Şimdi Ara

Aliexpress takipli olarak aldığım kargonun kargo takıp numarası 10 gündür aktif değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 15 Ağustos 2016; 17:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip kodu fake olabilir veya sen yanlış yazdın böyle takip no olmaz,bekleyeceksin.
  • RS151640796CN
    Bir harf eksik yazmışim

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Gelir ya endişelenme belki güncellemeyi falan unutmuşlardır sıkıntı olmaz,3-5 güne gözükür.
  • Aliexpressde 15-27 gunde ulasir diyor ama 12 gun oldu ama hayla takip bile edilemiyor Aceba satici sahte numarami girdi diye dusundum yaklasik 60 dolarlik urun Adam kandiriyorsa diye endiseleniyorum

Ne kadar sürede girildiğinin bir önemi yok genelde sisteme girildikten 3-4 gün sonra ülkeye girer işlemleri yapılır dağıtıma çıkar.
  • Arkadaşlar ben hayla takip edemiyorum benden sonra aynı satıcıdan abddeki biri almış ona ulaşmış bana ulaşmamış. benden sonra almasını ben alırken order 0 di yani ilk ben aldım. adam yorum yazmış ordan anladım adama ulaştığını zaten 2 tane siparişi olmuş 1 beyaz 1 siyah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim de 28/06 da vermiş olduğum siparişimin kargo takibi hala ptt ye düşmedi. kargo takip no:RF286395507CN .sanırım yoğunluk var.benim 45.günde gelen kargomda oldu 2 hafta içerisinde gelende oldu.beklemeye devam diyoruz
  • cadde.41 C kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinkinde birşeyler yazıyor bende hiç birşey yazımiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 14 temmuzda aldım bir ürün en son 20 sinde bi güncelleme olmuş o zamandan beri ses yok

edit:bunu yazdıktan saatler sonra türkiyeye giriş yapmış nihayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 6 Ağustos 2016; 13:56:44 >
  • Saticinin biri de bana aynisini yapti 12 gun takip edemedim mh ile gorustum 3 gun daha bekle olmazsa dispute ac dedi aynisini yaptim yavsak satici hic bi msjima cevap ta vermedi numaranin fake oldugu anlasildi parami geri aldim

• Arkadaşlar hayla takip edilmiyor 15-27 gün yazıyordu ulaşim suresi dispute acacam artık yarın itibari ile

• Satıcı ile de iletişim kurun, ne diyor. Ben sordum kargom nerede, biraz sabırlı ol diyor , bekleyeceğim gibi galiba

• arkadaslar Adam Yeni bir kargo takip numarasi Verdi ama DHL ile geliyor almanyadan geliyor RX497850383DE bir iş varmıdır

• Kaç paralık urun aldın sanki uplayıp durmanın alemi yok bu kadar sabırsızsan ver parayı turkiyeden al 3iş gunu icinde tum kargolar kapında.
    Az para vermek icin çinden alıyonuz aldıgınız urunun parasından fazla laf ediyonuz.
    Beklicen çinden alıyosan beklicen tabi. Takipli demek sadece tmm kargon kaybolmaz guvende demek. Sen takipli olunca hemen mi gelcek sanıyon max2 aya kadar gelmezse o zaman gel bura konu aç.
    Gidip 1-3$arası urun alırsanda adam orda registired air mail de yazsa fake kod verebilir sana kaç paralık ürün alıyon sanki

• Amcui kullanıcısına yanıt
    Çok biliyorsun demi sen ürün 80$ adam fake takip numarası vemris tabi konu açacağım cok konuşma beğenmiyor san girme konuya insanın da sınırını bozma

• Amcui kullanıcısına yanıt
    Bence bu arkadaş satıcı işleri kesat gidince buraya gelip içini dokmus millet size 2 3 katı fiyat verip ürün almayıp kaziklanmayip urunu yurtdışından getirince dokundu demek ki bu adama insanlar akilandi artık
    Yani bu kadar şeyi demenin başka bir anlam çıkartamadım

Biraz daha bekle gelir büyük ihtimalle Türkiye ye girmiş yine gelmezse o zaman dispute aç bence ilk takip numarası takip edilemiyor 2.side başkasının takip numarası çıkarsa dispute aç alırsın parani

• Bazi saticilar dolayli kargo yontemleri kullaniyorlar. Cinden cikiyor malezyaya gifiyor orada tekrar takip kodu degisiyor vs vs. Benim de bir urunumu postnl ile yolladilar. Takip kodunu yaklasik 20 gun takip edemiyordum hollanda postasinda bile... Sonradan aktif oldu. Dispute zamaniniz genis zaten bekleyin birkac gun kala acarsiniz dispute.

• Sıkıntı yapmana gerek yok 60 gün süren var 60 gün içinde gelmezse dispute açarsın yaklaştığı vakit
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.