< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 12 Haziran 2025; 17:4:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ıssız adam filmi = koca bulamayan 30+ kadın isyanı
ıssız adam filmi = koca bulamayan 30+ kadın isyanı
(En Son Oy Tarihi: 20.06.2025)
-
-
esra ezmeci var psikolog, o da hesabı ödemeyen erkeğe saygı duyulmaz demişti. psikolojik olarak toplumda tehlike arz eden tipler psikologluk yapıyor.
günümüzde ilişkinin, evliliğin bütün yükü erkeğe taşıtılırken niye evlensin erkekler?
Alıntı
metni:doğada dişi aslan erkek aslana gitse erkek aslan reddetmez, diyo. bunu söyleyen canlı türü acaba erkek aslanların doğada tek eşli olmadığını biliyor mu
bunu da kabul ediyor mı acaba?_____________________________ . -
Aslan örneğinin saçma sapan ve insanlardaki evlilikle alakasız olmasını geçtim, yav biz erkek olarak kızlara hitaben doğadaki dişi örneğini versek bizi sapık-manyak ilan ederler.
kadın bide o yazıyı "bilim" kılıfı altında yazıyo. kendisi psikolog diye sözde bilimsel makale yazıyomuş da falan filan.
kardeşim adam senin 30 yaşındaki arkadaşını kadın diye kabul edip nikah kıymaya mecbur mu? 30 yaşındaki arkadaşına söyle gitsin kendine 35 yaşında adam arasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
20li yaşlarındaki kız yaşıtları dururken 30larındaki kart erkekleri napsın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
30 yaşındaki erkek 25-30 arası kız çok rahat bulur.
Bana zamanında yüz vermeyen ama şu an yakamı bırakmayan yaşıtım kız yıllar sonra 22 yaşında bir kızla ilişkim olduğunu öğrendikten sonra bana pedofili misin? demişti.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
aslandan sonrasını okumadım
hah işte bak tam olarak bu.
bu arada, gençken yüz vermeyen kız arkadaşın yıllar sonra durup dururken mesajlar yazmaya başlayıp iletişime geçmesi, buluşalım mı demesi, 27-28 yaşına gelmiş hemen her erkeğin yaşamış olduğu bi deneyimdir. ben de yaşadım hem de birden çok kız ile.
kızların bu kadar zekasız şekilde şımarıkça pedofili misin gibi çıkışlar yapıyor olmalarının sebebi = günümüzde modern şehirlerimizde herhangi bir kız yaşıtı bi erkeğe kıyasla çok daha "baskı görmeden" büyüyor. sonuçta böyle rahatça konuşuyolar "nasıl olsa başıma bişey gelmeyecek" diye.
30 yaşında kadın karttır evlenilmez. 45-50 arası dayılara uygundur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ne "olmalı" bilmiyorum ama ben şahsen gördüğüm çoğu kıza ilgi duymuyorum. belki bende hormonal eksiklik vardır.
gerçi bunu söyleyince "erkeklere ilgin olabilir mi" gibi düşünüyor millet. hayır erkeklere ilgim yok hiç. kadınlara ilgi duyuyorum. ama sadece güzel kadınlara ilgi duyuyorum. açık tenli olması şart mesela. birçok kişi yağsız fit diye zenci kızlara bayılır. ben sevmem. uzakdoğu kızlarını da hiç sevmem.
şu evlenmeyen kişilerle ilgili video vardı DW'nun galiba, orda en başta "şu sorumluluk alamam deyip nikah masasından kaçan ıssız adamları konuşalım" diyo videonun başında.
işte söylediğim gibi. bunlar istiyolar ki kendileri evlenmek istedikleri an gözlerine kestirdikleri erkeği sokak köpeğini çağırır gibi ıslık çalarak çağıracaklar, erkek de gelip hemen evlenecek. erkek evlenmezse, ıssız adam filmindeki gerçek olmayan karakter gibi "sorumluluktan kaçıyo" olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 20 Haziran 2025; 12:4:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
aslandan sonrasını okumadım
kreşte, ilkokulda kadın öğretmenler erkek çocukları kibar-kadınsı-sessis-uysal davranıp özündeki şımarık kişiliği bastırmaya yönelik egitiyolar.
yıllar sonra işlerine gelmeyince 180 derece dönüş yapıp "ormandaki aslan gibi olsana!" diyolar.
lan sen bu boşanma hukukunu, bu düğün masrafını ormandaki erkek aslana yüklesen, aslan aslan olmaktan vazgeçip, ev kedisi gibi günün 16 saatini kendi başına uyuyarak geçirir. sonra gidip ormandaki aslana yalvarırsın özüne dönsene lan diye.
toplumda kadın olmanın zorluğundan bahsederler ama erkek olmak çok daha zor!! toplumda erkeğin üzerindeki baskının onda birine dayanabilir mi acaba kadın cinsi çok merak ediyorum.
_____________________________ .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt