geçmezseniz dizel kadar yakıyor.
  • Bence mükemmel bir araç. Kıymetini bilene tabii.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.