Şimdi Ara

****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.452
Cevap
228
Favori
651.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MERHABALAR
    ALİEXPRESS 128 ÜRÜN TAVSİYESİ BULUNAN BİR KONU AÇTIM
    GÖZ ATAMANIZI TAVSİYE EDERİM
    KONU SÜREKLİ GÜNCEL TUTULUYOR VE SİZLERİNDE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
    SAYGILARIMLA
    https://forum.donanimhaber.com/m_120124195/tm.htm
  • Arkadaslar bir alici ile sorun yasadim urun gelmedi ve takip numarasi ile kontrol yaptigimda hic gozukmuyordu. Dispute actim sorunumu yazdim cevap vermis bende cevap vericem fakat nerden oldugunu anlayamadim yardim edebilirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen seneki gibi 11.11 etkinliği olacak mı bu yılda? smart watch alacağım bu sene olursa
  • Arkadaşlar Singapur post, kargo takipinde gönderi yurtdışına sevk edildi yazıyor; bu, ürün Çin den ayrıldı mı demek yoksa Çin de posta şirketinden ayrıldı mı demek? Vergiye takılmaması için yeni siparişleri için Çin'den çıkmasını bekliyorum en azından, Türkiye ürünler birleşmesin diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpresten aldigim ap ptt den sorgulayinca bugub istanbula gelmis daha sonra 14 te yurtisina sevk edildi yaziyor hatami var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip no bu ama ne gonderici bilgisi var nedr alici nede ades urunu geri yollamislar saka gibi

    RS641260810NL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha çok aliexpress i merak ediyorum. alibaba büyük miktarda mallar için galiba. aliexpress bize göre. çok araştırma yaptım hattahttp://satinon.com/forum/aliexpress bu adreste nasıl alınacağına dair çok ayrıntılı bilgiler de var. ancak güven problemi yaşıyorum. en önemlisi de bu galiba. hangi satıcılardan almalıyız. ve gümrükte problem yaşar mıyız. ne tür mallarda en çok problem çıkar. bunlar önemli
  • Aliexpress'de taksitli alışveriş yapılamıyor değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sel tur S kullanıcısına yanıt
    Aliexpress ten yüzlerce kere alışveriş yaptım. Hiçbir sorun yaşamadım. Son derece güvenlidir. Sorun çıktığında ise müşteri mutlaka korunur. Hatta satıcılar da negatif puan almamak için her türlü kolaylığı yapıyorlar. Türkiyede N11 ne ise çinde de aliexpress aynısı. Tamamen kurumsal, ödemen güvence altında. Sanal kredi kartı kullanmak gerekir, güvenlik için. Alacağın ürün fiyatı kadar kart limiti açarsın. sonra limit 0 olur. Kart bilgilerin çalınsa bile hiçkimse alışveriş yapamaz. Bence en güvenli yöntem, internet alışverişleri için. Aliexpresin tek kötü yanı, çinden buraya bazen uzun sürüyor kargo. Bazen 2,3 yada 4 haftayı bulabilir. Gümrükte sorun olacak ürünler içinde satıcılar her türlü yardımda bulunuyorlar. Bir arkadaşım 50$ a lenovo telefon aldı. Satıcı ile mesajlaştı. Satıcı telefonu, önce harici harddisk kutusu içine yerleştirmiş, sonra başka bir kutuya koymuş. Kutu dışındada, harici harddisk kutusu yazmış. eve kadar geldi. Her türlü cep telefonu siparişi yasak normalde. Birde tek seferde 100$ dan fazla sipariş vermek yaasak. Eğer aldığınız ürün 100 den çok ise satıcıya 100 den az yaz derseniz yazar.




  • Selamaleykum . Acil bir soruya cevap arıyorum . Aliexpressden bir telefon siparisi vereceğim. Siparişi arabistan da bir adrese vereceğim.UMREYE gidecek olan arkadşım ordan alıp gelecek.sorum ise telefonda bir sıkıntı olursa garantisi nasıl olacak.ornek elime aldım telefonu ölu pixel çıktı. NE yapmam gerek.turkiyeden telefona girişi yasak .çıkışıda mi yasak.alıcılarsa telefon garanti olayi nasıl oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bir yüzük alacaktım. Banka kartı ile ödeme yaptım fakat başarısız dedi. Bir daha yaptım gene başarısız dedi. Hesaba bir baktım iki kere ödeme alınmış. Siparişlere baktım bir tane var iptal ettim çıktım girdim baktım bir tane daha var. Onuda iptal ettim. Fakat durumu finis yazıyor. Satıcıyla konuştum 7 ile 10 gün arası hesabınıza gelir diyor. Niye böyle bir şey yaptı. Aynı banka kartı ile daha önce alışveriş yaptım böle bir şey olmamıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressten siparis verdim. Urun dun kargoya verilmis gosteriyor . Pisarisi iptal etmek istiyorum. Saticiya mesaj gonderdim. Nasil bir yol izlemeliyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedex555 -- 27 Ekim 2016; 14:05:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedex555 D kullanıcısına yanıt
    Kargoya verildi ise iptal etmek zor.Dispute açsanız bile kaybedersiniz yüzde 90 tek çare ürünü geri göndermeniz ki bu daha pahalıya gelebilir ürünü bilmediğimden farazi konuşuyorum.Yada ürün gelince açıklamadaki gibi değil derseniz ve dispute açıp aliexpress hakemlerini inandırırsanız paranızı geri alabilirsiniz düşük bir olasılık olsa bile.Tek çare satıyıca mesaj gönderip ürünü çekebilirse geri çekmesini söylemek.
  • AzzOR.1991 kullanıcısına yanıt
    satıcıya mesaj attım ancak geri dönüş yapmadı.peki ürün gelse hiç almasam direk geri göndersem iptal etme hakkım olmazmı? Sorun çıkar mı ?
  • dedex555 D kullanıcısına yanıt
    Sorun şu ki shipping fiyatı ne kadar bilmemem ürünün,siz geri gönderseniz bile ücretsiz olarak,satıcı ödediği ücretin parasını sizden alır.Ürün çok pahalı değilse ugrasmayın derim pahalı ise shipping ücretinide gözünüz kesiyorsa uğraşın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 27 Ekim 2016; 19:38:19 >
  • Arama yaptım ama bulamadım. Aliexpress`te satıcılar ile değil de alıcılarla konuşabilmenin yolu var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yander -- 2 Kasım 2016; 12:12:37 >
  • gümrük nasıl hesaplama yapıyor vergiyi bilen varmı bide bu ptt paketti alıp açıp bakması sonrasında kapatması hep bi soru işaretti bırakıyor bende içinden alıp boş kutuyu kapatıp bize yollansa hep korkmuşumdur hiç başına gelen oldumu böyle bişey ?
  • arkadaşlar telefon kılıfı almıştım takipli ama bizmkiler dayanamayıp kazığından tr den almış ürün çinden yola çıktı yalnız tr ye girmedi halen iade edebilirmiyim elime ulaşmadan nasıl bir yol izlemeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Kasım 2016; 23:35:3 >
  • Arkadaşlar,
    Numaralı cam ve çerçeveler aldığım alıdığım satıcı 11.11 için güzel indirimler yapmış. İhtiyacınız varsa mutlaka bakın.

    COASER OPTICS GLASSES

    Check out this recommended store on AliExpress. Find great products at low prices!
    http://s.aliexpress.com/fYNZfyE7
    (from AliExpress Android)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben ilk defa aliexpress den ürün alıyorum ben bilmeden bir süre vardı süreyi 60 gün yaptım galiba 60 gün sonra ver kargoyu dedim ama kargoya galiba vermiş süreyi uzatmak benim zararıma mı
     ****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** ****ALİBABA VE ALİEXPRESS *****

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.