Şimdi Ara

Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
10.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NickimNeOlsun

Balçova'da Reel3D olarakmı izleniyor ? bilgisi olan varmı perşembe günü gitmeyi düşünüyorum

Balçova'da 3D olarak yok, sadece Türkçe var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Balçova'da Reel3D olarakmı izleniyor ? bilgisi olan varmı perşembe günü gitmeyi düşünüyorum

Bu kötü oldu ya. AVATAR filminde reklamlarda Reel3D gelicek diye tanıtılmıştı . Gelirmi ki acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

çok olumlu yorum yapamayacağım..
    Aylardır beklediğime değmedi diyebilirim açıkçası..Genel olarak baktığımda eğlenceli hoş vakit geçirdim evet ,..Sinema'nın ,3D boyut gösteriminin vasat olmasına ve salonun çoluk çocuk ile dolmuş olmasına rağmen..
    Müzikler ve yaratılmış karakterler hoş idi...Ama birşeyler olmamış ,eksik kalmış.Fazla masalsı olmuş film Net bir yorum için bir daha izlemem gerek.
    Ama aylardır bekledim daha iyisini bulmak isterdim diye düşünüyorum..Ayrıca illa ki 3D izlenmesi de gerekmiyor bence.
    Film kötü değil ama Tim Burton filmleri içerisinden en az sevdiğim oldu.. (Mars Attack henüz izlenmemiştir.)

Burton'da genel anlamda düşüş devam ediyor desene Bu gidişle bende gitmeyeceğim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Bu kötü oldu ya. AVATAR filminde reklamlarda Reel3D gelicek diye tanıtılmıştı . Gelirmi ki acaba ?

Orjinal 3D Türkiye'de yok, Türkçe olarakta daha sonra gelmez sanırım.
  • Ben baya merak ediyorum.
  • herseye ragmen bence izlenir
  • Oldum olasi Alice in Wonderland`e uyuz olmusumdur! Tim Burton, J. Depp bile degistiremez bu duygularimi! Zaten yorumlara bakilirsa, istenileni verememis film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 7 Mart 2010; 0:14:56 >
  • Tim galiba bu sefer çocuksuluğu fazla katmış, halbuki o ince ayarı çok iyi yapıyordu inşallah gene öyledir.
  • abdde 3 günlük 116 milyon dolar toplamda 210 milyon dolar iyi bir başlangıç yapmış 3d orjinal hali hiçbiryerde olmadığından 3d dublajlı gider izleriz artık bir yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLanE -- 8 Mart 2010; 2:41:53 >
  • Filmi bugün izleme fırsatı buldum. Diğer Tim burton filmleri gibi buda hoşuma gitti. Fakat xpand 3d izlemek ve en önemlisi dublajlı izlemek zorunda kaldığım için hayal kırıklığına uğradım. Xpand den kaynaklanan olumsuzlukları katmazsak 3D kullanımı başarılıydı.
  • sinebonuslarda gençtürksel geçerlimi bilen varmı arkadaşlar
  •  Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton

• VAYYY Madonna jonny bir arada güzel güzel
  • Gerçekten çok benziyor, kasıtlı mı yapılmıştır acaba ?
  • türkçe dublajı hali gayet başarılı olmuş.ama johnny depp'i bu tarz filmlere yakıstırmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihatnet

Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplanmete

Oldum olasi Alice in Wonderland`e uyuz olmusumdur! Tim Burton, J. Depp bile degistiremez bu duygularimi! Zaten yorumlara bakilirsa, istenileni verememis film.

Tim burton düşüncelerini değiştirmesini beklerdim Neyse net ortamına düştünmü izleriz artık

• Bende bu akşam xpand 3d olarak izleyebildim. Hikaye biraz basit kalmış ama karakterler çok iyiydi. Başlarda biraz sıkıldığımı söylicem, o sıralar xpand gözlüğümle uğraşıyordum biraz burnumu ağrıttı. Filmin yarısından sonrası daha eğlenceliydi.

En çokta şişko ikiz karakterlerin seslendirmesine bayıldım :)

3d olayına gelirsek pek bir olayı yoktu. Yani normal olarakta izlenebilir. Ama 3d izlicekseniz bence reald'nin gözlükleri çok daha rahat, xpand'inkiler baya hantalmış. Hala burnumun üstü sızlıyor.

Son olarak puanım 7/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Oldum olasi Alice in Wonderland`e uyuz olmusumdur! Tim Burton, J. Depp bile degistiremez bu duygularimi! Zaten yorumlara bakilirsa, istenileni verememis film.

Tim burton düşüncelerini değiştirmesini beklerdim Neyse net ortamına düştünmü izleriz artık

Aslinda severim Tim Burton filmlerini ama, artik ayni hamuru yogurup yogurup 1000 sekil yapti onumuze serdi, biraz degisiklik bekliyorum kendisinden. Mesela biraz degisik oyuncular kullansa (ana karakter olarak) .

Stili hos guzelde bilmiyorum, "9"`da biraz aksadi, simdide bu filmde biraz aksakliklar goruluyor, "Corpse Bride" cok iyiydi mesela.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Aslinda severim Tim Burton filmlerini ama, artik ayni hamuru yogurup yogurup 1000 sekil yapti onumuze serdi, biraz degisiklik bekliyorum kendisinden. Mesela biraz degisik oyuncular kullansa (ana karakter olarak) .

Stili hos guzelde bilmiyorum, "9"`da biraz aksadi, simdide bu filmde biraz aksakliklar goruluyor, "Corpse Bride" cok iyiydi mesela.

Bazı yönetmenlerin oyuncu takıntısı oluyor , sanki o oyuncu olmasa film çekmeyecek adam

9 zaten ortam bir yapımdı ama grafik olarak yine çok iyidi Corpse Bride bende 5gb mkv olarak vardı 10gb düşmüş hemen atlatım tabi , Bir hikaye bu kadarmı güzel anlatılır , büyüklere masallar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 12 Mart 2010; 1:05:35 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.