Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
989
Cevap
0
Favori
71.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: brktsn

82 Part. Kac dvd oluyor. İndirmeye üşeniyorum.

partlı halı 10 gb oluyor partları acınca 5 dvd ıster sanırım

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLNIGHTMARE

oyunun en güzel yanı benim için normal süre*3 olcak
    tüm class larlar bitirmeyi düşünüyorum.
    diğer oyunlarınıda birkaç kere oynamış birisi olaraktan (en son geçen yaz oynamıştım avp2 yi) grafikleri pekte önemli değil benim için.
    isterse sonsuz grafik olsn ama oyunun senaryosu olmadan , oynayana zevk vermedikten sonra grafiğin bi anlamı yok bence.

son zamanlardaki çıkan oyunlarda hep bi grafik tartışması var. bunlar bana kalırsa yeni yeni oyun oynamaya başlamış o yüzden yeni nesil donanımları olan casual diye tabir ettiğimiz kişiler diye düşünüyorum. yoksa yıllardır oyun oynayanlar için bu o kadar büyütülecek bir durum değil. ki burda söz konusu olan avp ise bu konuyu pekte umursamazlar.

Kesinlikle, grafik herşey değil, crysis in grafikleri güzel de ne olmuş hiç zevk vermiyor bana, oyunu bitirdim multi playerı hiç sarmadı bile..

bu arada steamden çıkmamasına rağmen herkes nasıl indiriyor anlamadım.

kuzey amerika için steam de çıktı.. orjinal alanlar adres değiştirirse belki yükleyebilir.. yani oyun çıktı sadece avrupaya 3 gün gecikmeli geliyor..

• PC Versiyonuna 8.2/10 vermiş PC Zone UK Bence iyi bir not onlara göre büyük sitelerde konsol verisyonunu incelemeleirne rağmen daha PC'ye inceleme yapmadılar ben daha yüksek bir ortalama tutturacağını düşünüyorum..DX11 konusunda ise bana da fazla fark yok gibi geldi..
  • oyun hakkaten mükemmel olmuş çok hoşuma gitti valla
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • Bencede güzel olmuş filmi aynen yansıtmış adamlar oyuna ışıklar kapalı hafifte ses ile oynamalı bu oyunu
  • Kimse Alien'le başlamamış galiba Alien'de bence gayet başarılı olmuş gizlenmeden gidince alnımızın çatından vuruyorlar bizi. Ters dönme olayını çözünce gayet kolay oluyor olay. İsterseniz kontroller kısmından alienın duvarlara otomatik tırmanmasını açabiliyosunuz ama tavsiye etmem... Alien bitsin Predatorla bitirecem en son gariban Marine'lerle

Gerçekten oyuna haksızlık etmişler o kadar düşük puanlarla. Tamam çok fazla bir derinlik yok oyunda ama o kadar da değil yani
  • Oyuna girmeye çalışınca kardeşimin bilgisayarında "Uygulama yapılandırması doğru olmadığından, uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir" diye bir hata veriyor ne olabilir?' kere sildim yeniden yükledim yine aynı şey.Benim bilgisayarımda böyle bir sorun yok.
    MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • Pc versiyonuna Predatorla başladım.Xbox 360 ile arasında dağlar kadar fark var.Bu oyun Pc de oynanır.Çok beğendim.
  • Oyun sitelerinin verdiği puanlara göre bir oyunu oynamak veya oynamamak hiçbir zaman yaptığım bir şey değildir. Oyun hakkında öneri almak istersem DH'e bakmayı, burada ki yorumları okumayı tercih ederim. Nedense oyun sitelerinin bir çoğu incelemelerde objektif olamıyor gerçi bu bir savunma değil tabi ki Burada da yüzlerce fanatik ve sevmediği bir oyun türü gördüğü vakit oyun kaliteli olsa bile ona söylemediğini bırakmayan arkadaşlar bolca bulunuyor ama sözüne güvenilir arkadaşlar da var elbette İlla bir yorum ile hareket edecekler en azından bu tür güvenilir arkadaşların yorumlarını okusunlar derim. X bir oyun sitesi oyunun konsol sürümünü 5 küsür puan verdi diye asla AvP gibi bir oyunun devam versiyonunu oynamamazlık yapmam ne yalan söyliyeyim Şahsi fikrimdir tabi katılmayana saygım var, oyun sitelerinin verdiği puanlara göre o oyunu tercih edip etmeme kararı veren arkadaşlar da var sonuçta.

@Arkas mesajınızı şimdi gördüm de merak ettim acaba oyunun konsol sürümü ile pc sürümü arasında ne gibi bir fark gördünüz? Ben kontrollerin kötü olmasını okumuştum ama başka ne gibi farklar merak ettim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 17 Şubat 2010; 21:43:40 >

• beyler singleda tam oyun başlıycagı sırada oyundan atma olmuyo mu sizde

xbox ss leri vereyim birde
     Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 17 Şubat 2010; 22:17:31 >

• @Arkas cevap için teşekkür ederim

@evohan resimler için teşekkürler

Çözünürlük cidden önemli, yani yüksek çözünürlükte oyun oynamaya alışmış birine bu görüntüler rahatsız edici gelebilir ama oyun zevki hepsinde öte bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 17 Şubat 2010; 22:42:54 >
  • Duruma bakılırsa hard diskte yer açmam gerekecek Fakat Dx9 ile Dx10 arasında uçurum kadar fark olduğu doğru mu? Windows 7'yi yüklemeye değcek kadar var mı yani? Önceki sayfadaki 5850 ile alınan fpslere bakılırsa optimize iyi. Gerçi grafikleri beklenilenin altında kalmış. Özellikle Tess. sadece alienlerin kuyruğuna derinlik katmaya yaramış gibi duruyor. Yine de AvP

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Duruma bakılırsa hard diskte yer açmam gerekecek Fakat Dx9 ile Dx10 arasında uçurum kadar fark olduğu doğru mu? Windows 7'yi yüklemeye değcek kadar var mı yani? Önceki sayfadaki 5850 ile alınan fpslere bakılırsa optimize iyi. Gerçi grafikleri beklenilenin altında kalmış. Özellikle Tess. sadece alienlerin kuyruğuna derinlik katmaya yaramış gibi duruyor. Yine de AvP

oyunda dx10 yok diye biliyorum

•  Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI)

• Windows 7 64 bit 9800mgts 1440*900 tüm ayarlar full.1920*1080 ayarlı resimler yakında.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.