Şimdi Ara

ALINDI EKRAN KARTI GTX 980 vs 980 Tİ vs 1070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar maxsimum bütçem 1500-1600 tl arası yani kısacası komisyonuda dahil öncelik gtx 1070 olmak şartı ile..acil cihaz alıcam

şimdi her modeli istemiyorum öncelik evga ftw 1070 evga 1070 ssc gtx 980 ti classfıed 980 classfıed galax 980-980 ti hof

arkadaşlar azçok cihazların sıfır fiyatları da ikinci el fiyatlarıa bellidir..

forumda 1300-1400 tl arası da gtx 1070 ftw ssc satıldı 1200 tl ye 980 ti de yetişemedim kime mesaj attıysam sattım dedi....ve inanın yurtdışı fiyatlarındanda haberim var getirme imkanım da var sadece beklemek istemiyorum ve birde mümkünse taksitle almak istiyorum..

bu şartlarda satabilecek bu marka model cihazı elinde olupta değerlendirmek isteyen arkadaşlar varsa ..bekliyorum forum üzerinden ve 05357348984 nodan ulaşabilirsiniz..

ALINDI HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam003 -- 28 Mayıs 2017; 23:58:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• imam003 kullanıcısına yanıt
    O Fiyatlara Bulamazsın Gibi. Forum Al/Satçı Doldu. Kartını Satmak İsteyen Normal Fiyata Koyuyor. Al/Satçılar Hemen Yakalıyor İlanı. Sonra Üzerine Kar Koyup İlan Açıyor. Yakında Forumda 2.El Kartlar Sıfırdan Pahalıya Gidecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru kardeş bir günde 3 tane 980ti classıfıed çerez gibi gitti hatta birrine dedim ben kullanıcıyım kim kaça verdinse 50 tl fazla vereyim dedim olmadı..

• imam003 kullanıcısına yanıt
    hocam zaten bu teklifini kabul eden adam olsa alışveriş yapma ticarette 1. kural söz namustur :D 50tl için sözünden dönen adam kart sağlam der bozuk çıkınca sende bozdun der...
    Daha önce başıma geldi ondan örnek ...
  • ŞİMDİ YOKMU KOCA FORUMDA BU CİHAZLARDAN İLLA SIFIRI MI ALAK PARAMIZLA REZİL OLDUK YA LEEE...VAY ANASINI ..

• quote:

Orijinalden alıntı: imam003

ŞİMDİ YOKMU KOCA FORUMDA BU CİHAZLARDAN İLLA SIFIRI MI ALAK PARAMIZLA REZİL OLDUK YA LEEE...VAY ANASINI ..

1.700,00 TL'ye Asus Dual GTX 1070 elden verebilirim. Uşak'tayım. 5 aylık vatan bilgisayardan alınma. Garantisi 1,5 yıldan uzun süre daha mevcut.
  • üstasdım asus msı istemiyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 660 Tİ Ekran Kartı hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.