Şimdi Ara

ALINDI-Sharp-LC32DH77E-Resim eklemeye çalıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msj ları hiç editlemiyorum hepsi kaldığı gibi devam edecek...

Arkadaşlar herkese merhaba..

Sony'nin 32W4000 modelinde kampanya var ve yarın bitiyor kampanyası o yuzden çok acil yardımınıza ihtiyacım var.

Sony 32W4000 : 1750 lira (indirimli fiyatı) http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-BRAVIA_KDL-32W4000-LCD-TV,5114.html

Samsung LE32A656 : 1500 lira http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE32A656-LCD-TV,5008.html

elden peşin fiyatına alacağım için sitedeki değil modellerin yanına yazmış olduğum fiyatlar geçerli.

fiyatlar o kadar önemli değil performans çok daha önemli benim için ve bunun yerine 40" liğini alsan daha iyi olur diye düşünebilirsiniz ama tv yi odama alacağım ve pc ye bağlayacağım için izleme mesafesi olarak en uygunu 32" .

Samsung 6 serisinde 6 bitlik panel kullanıyormus, Sony 8 bitlik panel kullanıyormus ve Sony' de 5 yıl garanti var.bana göre en büyük artıları bunlar.bu fiyatlarda daha iyi tv varsa önerirseniz sevinirim.

yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

ib linkleri ürünleri gösterme amaçlıdır ürün oradan alınmayacaktır!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidoffmath -- 5 Nisan 2009; 16:52:14 >

• 32W4000 Her şeiyle Önce bi paneldir smyy den 6 seri iyi ama ..32w4000 his vermes zana hemen kap bi tane
  • NO PANIC kampanyalar bitmez. bence 32 yerine en azından 37 veya 40 düşün samsung iyi bir alternatif olabilir.40 550 40 656 veya 40 756
  • Bence o paraya değmez.W4000 için 1750 çok para,hem İ.B'den alman da risk taşıyor.
  • ürünü ib den değil izmir forum bornovadaki sony mağazasından alacağım yani 5 yıl garantili olacak.
    40" gibi büyük bir tv alamam odama çok büyük gelir duvara asmayacağım masanın üzerine koyup yarım metre be 1 metre arasında bir mesafeden pc monitörü olarakta kullanacağım.tv hep pc ye bağlı olacak diğer 19" monitörümün yanında.hd arşivimi filmleri dizileri izlemek asıl amacım sonrasındada oyun oynamak.Kampanyalar tabiki bitmez fakat 2400 nakitten 1750 nakite sony mağazasında iyi fiyat gibi geldi.değişik önerilerede açığım...
  • Valla arkadaşım,ben olsamsenin yerinde; Toshiba 32X serisi alırdım,hem arada en az 500 ytl oynuyor.Tabi senin tercihin önemli sonuçta500 ytl az para değil hani?O paraya bluray player vb... değerlendirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 30 Mart 2009; 20:11:59 >
  • valla fiyatı iyi düşmüş bizde 32V4000 i ordan almıştık onlar biraz daha bi indirim yapar merak etmeyin hatta onların çankayada da mağazası var uğur dersanesinin yanında hemen. en plus diye geçiyo sanırım telefonda fiyat sormayın vermiyorlar denemiştik...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG-_LE32A756-LCD-TV,6707.html
    bu modelde aklımı kurcalamıyor değil açıkçası 1800lira civarında bulabilirsem acaba sony ile arasındaki tercih hangi yönde olmalı?
    kafam çok karıştı ne kadar zormuş off :(

toshiba ya baktım fakat pc girişi 1080p desteklemiyor aslında güzel bir ürün ve 500ytl karlı :(
  • ufak bi up yapayım var mı başka fikri olan :(
  • 32W4000 yakından baya inceledim gerçekten çok güzel bir lcd tv ama 32A756 yakından görmedim genelde 40A756 olduğu için hiç raslamadım 32' modeline ama gördüğüm bütün 756 ların siyah kalitesi bir plazma aratmayacak kadardı . Hatta bana 32W4000 bile daha etkiliyici bir siyah sundu 40A756 modeli , ama 32A756 nasıldır bilmem ama aynı panelin 100hz olmayan versiyonu diye biliyorum .

Enerji tüketiminide düşünürsek (kesinlikle yabana atılır bir konu değil)

32A756 Çalışırken: 200 W

32W4000 Çalışırken: 120 W

Aradaki fark şöyle özetliğim tasarruflu bir ampül 20W vede evde 4 odada tasarruflu beyaz amful olduğunu düşünürsen aradaki fark o kadar işte Komik ama gerçek..

• sony sonydir. Sonyden vazgeçme. Benim oturma odasına küçük geldiğinden gidip Samsung 40le616 aldım. Almaz olsaydım. Fiyatı gerçekten çok makul. Kaçırma derim.
  • al dostum al, 32w4000 den daha iyi 32 inc lcd yok piyasada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: s!nan

al dostum al, 32w4000 den daha iyi 32 inc lcd yok piyasada...

Çok iddialı bir laf olmuş
  • 32W4000 32;Baş tacı 1.3 HDMI +10BIt paneli ile siyah başarısı LED,Kada Yakın +Olarak PRO İşlemcisi BRE2 OLdğundan Görüntüdeki Gerçekçlik hissi Sunuyor 32 Gerçek lider w4000
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

32W4000 32;Baş tacı 1.3 HDMI +10BIt paneli ile siyah başarısı LED,Kada Yakın +Olarak PRO İşlemcisi BRE2 OLdğundan Görüntüdeki Gerçekçlik hissi Sunuyor 32 Gerçek lider w4000

32W4000 , 8 bit 10 değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 31 Mart 2009; 0:09:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdascac

quote:

Orjinalden alıntı: s!nan

al dostum al, 32w4000 den daha iyi 32 inc lcd yok piyasada...

Çok iddialı bir laf olmuş

Bu idaa'yı 32'' hak eden bir panel , saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

32W4000 32;Baş tacı 1.3 HDMI +10BIt paneli ile siyah başarısı LED,Kada Yakın +Olarak PRO İşlemcisi BRE2 OLdğundan Görüntüdeki Gerçekçlik hissi Sunuyor 32 Gerçek lider w4000

32W4000 , 8 bit 10 değil

Abi sende Yanlış var 10Bıt gerçek değeri ..Tanımlar 8 Olduğunu gösteriyor aam 8 Bıt İle 10Bıt arasındada..Doygun renk bakımından az bi fark var Test ettik Bunu zati
  • Modül 40'' kadar 10 bit çıkamıyordu 8 bit'te kalıyordu sevgili dost , Albani anlatmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Modül 40'' kadar 10 bit çıkamıyordu 8 bit'te kalıyordu sevgili dost , Albani anlatmıştı

40''10 Bıt Çıkarmıyormu ? Bana Analizi Lazım <<Amadeus Abi__40 (W) Serilerineki Her panel 10Bıt<<<Hatta ben sana 32 W..40 Göre daha avantajlı Olduğunu söylerim sana <<Nasılsa Beraber birebir İnceleriz Senlen
    __
  • Yok yanlış anladın 40W4000 10 bit , altında kalan boyutlar 8 bit gerçi bunun benim için bir anlamı yok almıcam satmıcam hatırlatıyim dedim , O tip renk skalamız yok çünkü varsın 20bit olsun dostum Test için W4000 lazım bize

Yazısını bulamadım ama burda anlatıyor...

Albani
    İyi akşamlar

1-10-bit aslında bir Modül(panel dediğiniz) kabiliyetidir!!! 40" ve üstünde bulunur,Samsung S-LCD nin "S-PVA" larıda bu konuda
    oldukça başarılıdır,genelde üst seviye Samy/Tosh/Sony modellerde bu 10-bitlik Modüller kullanılıyor.

-Ama en önemlisi ise panel bit değerinden ziyade Processor deki durum nedir,kısaca işlemci kaç bit basıyor!!!
    Panel 10-bit ama Processor stabil/uyumlu ve doğru değerler üretemiyorsa,o zaman panel 10 değil 20 bit olsa yine "hikaye"
    veya tam tersi panel 8-bit ama Processor çok başarılı ise yine arada fark olmaz!!zaten olan farkıda insan gözü göremez!

-Ayrıca Processor 12/14/16-bit çalışması gerekiyor yeni nesil çalışmalarında>>>ancak burada üreticiler yine çok fazla teknik
    veriyi vermeden(kaçak güreşerek)geçiştiriyorlar!!!Phil örneğin(9xx serisi) 17-bit basıyormuş(Phil böyle söylüyor)ama yapılan prof.
    testte 14-bit ten fazlasını yemiyor işlemci üstelik sorun yoksa işlemcide bunu yapabiliyor çünkü çok ciddi bir "stabilizasyon" sorunu
    var Phil lerin 9xx/7xx serilerinde,bir panelde süper bir panelde yürümüyor bile!!!
    Aynı durum diğer bütün markalarda da bir şekilde olabiliyor,ama benim gördüğüm bu konuda en başarılı işlemci çalışması>>
    BIT üretimi+Motion da sadece bir iki Tosh serisinde hiç bir sorun yok(ZF/XF lerde)diğer tüm panellerde Tosh alt serileride dahil
    bu konuda sıkıntı olabiliyor!bazılarını yada belki çoğunu ancak insan gözü algılıyamıyor!!!
    Testte çıkıyor çoğu şey çünkü,onun için ben üreticilerin "sallama"(özellikle bu konulardaki)değerlerinin hiç birisine inanmam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 31 Mart 2009; 4:24:09 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.