Şimdi Ara

Alın size Lider :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T|G

    Mal mal konular açmaktan bıkmadınız. Anlamamış iyi duyamamış olabilir ne var bunda sırf muhalefeti eleştirmek için saçma sapan konular açıyorsunuz kendin gibileri kandırırsın işte anca o olur. Muhalefetin eleştirilecek yerleri vardı ama ondan önce aç sen ülkeyi yönetenleri eleştir. Nasıl ayakkabı kutularındaki paraların hortumlandığını, nasıl devlet kurumlarının satıldığını, nasıl askeriyenin bitirildiğini, nasıl fetönün devletin içine girdiğini hoca efendi gel hasret bitsin diyenleri eleştir. Dolara ben hiç bakmıyorum bile diyen ekonomiden anlamayan ekonomi bakanını eleştir. Eğitimin e sinden anlamayan eba çökünce bu güzel birşey diyen eğitim bakanını eleştir. Seninle aynı kafaya sahip ülkeyi makarna, kömüre satanları eleştir onlardan sonra sıra gelirse muhalefeti eleştirirsin. 20 yıldır ülkenin anasını bellediler gelmiş marai meselesinden bir haber, alın size lider diyor. Sen maraştan ne anlarsında kalkmışsın konusunu açıyorsun. Çok mu tarihten anlıyorsun bak bu kadar eskide gitmenede gerek yok, ayakkabı kutularını görmen için, yada fetö nasıl hoca efendiydi onları görmen için. Davos mesela şimdi gündeme geliyor biliyorsundur lideriniz nasıl davosta kükredi, İsrail'e siz öldürmeyi daha iyi bilirsiniz dedi sonra ben İsrail halkına demedim benim tepkim moderatöreydi dedi. Ama tabi duvara yazsak bunları duvar artık bunları duvar anlar ama siz anlamazsınız. Sizin menfaatleriniz vatanınızdan önde geldiği için bunları görmezsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kafan basmıyor gerçekten bu zamana kadar nasıl yaşadığına şaşırıyorum. Gaf ayrı birşey milleti soymak, insanlarını kandırmak ayrı birşey aradaki farkı idrak edemeyecek birisisin, sen internet falan kullanma git kumla oyna kale falan yap.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: T|G

    Kafan basmıyor gerçekten bu zamana kadar nasıl yaşadığına şaşırıyorum. Gaf ayrı birşey milleti soymak, insanlarını kandırmak ayrı birşey aradaki farkı idrak edemeyecek birisisin, sen internet falan kullanma git kumla oyna kale falan yap.

    Konumuz şahsın görünürde olan vasıfsızlığı. İşin komik tarafıda burda. O kadar gaf yapan vasıfsız bir lider sizi temsil ediyor ve bundan hayıflanmayı bırak akla gelmeyecek bahanelerle yağdan beter üste çıkarıyorsunuz. Hakaretlerinş ve çabuk kızmanı anlıyorum. aklın yetmediği Yerlerde öfke ortaya çıkarmış :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin** -- 12 Ekim 2020; 21:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • söylediklerinin yalan oldugu ve hiç bir şekilde yandaşlarına çevresine para aktarıp zengin etmediğinimi söylüyorsun?

  • Ulkenin hazinesini biz dolara hiv bakmiyoruz diyen bir nakite bakani yönetiyor. Ustelik hazinenin borcu yuzlerce milyar dolar iken.

    Dovizin durumu ile ilgilenmeyen maliye bakani mi our?

    Bahcivan mı sanıyor kendini?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm bu adam istesede çalamaz lan bizse böyle saf adam lazım çakal olunca olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: encuni

    söylediklerinin yalan oldugu ve hiç bir şekilde yandaşlarına çevresine para aktarıp zengin etmediğinimi söylüyorsun?

    İhale yapılırken siz yanında mıydınız? İhale yasası var, hangi mahkeme yolsuzluk yapıldığı kararını vermiş, eğer yolsuzluk varsa niye bir mahkeme kararı yok.

  • mahkeme adalet derken :D bunu yazman bile ne kadar ucuk kafada oldugunun kanıtı :D yoksa rezza zarrapdan başlarım altın saatlerinizden yolsuzluk paralarının polis gözetiminde verıldıgıne kadar giderimde bellki sana ulaşmak için artık cok geç... daha 2 3 gün oldu en yakın bu var :D her gün ayrı mide bulandırıyorsunuz tv den kacıyoruz buraya gelıyoruz burdada karşımıza cıkıyorsunuz. Çok ilgiç şekilde savunuyorsunuzda

    Alın size Lider :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 13 Ekim 2020; 21:11:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: encuni

    mahkeme adalet derken :D bunu yazman bile ne kadar ucuk kafada oldugunun kanıtı :D yoksa rezza zarrapdan başlarım altın saatlerinizden yolsuzluk paralarının polis gözetiminde verıldıgıne kadar giderimde bellki sana ulaşmak için artık cok geç... daha 2 3 gün oldu en yakın bu var :D her gün ayrı mide bulandırıyorsunuz tv den kacıyoruz buraya gelıyoruz burdada karşımıza cıkıyorsunuz. Çok ilgiç şekilde savunuyorsunuzda

    Rezza Zarrap altın saatler yolsuzluk mu şimdi, her harekette böyle olumsuz olaylar olabilir,

    Türk mahkemesine güvenmiyorsan yaşama sen. Koskoca Anayasa mahkemesi hükümetin istemediği kararlar alıyor, güldürme kendine :D

    Adalet sisteminin çoğu solcu, bir tane yolsuzluk kararı çıkmış mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 13 Ekim 2020; 21:11:8 >




  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-kktc -- 4 Mayıs 2021; 16:16:30 >
  • dedıgım gibi cok uçuksun atv + makarna kombosu yapmışsın sana ulaşmak için artık cok geç yaşam sürenin dolmasını beklicez mecbur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: encuni

    dedıgım gibi cok uçuksun atv + makarna kombosu yapmışsın sana ulaşmak için artık cok geç yaşam sürenin dolmasını beklicez mecbur.

    Ne kadar da düşüksünüz, fakirin makarnası ile dalga geçiyorsunuz, karakteriniz bu kadar mı?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.