Şimdi Ara

Alın size 15binlik hortum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
9
Favori
38.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
502 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haklısınız. benim birader de 4 yıldır motosiklet kullanıyor istanbul'da. aylık 150 litre yakıt veriyor çalıştığı şirket. araba al diyoruz benzinli daha uyguna gelir, yanaşmıyor.
  • Aracın garantisi bitti bir daha servise uğramadım, uğramam.

Araç 2015 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna amiyane tabirle s Kansızlık s denir

• Alın size işte vw aracın maliyeti.Demek ki gerçekten turbo arızalanmış olsa serviste değişimine 15000 tl para gidecek.Peki bugün basit bir hortumla yırttın diyelim yarın turbo gerçekten arıza yapsa ne yapacaksın?Serviste parça fiyatı 10000 lira olan araç sahibinin ocağına incir ağacı diker.Bu aracı dışarıda sanayide yaptırsan bile paçayı kurtaramazsın.Servis fiyatı bu olan aracın sanayideki maliyeti de makul olmaz.Bu konuda gözünü seveyim multijetin.Turboyu bırakın komple motoru yansa zibil gibi yedek parçası olduğu için adamlar 6-7000 liraya gayet güzel motor takıyorlar.500 tl ye bile yan sanayi turbosu satılıyor.Vw sahipleri sıfır alıp kullanırken havalarını atsınlar ama biraz km yapmış sahipleri arıza yapmasın diye 3,5 atıp ağır ağır kullansınlar o araçları
  • Elindeki o servis fisi ve yaptırdığın ozel servisteki işlemin fisini alarak wolkswagen almanyaya guzelce almanca bir mesajla durumu bildir eskihisardaki servisin anasindan danasina kadar kim varsa paket etsinler. Resmen seni ekmişler o hortumun yirtik oldugunu adı gibi biliyorlardi gozunu boyamak içinde basladilar kamera teknik bilgiler vermeye ayarı verincede kitliceklerdir 15 bini yememissin allahtan sahtekarlık bu eger sen simdi dediğimi yapmazsan yarin baska garibanlarin canini yakacak ve sende bunda payın olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taheed1986 -- 3 Haziran 2019; 0:38:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Alın size işte vw aracın maliyeti.Demek ki gerçekten turbo arızalanmış olsa serviste değişimine 15000 tl para gidecek.Peki bugün basit bir hortumla yırttın diyelim yarın turbo gerçekten arıza yapsa ne yapacaksın?Serviste parça fiyatı 10000 lira olan araç sahibinin ocağına incir ağacı diker.Bu aracı dışarıda sanayide yaptırsan bile paçayı kurtaramazsın.Servis fiyatı bu olan aracın sanayideki maliyeti de makul olmaz.Bu konuda gözünü seveyim multijetin.Turboyu bırakın komple motoru yansa zibil gibi yedek parçası olduğu için adamlar 6-7000 liraya gayet güzel motor takıyorlar.500 tl ye bile yan sanayi turbosu satılıyor.Vw sahipleri sıfır alıp kullanırken havalarını atsınlar ama biraz km yapmış sahipleri arıza yapmasın diye 3,5 atıp ağır ağır kullansınlar o araçları
    Enayi olmucaksin turboyu alicaksin turbo tamiri yapan ustalar var krallar gibi tertemiz yapiyorlar islerini yaptiricaksin revizyonunu 500 600 tl ye biniceksin bi 100 bin km daha.

• Servisler bu tutumlarından vazgeçmezler.10 kişiye 100 lira karla iş yapacağıma 1 kişiye 1000 lira karla iş yaparım der.sen ben onlar için bi kayıp değiliz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yetkili servis rezaletinin ispatı birim fiyattan ortada.
    Bakar mısınız, 1 birim fiyatı 100 tl olan şey için kullanılan birim 1.92 yazılıyor ve 192 tl oluyor. Kafadan uydurma, adamına göre fiyat çekme, kime ne kadar sokabilirsen mantığıyla çalışmaları yetkili servislerin 1 numaralı dolandırı olduklarının ispatıdır.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Komsu dukkandan biriydi. Çırak olabilir.

• Geçen ay böyle bir durum benimde başıma geldi. Araç son 1-2 gündür geri vitese takınca park sensörü çalışmıyordu. Nasıl olsa servise vereceğim bir kaç gün sonra diyerekten önemsemedim sigorta atmıştır diye. Neyse aracı servise verdim öğleyin beni aradılar. Dediler geri vitese takınca arka farlar yanmıyor falan sigorta kutusu komple değişmesi gerekiyor 2000-2500 tl gibi bir rakam söylediler. Bende hiç birşey yapmayın diyerek , aracımı aldığım gibi kaçtım oradan. Tanıdıkların vasıtasıyla özel bir citroen servisine gittim. Arkadaş kaputu açtı dedi abi bak bir kablo sallanıyor. Meğer sigorta kutusundan arkaya giden kablolar çıkmış. Koskoca servis bunu görmüyor. Neyse sigortaya yerine takarken sigorta kutusundaki 40 tl değerindeki ismini şimdi hatırlamadığım parçayı değiştirip kabloyu takınca hem arka farlar hemde geri vites sensörü sıkıntısız çalışmaya başladı. 40 tl malzeme 20 tl işçilik 60 TL'ye çözüldü sıkıntım. ( Düzeltme: sigorta müşürüymüş o parça)

Ertesi gün beni bu servisten memnuniyet anketi için aradılar. ağzıma geleni söyledim durumu anlattım. Yıllardır aracımın bakımı için götürdüğüm Denizli'de bulunan Coşkunlar Yetkili Citroen servisine bir daha asla aracımı götürmeyeceğimi söyledim.

Allah bizi servislerin şerrinden korusun.

• 7 sene önce 1250 lira dedikleri radyatörü 250 ye düşürmüştüm yetkili serviste ,yetkilide herşeye razı görünürsen acımıyorlar daha binbir türlü yalan söylediler de hatırlamıyorum ,arabada su yok demişlerdi mesela araba azına kadar antifriz doluydu ben teslim ederken ,garanti için gidiyorsunuz biliyorum ama acaip tırt yetkililer.

• Boru değil hortum yekpare ek yeri yok nereye sokarsan sok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta bunlar dolandırıcı başka hiçbir şey değil. İnsanların emeğini çalıyorlar resmen. 15 bin dediğimi dışarda adamlar bin liraya yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah kimseyi bu yetkili servis olayına düşürmesin.
  • Bu servislerin hepsi böyle .biride reno .kartal soğanlık asf .... aracın garantisi varken aracın sorununa bunda bişe yok diyip garantisi bitipte götürünce parça değişicek ver parayı diyor ..bunlar böyle şerefsiz işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: Taheed1986

Enayi olmucaksin turboyu alicaksin turbo tamiri yapan ustalar var krallar gibi tertemiz yapiyorlar islerini yaptiricaksin revizyonunu 500 600 tl ye biniceksin bi 100 bin km daha.

Alıntıları Göster
    Enayi olmakla alakası yok bunun.Lafı nerden anlıyorsunuz bilmiyorum.Serviste yedek parçası ve işçiliği bu kadar olan bir aracın her türlü tamirat ve bakım masrafı yüksektir.Bir renault,fiat gibi araçlara göre vw nin yürütme maliyeti yüksek anlayın artık şunu.Herşeyi revizyonla kurtaramazsın.Yeri gelir o parçanın yenisini almak zorunda kalırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Enayi olmakla alakası yok bunun.Lafı nerden anlıyorsunuz bilmiyorum.Serviste yedek parçası ve işçiliği bu kadar olan bir aracın her türlü tamirat ve bakım masrafı yüksektir.Bir renault,fiat gibi araçlara göre vw nin yürütme maliyeti yüksek anlayın artık şunu.Herşeyi revizyonla kurtaramazsın.Yeri gelir o parçanın yenisini almak zorunda kalırsın.

Alıntıları Göster
    Polonun dışarıda orjinal turbosu 3 bin tl 15 bin tl nedir yahu

• Bir zamanlar wv mersin opat da servis kölesi (stajer) olarak çalışmıştım. Neler gördüm neler. Hiç kusursuz malzemeyi çekiç vurup çöp ettiklerini gördüm. Sigortadan gelen arabaydı ama sonuçta millî servet..

Adamlar doğuştan yedek parça ve işçilik pirimi almak için bol bol öpüyorlar milleti.

Sanayi de işini bilmeyen ve buna ragmen ukala ustalar var ve ne hikmetse bı şekilde ellerine düşünüyoruz. En iyisi birazcık sistemden anlamak.

Yine iyi kurtarmışsınız. Hayırlı yolculuklar. İyi bayramlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.