Şimdi Ara

(ALINDI ) Skoda Fabia 1.2(70) bu aracı önerirmisiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
13.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biz şimdilik memnunuz trafik ve kasko sokoda için yüksek çikmişti ist için ykb anca uygun fiyat bulup kasko yaptirmiştim 20280 km özel serviste bakimlarini yaptirdim . otomatik olmamı dişinda şikayetim yok lp uygulatmadık benzine devam

Memnun olunmayacak gibi bir araç değil, kesinlikle tavsiye ediyorum bu aracı ve brc marka lpg takılı olarak kullanıyorum. Ülkemiz de yeni yeni kıymeti biliniyor bu markanın.

Bu arabayı Babama yaklaşık 2 yıl önce aldık. Teknik anlamda hiç bir sorun çıkarmadı. İzinlerde de ben kullanıyorum. Şehir içi şehir dışı karışık normal kullanımda klima da açık 100km/6-7lt benzin yakıyor.

Uzun yolda anlık tüketim sakin kullanımda 5 litrenin altına da düştüğü oluyor ama baya bir sabır gerekli o zaman. Motor 3 silindirli VW gurubunun uzun yıllardır ürettiği atmosferik 70hp motor. Oldukça sorunsuz ve alt devirlerde düşündüğünüzün aksine canlı bir motor. Zaten arabanın vites oranlarını da ona göre ayarlamışlar. Uzun düzlüklerde doğal olarak nefessiz kalsada. Şehir içinde sakin kullanımda sorun çıkarmıyor.

3 silindir olmasından dolayı çok tatlı bir motor sesi var. Ben çok seviyorum o sesi, sürekli gaza basıp duyasım geliyor

İç mekanı olarak B sınıf otomobillerde yaris ile fabia en iyilerinden. Güzel araç tavsiye ederim.

• Vay be 9 ay once yazmisim...

Motor sesi harbiden bir efsane ya sanki sport performansli bir otimobil gibi çıkıyor sesi 😊

Hocam arkadaşın da Yaris i var ama içi çok kasvetli ya diger arkadaslar benjm Fabia yi daha ferah bulduklarini söyleyince göğsüm kabarıyor 😊
  • Bende bir süredir araç arıyorum bir türlü düzgün bi araç bulamadım.
    Fabia 1.2 ' nin performansı nasıl? 1.2 Clio 3 kullandım. araç 110 km hıza geldiğinde 3500 devirde bağırıyor ve gitmiyordu. Fabiada da durum böyle mi? Böylseyse eğer çok can sıkıcı. Uzun yolda her zaman 100 km hız sıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GingerBread -- 2 Nisan 2017; 0:2:30 >

Orijinalden alıntı: amasseia

Vay be 9 ay once yazmisim...

Motor sesi harbiden bir efsane ya sanki sport performansli bir otimobil gibi çıkıyor sesi 😊

Hocam arkadaşın da Yaris i var ama içi çok kasvetli ya diger arkadaslar benjm Fabia yi daha ferah bulduklarini söyleyince göğsüm kabarıyor 😊

sıfır 1.2 TSI 90 PS Green Tec Ambition nasıldır acaba sıkıntı yapar mı ?kronik sorunu var mı? lpg olayına sıcak bir araba mı ?

Orijinalden alıntı: x571

quote:

sıfır 1.2 TSI 90 PS Green Tec Ambition nasıldır acaba sıkıntı yapar mı ?kronik sorunu var mı? lpg olayına sıcak bir araba mı ?

Rapid 1.2 TSI 90 PS Green Tec Ambition kullanıyorum

Motor tek kelime ile harika Manuel Şanzıman ile start & stop harika çalışıyor az yakıyor max sürat 185 km görüyor zorlanmadan hafif yukarı yokuşta bile gidiyor 185 ile

motor ile ilgili en ufak sorun yaşamazsınız 2300 km yaptım henüz sorun yaşayanı da görmedim

Yakıtı bel bükmez Turbo beslemeli araçlara yeni yeni lpg takılıyor pek önermem lpg durumunu başınıza ne geleceği belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 10 Nisan 2017; 19:26:43 >

• x571 X kullanıcısına yanıt
    Hocam vw motoru bilirsiniz, sorunsuz ve atik bir motordur. Emin olun sizi her konuda tatmin edecektir lakin TSİ motorlara LPG entegresi atmosferikler kadar basit ve ucuz olmuyor. Hem daha pahalıya takılıyor hem de sorun oluşurşa bakımı daha zor olabiliyor.

Size tavsiyem TSİ'yi TSİ olarak kullanın LPG' ye bulaşmayın. Ama atmosferik almış olsanız LPG' yi önerirdim.

Orijinalden alıntı: emrcnd

quote:

quote:

Motor tek kelime ile harika Manuel Şanzıman ile start & stop harika çalışıyor az yakıyor max sürat 185 km görüyor zorlanmadan hafif yukarı yokuşta bile gidiyor 185 ile

motor ile ilgili en ufak sorun yaşamazsınız 2300 km yaptım henüz sorun yaşayanı da görmedim

Yakıtı bel bükmez Turbo beslemeli araçlara yeni yeni lpg takılıyor pek önermem lpg durumunu başınıza ne geleceği belli olmaz

Boyada kronik sorun var diye okudum ufak bir taş bile gelse boya bayağı bir kalkıyor muş. Bu konuda ne dersiniz. Birde sınıfında yani b sınıfında baz donanımı en dolu olan araç fabia mı hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 11 Nisan 2017; 7:44:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• x571 X kullanıcısına yanıt
    Hocam o sorun Rapid'lerin bazı seri urerimlerinde var muhtemelen onlar ayni zaman dilimi icerisinde uretilmislerdir. Fabia 2 ve 3' te yok ama boya sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

quote:

quote:

Boyada kronik sorun var diye okudum ufak bir taş bile gelse boya bayağı bir kalkıyor muş. Bu konuda ne dersiniz. Birde sınıfında yani b sınıfında baz donanımı en dolu olan araç fabia mı hangisi

Skoda Grubuna da üyeyim açıkcası böyle bir şikayet görmedim sadece tek bir şikayet var oda belli bir süre sonra kapılardan ses geliyormuş yağ yapınca düzeliyormuş ben bunun dışında bir şikayet görmedi
    Bütçenizi tam bilmiyorum ama 65 rapid almaktansa 69.500 octavia alırdım ben ben ucuz olduğu için aldım (56 bine )

Bana sedan araç gerekiyor o yüzden ben Fabia tercih etmem ama boyut çok önemli değilse Fabia daha mantıklı skodanın dolusu bir başka oluyor fabianın 2 el piyasası da iyi

Her yerde yazdığım gibi rapidin fiyatın düşeceğini tahmin ediyorum 59-60 bin civarına yeni rapidler Türkiyeye tam olarak geldiğinde

• 24000 diye yazılmış ne diyor bu adam dedim başta. Sonra farkettim mezarlık konuymuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.