Şimdi Ara

ALICE MADNESS RETURNS DUSUK FPS SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sistemim yeterli oyuna gore hd6850\ic2duo e8200 3ghz/4gb ram her oyunu en yuksek ayarda oynuyorum ama alice de en dusuk de olsa en yuksekte olsa mouseyi cevirirken flan asiri donuyor/poolsize degistirdim 500 yaptim fps limit degistirdim bir ise yaramadi physx zaten low/nasil cozeebilirim _

arkadaslar klavye eng oldugu icin turkce karakter kullanamiyorum affola

• FPS limit değiştirdim derken vsync'i iptal edip fps limitinimi arttırdın.Ona rağmen düşükse bende anlamadım.Driverlar güncelmi birde ? Birde bende 11.6 driver kurduktan sonra her oyunda fps düştü niyeyse sonra 11.5'e döndüm.Belki sendede öyle olmuştur.Eğer 11.6 ise 11.5'e dönüp dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

FPS limit değiştirdim derken vsync'i iptal edip fps limitinimi arttırdın.Ona rağmen düşükse bende anlamadım.Driverlar güncelmi birde ? Birde bende 11.6 driver kurduktan sonra her oyunda fps düştü niyeyse sonra 11.5'e döndüm.Belki sendede öyle olmuştur.Eğer 11.6 ise 11.5'e dönüp dene.

11/7 yi beklerim ben o zaman/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

FPS limit değiştirdim derken vsync'i iptal edip fps limitinimi arttırdın.Ona rağmen düşükse bende anlamadım.Driverlar güncelmi birde ? Birde bende 11.6 driver kurduktan sonra her oyunda fps düştü niyeyse sonra 11.5'e döndüm.Belki sendede öyle olmuştur.Eğer 11.6 ise 11.5'e dönüp dene.

11/7 yi beklerim ben o zaman/

11.5'e dönebilirsin herşey normale dönüyor.Boşu boşuna beklemene gerek yok

Bilgisayarımın özelliklerine gir.Aygıt Yöneticisine tıkla sol üstteki menüden.Görüntü bağdaştırıcılarına tıkla.Ekran kartının adı yazıyor orda.Ona sağ tıkla ve özelliklerine gir.Sürücü sekmesine gir."Sürücüye Geri Dön" butonuna tıkla.

Bundan sonra önceki sürücüye dönecek ama sen yine 11.5'i setup'ından yükle.4Shared hesabıma upload ettim aşağıdan indirebilirsin.

http://www.4shared.com/file/7tlHlcJy/11-5_vista32_win7_32_dd_ccc_oc.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gears Of War save sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.