Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
989
Cevap
0
Favori
71.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345...24...50
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVP2 baya güzeldi. Marine ile oynadım sadece. Diğerleri uyduruk gelmişti. Marine ile oynarken karanlıkta alien dedektörü acayip korkutucu idi. Bu kadar korkutucu oyun gelmedi bence. Atmosfer süperdi...

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

ben hiç sevemedim bu oyunun ilkini bu güzel olur inş çünkü film serilerini çok begenmiştim

aliens vs predatorun bi tane filmi vardı zaten dimi ?? serileri derken sen sadece alien sersininden bahsesdiyosun heradle ??

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

ben hiç sevemedim bu oyunun ilkini bu güzel olur inş çünkü film serilerini çok begenmiştim

aliens vs predatorun bi tane filmi vardı zaten dimi ?? serileri derken sen sadece alien sersininden bahsesdiyosun heradle ??

Şimdiye kadar bizim izlediğimiz bir AvP filmi var ama yeni AvP çok yakında sinemalara gelecek Merakla beklediğim filmlerden biri aynı zamanda oyununuda merakla bekliyorum tabi
    Film için linki inceleyebilirsinizhttp://www.imdb.com/title/tt0758730/

• Grafikler Güzeldir İnşAllah
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Şimdiye kadar bizim izlediğimiz bir AvP filmi var ama yeni AvP çok yakında sinemalara gelecek Merakla beklediğim filmlerden biri aynı zamanda oyununuda merakla bekliyorum tabi
    Film için linki inceleyebilirsinizhttp://www.imdb.com/title/tt0758730/

süper bi haber oldu bu tşkler !! AvP filmini çok sevmiştim... izlemeyenler izlesin !!

• Aliens vs. Predator: Requiem Trailer

VIDEO: http://www.merlininkazani.com/news_screen_reklamsiz.asp?NID=13888

not: 4'cu VIDEO

Orjinalden alıntı: metin5555

bunlar hep kavga ediyolar.birisi barıştırsın şunları da oyunu çıkmasın artık

Sen de haklısın...
  • Filmi facia idi ... Ama oyunlar iyiydi . Umarım başarılı (ve her tarafından gerilim akan) bir oyun gelir . Fakat 2008'in 3. çeyreğinden önce geleceğini zannetmiyorum . Yeni filmden de pek umutlu değilim .

ama iki filmide kalsik yapan oyuncuları unutmamk lazım.. Arnold ve Sigourney Weaver...
    yeni ve sağlam bir seri isteniyosa böyle oyuncular bulmaları şart..

not : fragmanı izledim film muhteşem gözüküyo bence 25 aralığa az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Aralık 2007; 18:09:47 >

multinational task force: Team Rainbow
  • Filmlere laf yok.Kral olan bir film varsa oda PREDATOR 1987 Arnold Schwarzenegger in başrolde oynadığı filmdir.

Orjinalden alıntı: predatör-trgamer

Filmlere laf yok.Kral olan bir film varsa oda PREDATOR 1987 Arnold Schwarzenegger in başrolde oynadığı filmdir.

İkinci filmin açılış sahnesi de fena değildi hani...
    333.Dönem Yedek Subay Adayı 12.04.2010
  • Şöyle bir yazı buldum;

To: Monolith Productions Inc.

We the people of the gaming world kindly request that Monolith(http://www.lith.com/home.asp)
    make another Aliens vs.Predator game in the same style and spirit as the previous two Aliens vs. Predator games(FPS AVP,AVP2),using current technology for the current game consoles including at least the Xbox360,Playstation3,PC and if possible the Nintendo Revolution.
    After having played many Monolith games like NOLF,NOLF2,AVP,AVP2,FEAR and Condemmed we feel that Monolith must revive the series and with current technology a current AVP game would be as big or if not bigger than other current horror games recently released. We feel that Monolith has the skill and talent to pull this off without question, and it's not a matter of if but when it should happen.

http://www.petitiononline.com/AVP3/petition.html

• avp nin son filmi gerçekten mükemmel 2 hafta önce izledim ve baya tırstırıcı ilk filme göre oyunda üyle olur inş
Sayfa: önceki 12345...24...50
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.