Şimdi Ara

ALINDI-Sharp-LC32DH77E-Resim eklemeye çalıştım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardım eden herkese teşekkür ederim.Bu gün öğlen forum bornova izmir e gittim tekrardan önce Enplus mağazısan gidip sharp ın bazı 32" modellerini inceledim ordaki abi çok iyi niyetli iyi bir konuşmacıydı sharp ın üzerine hiçbir marka tanımadığını söyledi bana.Orda 2 ürün beğendikten sonra tekrardan sony mağazasına gittim.Ve bir önceki gün onlara dediğim bana samsung değilde sony almam için iyi nedenler söyleyin dedim bazı nedenler saymışlardı bu sefer aynısını sharp için dediğimde tek diyebildikleri 2+3 yıl uzatılmış garantiydi.Ayrıca sony ürünü teknik servis yanında açsam dahi 5 ölü piksel sonrasına garanti verdi bu beni deli etti.Ayrıca yarın maç var ve ürün teslimini cuma akşamından önce yapamayız dediler teknik servis dağıtıcı 3 gün doluymuş.Bende bunlara sinirlenerek enplus a tekrar gittim ve daha yeni piyasaya çıkmış bir ürünü aldım Sharp LC32DH77E ürünü 2100 ytl nakit aldım istenirse cardfinans a 5 taksit oluyordu.Ürünü sitede bulamadım yeni bir ürün olduğu için daha reklamlarına ve tanıtımına geçilmediğini söylediler.Fakat ellerindeki teşhir ürününe baktım sony e göre artıları 100hz ve 4ms olmasıydı.Umarım hata yapmamışımdır.Ürün yarın elime geçer hafta sonuna bikaç foto koymaya çalışırım iyi akşamlar...

http://www.sharp.co.uk/invt/lc32dh77e#

linkini buldum sonunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidoffmath -- 31 Mart 2009; 23:12:28 >

• Davidoffmath

Şimdi senin Havandanda Geçilmez (SHARP) Özel İnsanların Markası Gibidir Panelde Çok güzel Mavi Kaplama Bayıldım Hoş....Alır Almaz Hemen İncelemeye Al_Bekliyoruz Hayırlı Olsun (SHAP) Bilmediğim İçin yorum Yapamıcam Ama ..Şimdiden Naısl bişe Olduğu belli izledim videoları ve Detayları ..Hafife Alınır Panel değil Güzellllllll
  • Tv hayırlı olsun ..

2100 tl vermişsin gerçekten 32'' için tatlı para ..

100 hz + 10 bit tamamda acaba gerçekten 4 ms mi ? (Albani dediği gibi her firme değerleri yanlış verir ama SHAP başkadır diyor hep )

Pc ye gabladıktan sonra senden 1920.1080 masaüstü ss lerini bekliyoruz . Güle güle kullan .
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

En kısa sürede inceleme ve ss bekliyoruz
  • tv elime saat 6 gibi geldi.şimdi bir yandan maçı izleyip bir yandan deniyorum.Öncelikle evde normal kablo tv kullandığım için tabikide görüntüden pekte memnun kalamadım ama idare etmek zorundayım neyse bunu sonra konuşuruz.ilk olarak masa üstü pc mi bağladım ve bikaç hd film izledim.Görüntüde pusluluk var gibi geldi ve tv mat ekran kullandığı için alışmışım kontrastı yüksek parlak ekranlara bu yüzden pek memnun kalamadım gene.Neyse yaklaşık yarım saattirde laptopumu bağladım ve ondan hd film izlemeye başladım.Laptop samsung r560 as02tr ve direk hdmi-hdmi 1.3b kablo ile bağladım işte rezalet burda başladı.İzlediğim filmlerde yatay hareketli sahnelerde acayip clouding denen olay var.Mesela quantum of solace ı izlerden bizim 007 nin vücudunun kenarlarında acayip karışık bir görüntü oluşuyor :( aynı filmi laptopumla samsung40a656 da izledik ve hiç böyle birşey yoktu.Yapmam gereken bir ayar varsada bulamadım.Film modunda ekran mat oluyor clouding azalıyor standart modda biraz daha parlak ekran oluyor sonra dinamik mod daha sonra daha üst seviye bir dinamik mod var ve gitgide bunlar arasında clouding artıyor
    masaüstü pc dvi-hdmi bağlı iken olmayan clouding laptop hdmi-hdmi bağlantı ile niye oldu?ps3 yok ps2 ile bi maç yapıp deneyeceğim birde pc den pes2009 deneyeceğim artık ama moralim cidden bozuldu...

• quote:

Orjinalden alıntı: Davidoffmath

tv elime saat 6 gibi geldi.şimdi bir yandan maçı izleyip bir yandan deniyorum.Öncelikle evde normal kablo tv kullandığım için tabikide görüntüden pekte memnun kalamadım ama idare etmek zorundayım neyse bunu sonra konuşuruz.ilk olarak masa üstü pc mi bağladım ve bikaç hd film izledim.Görüntüde pusluluk var gibi geldi ve tv mat ekran kullandığı için alışmışım kontrastı yüksek parlak ekranlara bu yüzden pek memnun kalamadım gene.Neyse yaklaşık yarım saattirde laptopumu bağladım ve ondan hd film izlemeye başladım.Laptop samsung r560 as02tr ve direk hdmi-hdmi 1.3b kablo ile bağladım işte rezalet burda başladı.İzlediğim filmlerde yatay hareketli sahnelerde acayip clouding denen olay var.Mesela quantum of solace ı izlerden bizim 007 nin vücudunun kenarlarında acayip karışık bir görüntü oluşuyor :( aynı filmi laptopumla samsung40a656 da izledik ve hiç böyle birşey yoktu.Yapmam gereken bir ayar varsada bulamadım.Film modunda ekran mat oluyor clouding azalıyor standart modda biraz daha parlak ekran oluyor sonra dinamik mod daha sonra daha üst seviye bir dinamik mod var ve gitgide bunlar arasında clouding artıyor
    masaüstü pc dvi-hdmi bağlı iken olmayan clouding laptop hdmi-hdmi bağlantı ile niye oldu?ps3 yok ps2 ile bi maç yapıp deneyeceğim birde pc den pes2009 deneyeceğim artık ama moralim cidden bozuldu...

Icine sinmediyse direkt geri ver. Sonradan pisman olma.
    2.100 lira iyi para.

• direk geri verme tüketici hakkı değil mi?7 gün içinde direk geri verebilirim?koşulsuz memnun kalmadığım için?
  • Sn.david

Bana e.Mail ile ulaş+
    Ciddi bir tanımlama hatan+bilgi eksikliğin var!

A-Resim gönderme imkanın varsa,bunuda ekle
    B-Sonra ben sana bazı resimler v.s ileteceğim(gerekli görürsem)

OK++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 1 Nisan 2009; 23:06:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

Icine sinmediyse direkt geri ver. Sonradan pisman olma.
    2.100 lira iyi para.

Bencede çok iyi para vakit geçirme derim.Eğer ayarlardan kaynaklı ise umarım Albani'nin yardımlarıyla düzelir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 1 Nisan 2009; 23:18:16 >
  • quote:

direk geri verme tüketici hakkı değil mi?7 gün içinde direk geri verebilirim?koşulsuz memnun kalmadığım için?

Bu hak sadece internetten veya telefonla verilen siparişler içindir. Mağazadan aldığınız ürünü sebepsiz iade hakkınız yok. Mağaza geri almak zorunda değil. Tabi ki bir kusuru varsa ilk 30 gün para iadesi veya cihaz değişimi isteyebilirsiniz. Mağazalar genelde bu durumda servis yönlendirip rapor düzenletirler.
  • Geçmiş olsun dostum...

Tarifine göre clouding değilde albani hocanın yazılarında çokça bahsettiği ve uyardığı Sharp panellerinde görülme sıklığı biraz fazla olan banding sorununa benziyor.
  • Masaüstü pc den pes2009 grid undercover gibi oyunlar denedim halada deniyorum görüntü şahane hiçbir problem yok.Fakat anlamadığım işte masaüstü pcden .mkv izlerken bozulma yokta laptop tan izlerken niye var? aynı şekilde aynı ayarlarla başka lcd de izlememe rağmen bunun olması canımı sıkıyor :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Geçmiş olsun dostum...

Tarifine göre clouding değilde albani hocanın yazılarında çokça bahsettiği ve uyardığı Sharp panellerinde görülme sıklığı biraz fazla olan banding sorununa benziyor.

High hocam sen bunu yazdığında biraz bakındım bu banding sorununa hatta Albani hocamızın blog sayfasından sharp banding problemi ile ilgili bi klasör indirdim içinde baya örnek resim vardı youtube videosuda izledim bununla ilgili.Fakat ben problemimin bu olduğunu sanmıyorum.Gözüme takılan şey yatay hareket eden mesela yatayda hızlı uçan bir uçağın çevresinde oluşan karelenmeler diyeyim.Bu problem laptop bağlı iken var iki saattir masa üstü pc den bütün arşivimi denedim hiçbir bozulma yok ben buna anlam veremiyorum.Masaüstü pc ile kullansaydım sırf şahane tv dicektim heleki şimdi senin verdiğin programla renk-parlaklık ve kontrast ayarıda yapmaya çalıştım iyice bi güzel oldu sağolasın :) Kafama takılan laptop u arkadaşa götürüyorum 40A656 da hiçbişi yok buna bağlıyorum dediğim oluyo.Haftaya vizelerde başlıyo tepem attı iyice Yardım ve yorum yapan herkese teşekkürler...

• Geçmiş olsun hocam, umarım en kısa zamanda bir çözüm bulunur.
  • 40a656 da bi daha deneyin bakalım belki gözümüzden kaçmıştır
  • quote:

tv elime saat 6 gibi geldi.şimdi bir yandan maçı izleyip bir yandan deniyorum.Öncelikle evde normal kablo tv kullandığım için tabikide görüntüden pekte memnun kalamadım ama idare etmek zorundayım neyse bunu sonra konuşuruz.ilk olarak masa üstü pc mi bağladım ve bikaç hd film izledim.Görüntüde pusluluk var gibi geldi ve tv mat ekran kullandığı için alışmışım kontrastı yüksek parlak ekranlara bu yüzden pek memnun kalamadım gene.Neyse yaklaşık yarım saattirde laptopumu bağladım ve ondan hd film izlemeye başladım.Laptop samsung r560 as02tr ve direk hdmi-hdmi 1.3b kablo ile bağladım işte rezalet burda başladı.İzlediğim filmlerde yatay hareketli sahnelerde acayip clouding denen olay var.Mesela quantum of solace ı izlerden bizim 007 nin vücudunun kenarlarında acayip karışık bir görüntü oluşuyor :( aynı filmi laptopumla samsung40a656 da izledik ve hiç böyle birşey yoktu.Yapmam gereken bir ayar varsada bulamadım.Film modunda ekran mat oluyor clouding azalıyor standart modda biraz daha parlak ekran oluyor sonra dinamik mod daha sonra daha üst seviye bir dinamik mod var ve gitgide bunlar arasında clouding artıyor

Sonuç ne oldu? TV'yi geri verdin mi? Sorun devam ediyor mu?

• Albani ile irtibatı koparma,senin ilacın albani üstaddır.İade edip etmeme olayını net olarak ondan teyid almadan yapma
  • 32' TV ye 2100 TL fiatı gorunce konunun gecmis yıllarda yazıldıgını sanıp tekrar tekrar tarihi kontrol ettim. Dogruymus Valla 100 hz de olsa efenime full hd de olsa bu fiyat 32' bir tv için çok geldi bana. Tabi bize alana hayırlı olsun demek düşer ama fiyata şaşırdım gerçekten.
  • Albani usta sağolsun bana öyle güzel bir mail atmış ki bilmediğim birçok şey öğrendim sayesinde onlarıda kontrol etme imkanım oldu lcd de.2 gündür üniv. de yoğun olduğum için ancak bu gün uğraşabildim.Ve gördüm ki ağladığım sızladığım problemim lanet laptop yüzündenmiş.Arkadaşın tv de tekrar denedik laptop u ve ondada aynı problemi gördüm koca bir ohh çektim.Şimdi başka kusurlar arıyorum tv de fakat gözüme takılan birşey yok.İlk lcd tv im olduğu için haliyle güzelde geliyor kıyas yapamıyorum.Foto makinasının şarj adaptörünü 2 saatlik bir arama sonucunda buldum akşama birkaç örnek foto çekip koymaya çalışırım ne kadar başarılı olurum bilmiyorum tabiki.Yardım eden yorum yapan herkese teşekkürler...
  • Geçmiş olsun,vallaha Sharp aldığın ve cesaretinden ötürü gerçekten tebrikler;pekçok kişi senin yerinde olsa,klasik piyasa mallarına yönelirdi,Sony,Samsung,lg gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.