|
2 bölüm düşmüş. Haftalık mı izlesem yoksa biriktirsem mi ikilemi. Muhtemelen haftalık izleyeceğim. |
|

1 Mobil
|
2 bölüm düşmüş. Haftalık mı izlesem yoksa biriktirsem mi ikilemi. Muhtemelen haftalık izleyeceğim. |
|
Nihayet |
|
|
İlk bölümü izledim, Şunu rahatlıkla söylebilirimki çok çok iyi, Filmlerden çok daha fazla beğendim, Oyunculuklar, Görsel efektler konu anlatımı baya iyi |
| _____________________________ |
|
Umarım güzel bir dizi olur ama Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
|
|
S1B1-B2 Ben beğendim. A.I. oyununun havası var. Görsellik olarak iyi, dizide anlatılana göre çevresel büyüklük bayağı küçük görünüyor bence. Yani daha heybetli bi ortam dizaynları beklerdim. Bazı tuhaflıklar daha var ama neyse, sonraki bölümler toplanır umarım. Puanım 10/7.5 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 14 Ağustos 2025; 1:17:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hadi crt ekranları geçtim ama 2100 bilmem kaç yılında ışıklı glock kullanılıyor bi ışıklı ayakkabılar eksik. vector m4 steyr aug felan da var bir türlü ısınamadım zoraki kült alien e < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 14 Ağustos 2025; 5:51:17 > |
|
İlk bölüm dehşet olmuş. Buram buram Alien kokuyor ilk saniyeden itibaren. Noah Hawley şaşırtmadı. Dahi bu adam. Legion'ını da izlemem lazım aslında. Noah Hawley Wendy'nin babası rolünde saliselik görünüyor bu arada, fark eden oldu mu? Yalnız tek endişem, ilk bölümün uzun da sayılabilecek süresine rağmen fazlasıyla yoğun ve hızlı ilerlemiş olması oldu. Gemide geçen kısımlar biraz daha uzun tutulabilir miydi, gemi ilk bölümden dünyaya çarpmasa daha mı iyiydi, gelecek 7 bölümün içini de ilk bölüm kadar doldurabilecekler mi şüpheli elbette ancak kalan bölümlerin yönetmeni Dana Gonzales deneyimli bir görüntü yönetmeniymiş ve Fargo dizisinde de üç beş bölüm yönetmiş. Beklenti yüksek o yüzden. |
|
| _____________________________ |
|
umarım yoksa orası çok havada kaldı. Damdan düşer gibi diziye daldık. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ağustos 2025; 12:27:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben de merak ettim. |
|