Şimdi Ara

Alın size 15binlik hortum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
9
Favori
38.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
502 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar turbonuz değişmesi gerekse bile, bilmeyenler için yazıyorum, çoğu turbonun tamir seti oluyor servislere turbonuzu değiştirtmeyin sanayide bu işi yapan ustalar var. 5-10 bin denilen turbolar 1000 liraya tamir olabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun gibi servisler ülke dışına çıkan parayı daha da arttırıyor. Hak hukuk olsa zaten ceza kesilir de işte. Kıçı kırık bir hortum yüzünden motoru değiştireceklermiş. Cahil olanlardan yararlanıp kazıklıyorlar işte böyle böyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW Servis Günlükleri yazan kitap çeksen dizi olur. Herkeste ayrı bir dert.

• işte bu yüzden araba kullanmıyorum. işimin önemine göre toplu taşıma veya taksi, çok nadir olsa da kiralama yapıyorum. araba almakla bitmiyor, her an ekstrem bir masraf ile karşılaşılıyor.
  • Herkes sahtekarlarlık peşinde arkadaş bu ne ya

• Yapmayın arkadaşlar...

2021'de araba almak için para biriktiriyorum. Altına yatırım yapıyorum. Aldığım çubuk krakerin ücretini bile maaşımdan düşüyorum. Mutfak masrafımı iyice kıstım, elektrik çok gelmesin diye sadece bir lamba yakıyorum... Sırf bir araç alayım diye...

Bu mu olacak yani bana da...

Korkutmayın lütfen...
  • Öyle deme
    Das auto olmak kolay mi

• İhtiyacın yoksa hiç bulaşma

• cazador1453 kullanıcısına yanıt
    En doğru yorum bu

• Şu adamların işçiliğine hayran kalmışımdır. Çok ince bir işçilik yapıyorlar.

• show tvye ve diğer kanallara yazsana bazen böyle şeyleri yayınlıyorlar ayrıca dava açabilirsin allahtan elinde kağıt var dava aç bu sorun için dolandırılacaktım falan servis der açma davayı yanlışlık olmuş bilmem ne birdahaki bakımı bedavaya getir hiç olmazsa işin gücün yoksa
  • alacağım arabalar arasında polo bluemotion vardı , sildim , araba arıza verirde , hortum çatlaması nedir lan :S ww bitti gözümde linea alacam
  • o nasıl turboymuş oha..
    15 bin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 e ben onlara Pvc borusan dan güzel bir hat döşerim, enine boyuna..

o çıkarttıkları müsfette bir kağıt herhalde, Birim fiyat ile Birim, ters yerlere yazılmış bu nasıl muhasebe programı..
  • Konu sahibine geçmiş olsun. Ucuz atlatmış. Hem parasi hem bayram tatili gidecekti. Resmen nitelikli dolandırıcılık diyeceğim de demiyorum (Hukuki bir sıkıntı olmasın). Yetkili servis, özel servis hepsinde yasanabiliyor. Jetta airbag arıza ışığı yaniyordu. Airbag sensörü değişecek dediler. İşçilik hariç 2000 tl civarı. Biri kulagima eğilip oto elektrikciye yönlendirdi. Koltugun altında ek parça var. Oradan kablo cikmis. Lehimledi, 30 tl istedi, verdim çıktım

• Geçmiş olsun dostum. Şansın yaver gitmişte bulmuşsun özel servisi.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    kulağına fısıldayan orada çalışan mıydı yoksa müşteri mi?
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    kırsal bölgede yaşayan için bu söylediğin geçerli olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.