Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (981. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.689
Cevap
236
Favori
1.238.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • $1.45 dolarlık ürüne nasıl 26 TL vergi çıkar lan, $8 ürüne 15 TL vergi çıktı.

    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 16 Şubat 2021; 21:3:16 >
  • Aliexpress de vergi ödeyip paketi sunyou ya verilen var mı? Takip SYRM ile başlıyor satıcı da vergi dahil dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vergi işi için Twitter da protesto yapalım arkadaşlar. İşi bilen arkadaşlar tag açsın ve bizde destek verelim. İnsanlar mağduriyetlerini anlatsın. Belki bir çözüm olur.
  • Send item to customs (Inb) Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen)

    Kargom gümrüğe mi takılmış? Internette öyle yazıyor çünkü
  • Arkadaşlar herkese merhaba, bu takip olaylarına pek hakim değilim, RN ile başlayan SG ile biten takip numarası var. Nereden takip etmeliyim yardımcı olur musunuz?

  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt

    arkadaşlar hemen cimerden ticaret bakanlığına şikayette bulunun ne kadar şikayet o kadar hızlı aksiyon. ipin ucu iyice kaçtı , alışveriş yapmamız istenmiyor bazıları tarafından , yada yaparsanız bu paraları ödeyeceksiniz deniyor . bu kadarı da fazla ama gidip ukimde protesto yapacam en sonunda

  • seyyah1984 kullanıcısına yanıt

    benim hali hazırda açtığım bir hashtag var biraz retweet ve destekle gündem yapabiliriz


    #haksızgümrükvergileri

  • musicalite kullanıcısına yanıt
    Bu işi donanımhaber anasayfada yayınlarsalar daha fazla destek gelir.
  • taşıyalım oraya , yada oraya güzel bir metinle yeni konu açalım , arkadaşlar bakın ipin ucu kaçtı iyiden iyiye yani , ürünleri bedava almıyoruz, para veriyoruz ama bu vergiler nedeni ile 2 aydır teslim alamıyoruz burda yolunda gitmeyen şeyler var. aramızda varsa metin hazırlarım diyen ana sayfaya güzel bir konu açabiliriz . zaman birlik zamanı yarın 1 dolarlık ürüne 50 tl vergi geldiğinde iş işten geçmiş olur . destek olalım

  • Bugün benim 1 ayım doldu. Hâla arrived to İstanbul'da takılı kalmış durumda. Helacısından çaycısına kadar hepsi kendi adamları, şikayet etsen ne olacak. Kimi kime şikayet edeceksin. Lakin şikayetler uluslararası boyuta taşınırsa ve tazminatlar ard arda gelmeye başlarsa, Çinli de geri ödemelerden ve haramice el konan ya da ceplenen kargoları yüzünden uğradığı zarara isyan edip tokatı yapıştırırsa o zaman yola gelirler... Bu yüzden prosedürü tamamlamak için yasal süreleri bekleyip şikayeti ardından sorunum çözülmezse davayı yapıştıracağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 17 Şubat 2021; 19:43:39 >
  • viperc V kullanıcısına yanıt

    ürün aktarmadan yola çıkmış gibi görünüyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 17 Şubat 2021; 15:41:36 >
  • vergiler ve gecikmeler bu şekilde devam ederse , yurtdışından ürünleri ancak hayalimizde satın alırız. olay o yöne doğru gidiyor . bundaki amacın ne olduğunu az çok hepiniz anlıyorsunuzdur . senin benim almak istediğim her neyse , o ürünü burada ithal eden godomanlardan aldırmak . yoksa böyle saçma sapan gecikmeler ve yüksek vergiler başka şekilde açıklanamaz.

  • Çinliden kargo dahil 200'e aldığım ürünün aynısını burada 400-500 Tl'ye satanlardan neden alayım? O da Çin'den alıyor. Sonra da esnaf kan ağlıyor derler.

  • aynen alma bizde al demiyoruz zaten , ama onun yolu yapılıyor diyorum , görmüyormusun adam 85 tl ye gözlük almış 95 lira vergi çıkmış, biz 70 dolara ayakkabı almışız 1000 lira vergi çıkmış . bizim tepkimiz bunlara . vergi almasınlar demiyoruz ancak doğru bir şekilde alınsın , birilerini zengin edip , vatandaşı perişan edecek şekilde değil . şu anki hali ile ben bunlara vergi demem bu bir soygundur.

  • E tabiki. Ben de size demedim. En son kargomu Ocak 2021 son haftası almıştım. Vergisinde sorun yoktu. Sonra bu arrived to İstanbul'da takılma saçmalığı çıktı. Cimer'e şikayet metni hazır. Soruyorum nedir bunun akıbeti diye? Biraz daha beklicem belki ali'den kaynaklı gecikme vardır ve sisteme yanlış girilmiş bir bilgi olabilir diye. Çünkü Şubat 10'da Çin'den çıkış yapan iki paketim daha var. Onlar da Chinao'da 10'u olan çıkış tarihi gonderi.ppt'de ayın 16'sı olarak görülüyor ve hâla yoldalar. Oysa 18 Ocakta Çin'den sabah 07.35'de ayrılan paket aynı gün saat 21.06'da İstanbul'a vardı görünmesi belki hatalı olabilir diye biraz daha beklicez bakalım... Olması gerekenden yüksek vergiye gelecek olursak hiç üşenmem öyle 10 paketim gelse onuna da itiraz ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 17 Şubat 2021; 19:46:28 >
  • scoupman S kullanıcısına yanıt

    itiraz ediyoruz ama süreç inanın çok ama çok uzuyor yani resmen mantıkları şu ; kardeşim paketine 1000 lira kestik alırsan al amazsan iki üç ay daha itiraz sonuçlarını beklersin , onda da olumlu mu olur olumsuz mu garantisi yok. yani seni köşeye sıkıştırıyor. pes etmeden hepsine itiraz ettim cimere yazdım , ukime e dilekçeler gönderdim ama 28 ocaktan beri tık yok.

  • Bugün 16 sında yola çıkan o iki kargom 17. sinde arrived to İstanbul olarak girilmiş ve bugün de gümrükten geçmiş 15 şer TL vergi çıkmış ikisi farklı fiyat ama ikisine de aynı vergi. Lakin 18 ocaktan beri Arrived to istanbul yazandan hâla ses yok...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 18 Şubat 2021; 14:48:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AliExpress'den ürün almıştım şubat 2'sinde kargoya verildi takip için global.cainiao.com için kullanıyorum dün baktığım da ürün varış ülkesine varmış ama PTT Kargo'dan ürün takip yapacağım zaman barkod hatalı demek de ve ürün kargoya verildiğinden beri 17.track de ise takip numaranız bulunamadı diyor.Ayrıca track24 ru ban baktımı ürün Letonya inmiş gozukuyor

    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!
    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!
    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!




  • Cimer'e şikayet yazılmıştır... Bakalım akıbeti neymiş.

  • 
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.