Şimdi Ara

Alienware??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm millet bunu hangi foruma soracagimi bilemedim ama laptop da sattiklarina gore burayi deneyebilirim.

Turkiyede (Tercihen istanbulda) Alienware satan bir yer var mi? Yada turkiyeye gonderen bir internet sitesi?

simdiden cok tsk.

• turkiyede satan var mı bilemiorum.ben hiç karşlaşmadim.ancak online olarak alabilirsiniz.
    http://www.alienware.com/Product_Pages/notebook_all_default.aspx
  • Kendi sitesine baktim, ama turkiyeye gonderiyorlar mi? Bir sorun olmaz mi? Ne kadar surer vs...
  • Türkiye'ye satış yok diye birşey yazmıyor, sanırım alabiliyorsunuz çünkü yollanmayan ülkeler listesinde yok.. Ama yinede iyice araştırmanızda fayda var.. ben topladım, 1300$ a geldi süper bi sistem.. off off...
  • Geçen gün Dell firmasının Alienware'yi satın aldığını okumuştum. Haber linkte www.teknomag.com/index.php/post/128/dell-firmasi-alienwarei-satin-aldi/
  • Bu da demek oluyor ki çok yakında Alienware'yi raflarda görebiliriz.
  • arkadaslar garanti olayı ne olcak bilseydim boyle bişiy oldugun alırdım bunlardanh bi tane cok bomba makinalar ya super duruyolar eger bidaha laptop alırsam kesin bunlardan alcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alienware 17 r4 gtx 1070 laptop
    7 yıl önce açıldı
    Alienware 360Hz Gaming Monitör
    2 yıl önce açıldı
    Dell Alienware AW3821DW
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte ülkemize girmesi gereken markalardan biri daha. Dell satınalma işleminden sonra sipariş üzerine getirebilir yada anavatanında kalabilir...
  • güzel ve güçlü makinalar. yakında inşallah türkiyede olur. rekabet dahada kızışıcak gibi
  • Üst seviye pazarda önemli tercih sebebi olacaklardır...
  • ne güze artık aradığımız her şey ülkemizde mevcut ah birde kendimiz üretebilsek
  • Alienware uzun yıllardır hep pek yakında TR piyasasında... daha çok beklersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.