Şimdi Ara

Alın size Lider :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
7.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asdasd komedi adam ya. Levent kırca gibi halkı güldürüyor vesselam.

• Soran arkadaş ilk başta 'kapalı baraş' diyor,ben de yanlış anladım.Hangi barajdan bahsediyor diye düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 9 Ekim 2020; 17:19:18 >
  • hehehe lider dediğin yedirecek

• Kılıçdaroğlu AKP'ye engel çıkmasın diye CHP'ye oturduldu zamanında. AKP'ye faydalı oldu zayıf muhalefet ve teroristleri doldurarak. Büyük lobi kurmuş olup, CHP'den ölene kadar gitmemekte de ısrarlı görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

He dediğin doğru diyelim. Gerçekten Kılıçdar vasıflı biri mi? Ülkeye en az upuzun 2 buçuk metre yüce peygamber cebrail padişah kadar zararı var bence.

Sen yandaş olduğun için at gözlüğün var o nedenle ne dersek boş.

Bir insan vasıflı mı vasıfsız mı iktidara gelmeden nasıl anlayacaksın.

Erdoğan'ınnne vasfı var? İyi hatip olması insanları kontrol etmesi mi vasıf.

Ne dış siyaset, ekonomi vs vasfı yok. En iyi vasfı ülke kaynaklarını yandaşa ve araplara vermek.

Berat Albayrak'ın ekonomi ile ilgili ve vasfı. Tek vasfı DAMAT olmak. Hiç bir devlet tecrübesi yoktu bakan olduğunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt

Sen gerçekten anlayıştan yoksun birisisin. O kadar yoksunsun ki mesajımda hem erdoğana hem de kılıçdaroğluna sapladığımı anlayamamışsın. Meclisteki 5 parti de alçaktır benim gözümde.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Kardeşim aklı olan herkes bunun farkında zaten. Kaset komplosunu bizzat erdoğan ve fetö elleriyle yapmıştır.

• Ülkede kaliteli siyasetçi sayısı bir vücudun uzuv sayısı ile hemen hemen eş

• İktidarı da muhalefeti de ülkenin hak ettiği şekilde.

• Adının ikinci hecesinin hakkını veren bir lider.

• Ataturkun kurdugu parti ne hallere dustu yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

İktidarı da muhalefeti de ülkenin hak ettiği şekilde.

Al birini vur ötekine yada aynı b*kun laciverdi yada şöyle diyeyim.kontrollü güdümlü muhaliflik(İktidar faka basınca suçüstü yakalanınca muhalefetin nedense kafasını kuma gömmesi misal)

• quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

tayyibin başına gelebilecek en güzel şey, vasıfsız beceriksiz bir ana muhalefet lideri  

Belkide bilinçli orda duruyordur yada orda o mevkide tutuyorlardır bellimi olur danışıklı dövüş :)

Ben aslında buna gerçektende inanıyorum kemal bey sol, bahçeli beyde sağ kolu iktidarın..

• sonrada gidin oy verin diyorlar şu adama bir gidip ip ye yada deva ya verin bir işe yarasın bari babamın sülalemin partisi chp ciler yüzünden chp bu halde, bu adamla bile önümüzdeki seçimlerde rahat %20+ oy alır atam kurdu oy atamcılar sağolsun giderler akplilere koyun derler ama aynaya bakmayı unuturlar. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ekim 2020; 22:18:17 >
  • Adamla dalga geçiyosunuz ama ben 2 sene Kıbrıs da yaşadım bana bile sorsalar direk aklıma Kahramanmaraş geliyor. :) Neden çünkü Kıbrıslılar orayı artık yok sayıyordu takiiii Uzay Liderimiz el atana kadar.  

• kılıçdaroğlunu eleştirenlerin liderlerine bakın.   dolar olmuş 8 lira bunlar hala kılıçdaroğluna laf sallıyorlar hahah

• Videoyu yüksek sesle dinledim, kapalı barajın der gibi söylüyor ama dikkatlice dinlenildiginde gayet açık açık kapalı Maraş in diyor gazeteci ha ana muhalefet lideri gündemi takip ediyordur etmekte zorunda adama derler sen hangi ülkenin anamuhalefet liderisin diye ki günlerdir Maraş muhabbeti dönüyordu, Maraş deyince adanın aklına Kahramanmaraş geliyorsa bunun sorumlusu kendisi olur. Bence yorgundur birkaç gün dinlenmesini tavsiye ederim. Yoksa kendine liderliğine partisine zarar vermekten öte gitmez.

• Ne var lan bunda? Kapalı Maraş ın diyor herif, kahraman maraşın olarak anlaması gayet doğal.

Akdenizi white sea diye bilen herife reis diyenlere bak hele. Önce verdiğiniz oydan utanın oydan , ülke ekonomisini batırdınız el birliğiyle. Tayyipte suç yok onun gibi birini başa getiren sizde suç. Herif dolarla mı maaş alıyorsunuz diyen ekonomi cahili damadını maliye bakanı yapıyor. Dolar 8 lira Euro 10 liraya koşuyor, bunlar gelmiş, kılıçdaroğlu maraşı kahraman maraş sandı diye gevrek gevrek dalga geçiyor akıllarınca. Utanın lan azıcık!

• KK artık iyice yaşlandı

• Hırsızda ve arsızda utanma zor rastlanılan bir erdemdir. Bir de küçük insanların küçük egolarını tatmin etmek için diğerlerini kendi seviyelerine çekme dürtüleri var ona yeri geldiğinde değiniriz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.