Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
989
Cevap
0
Favori
71.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • ps3 grafikleri buysa pc yi düşünemiyorum..dehşet oyun olacak..inşallah hikaye ve oynanış olarak hayal kırıklığına uğratmaz..yoksa tek başına görüntü fısss..herzaman buna gösterdiğim bariz örnek sacred 2..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • çok hunhar(kana susamış) olursa lowda oynarız ama
  • Çıksada oynasak... AvsP 2 de ALIEN, PREDATOR olarak bitirdim oyunu gel gelelim asker olarak bitiremedim

ImBackBolubeyiii - LadyArwenBuffer
  • 2. video sonunda 2010 diyor... Sanırım daha bekleyeceğiz...

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Oyun dx11 olarak pc'ye gelicek

PS3 Videoları

http://www.youtube.com/watch?v=H6zBy1GWUvo
    http://www.youtube.com/watch?v=-tudZacK7ks&feature=related

ps3 ,dx11 calistiracakmi ?

• ya şu seriden en çok istediğim şeylerden biri Mplayer şansı olmayanlar için oyuna BOT koymaları, yapay zekada biraz güzel olursa tadından yenmez bea
    quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Alien Predator karışımı yeni yaratık gelmiş işimiz zor :D

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

PS3 Videoları

http://www.youtube.com/watch?v=H6zBy1GWUvo
    http://www.youtube.com/watch?v=-tudZacK7ks&feature=related

ps3 ,dx11 calistiracakmi ?
    quote:

• ewt.aynen dx11 olarak pc ye gelecek.zaten ilk dx11 oyunları arasında gösterilmişti ati nin 5000 serisi gösterisinde..konsolda pc den daha düşük grafik alınacağı kesin..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • arkadaşın ps2 ye çöktüydüm bikere medal of honor rising sun oynadıydım ve şu yorumu forumda linç edilme pahasına yapıyorum: aklı olan adam konsolda fps oynamaz..

Orijinalden alıntı: ymetin

arkadaşın ps2 ye çöktüydüm bikere medal of honor rising sun oynadıydım ve şu yorumu forumda linç edilme pahasına yapıyorum: aklı olan adam konsolda fps oynamaz..

ciddi bi yorm olmuş ps ciler seni yakalamasın :)

benim için çokta farkı yok
    aim alma işi falan diceksin inan alıştımı klavye maus kadar hassas nişan alabiliyorsun.
    ve ps lerdeki şu dialog geçmez.
    - sence benim makina bu oyunu kaldırcakmı ?
    - zannetmiyorum belki düşük ayarda.

istedıklerı oyunu oynayabılıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benjamin.franklin -- 6 Kasım 2009; 22:11:40 >
    karanlıkların içinden "hiip hüüp hiip ..." seleri çıkartan dedektör eşiliğinde alien ların görünmesini isityourz , predator ile vision değiştirip , omuz lazeri ile ailen kafası patlatmak , yavru alien lar la marine lerin suratına atlamak hop oturup hop kalkmak hatta mumkunse sandalyeden düşmek sitiyoruz

Orijinalden alıntı: evohan

yahu gelsin artık ,
    karanlıkların içinden "hiip hüüp hiip ..." seleri çıkartan dedektör eşiliğinde alien ların görünmesini isityourz , predator ile vision değiştirip , omuz lazeri ile ailen kafası patlatmak , yavru alien lar la marine lerin suratına atlamak hop oturup hop kalkmak hatta mumkunse sandalyeden düşmek sitiyoruz

bu oyunun coop modu kesinlikle olmalı,senaryoyu beraber oynamak çok eğlenceli olacaktır.

Orijinalden alıntı: evohan

yahu gelsin artık ,

Dead Space'i oynadın demi sen?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.