Bildirim
Alienware??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
turkiyede satan var mı bilemiorum.ben hiç karşlaşmadim.ancak online olarak alabilirsiniz.
http://www.alienware.com/Product_Pages/notebook_all_default.aspx -
Kendi sitesine baktim, ama turkiyeye gonderiyorlar mi? Bir sorun olmaz mi? Ne kadar surer vs... -
Türkiye'ye satış yok diye birşey yazmıyor, sanırım alabiliyorsunuz çünkü yollanmayan ülkeler listesinde yok.. Ama yinede iyice araştırmanızda fayda var.. ben topladım, 1300$ a geldi süper bi sistem.. off off... -
Geçen gün Dell firmasının Alienware'yi satın aldığını okumuştum. Haber linkte www.teknomag.com/index.php/post/128/dell-firmasi-alienwarei-satin-aldi/ -
Bu da demek oluyor ki çok yakında Alienware'yi raflarda görebiliriz. -
arkadaslar garanti olayı ne olcak bilseydim boyle bişiy oldugun alırdım bunlardanh bi tane cok bomba makinalar ya super duruyolar eger bidaha laptop alırsam kesin bunlardan alcam -
İşte ülkemize girmesi gereken markalardan biri daha. Dell satınalma işleminden sonra sipariş üzerine getirebilir yada anavatanında kalabilir... -
güzel ve güçlü makinalar. yakında inşallah türkiyede olur. rekabet dahada kızışıcak gibi -
Üst seviye pazarda önemli tercih sebebi olacaklardır... -
ne güze artık aradığımız her şey ülkemizde mevcut ah birde kendimiz üretebilsek -
Alienware uzun yıllardır hep pek yakında TR piyasasında... daha çok beklersiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X