Şimdi Ara

call of duty ghosts sin city f sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar call of duty ghoststa sin city görevinde Rorke bizi bağlıyo ve ateş ediyo ondan sonra biraz konuşuyo ve oyun bizden f tuşuna hızlı bir şekilde sürekli basmamızı istiyo her ne kadar bastıysam adam eni öldürüyo ve bölüm yeniden başlıyor.acaba yanlış yaptığım bir şey mi var yabancı sitelerdede bu sorun ile karşılaşan kişiler forum yapmışlar ve çözüm bulamamışlar.o bölümü geçen varsa nasıl geçtiğini anlatırmı yada bir sonraki bölümün (all or nothing)save dosyasını verebilir mi?

not:oyun korsan normalde korsan oyun almam ama cod bo2 baya kötüydü bu yüzden önce denemek istedim ayrıca bu sene üniversite sınavlarına hazırlanıyorum eğer orjinal alırsam multiplayer bağımlılık yapar...

• cevap yok mu?
  • hurkanyy kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Muhtemelen siz de görmüşsünüzdür, şu konuda bir başka arkadaş istediğiniz save dosyası için link vermiş. (Tıklayın)
    İyi oyunlar...
  • BuraX B kullanıcısına yanıt
    evet görmüştüm çok teşekkürler.
  • Bende de aynı problem baş gösterdi. Oyunu içindeyken zorluk derecesini bir aşağıya yani Veteran oynuyordum Hard'a çektim ve problem düzeldi. F tuşu işlevini yerine getirdi sonunda ;)..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.