Alpay özalan savunuyorsa bir daha düşünün. ![]() “CHP ve İyi Parti'nin beslemesi Ali Babacan, "Kusura bakmayın, SİHA'lara da dokunacağız." diyerek tehditler savuruyor.
Altılı Masa, Türkiye'yi işgal ve istila etmek isteyen gözü dönmüş bir düşman ordusuna benziyor. Tek planları yakmak, yıkmak, yok etmek.” https://twitter.com/alpayozalan35/status/1614917108739051520?s=20&t=6L_wGce69q6YI3X1NzswOg< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 17 Ocak 2023; 20:23:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ali Babacan kovanı karıştırmış

-
-
BONUS
Zeki Bahçetwitter
“Devlet Bahçeli'den "SİHA'lara dokunacağız" diyen Ali Babacan'a çok sert tepki İHA'larımızdan, SİHA'larımızdan, Kızılelma'mızdan, Tayfun füzemizden kimler gocunuyorsa, biliniz ki onlar küresel emperyalizme ruhlarını satan ilkesizlerdir.”https://twitter.com/zekibahce/status/1615284174172176390?s=20&t=6L_wGce69q6YI3X1NzswOg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 17 Ocak 2023; 20:27:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz ne zamandan beri Babacan'ı bu kadar savunur oldunuz? Babacan ne zamandan beri bu düzene muhalif oldu? Daha 2019 yılına kadar AKP üyesi bir siyasetçiden bahsediyoruz. Henüz daha 3 yıllık muhalif ve burada bu adamı parlatıyorsunuz bize.
Bu eski siyasal İslamcı yeni utangaç İslamcı hangi görüşünüze yakın sizin? Bir kaç yorumunuzdan Cumhuriyetçi olduğunuz izlenimini almıştım. Ali Babacan'ı savunan adamdan cumhuriyetçi olmaz.
-
Eli yüzü düzgün. Döneminde gayet iyi işler yapmış bir lider. İslamcıdan çok muhafazakar demokrat. Ülkenin %40'ı gibi. Parlatma yok, kaliteli olanın kendini belli etmesi var. Asıl mücadeleyi içeriden verdiğini söylüyor, ben inanıyorum sözüne. En doğrusunu yapmış, artık içeriden olmayıncada kalkmış gelmiş muhalefete fayda vermeye. Durup kenarda izleseydi, asıl o zaman gerçek muhalif olmazdı. Erdoğan'a AKP içinden hemde en güçlü döneminde (2009-15) eleştirilerde bulunmuş belki de tek kişi.
babacan davuutoglu ayni
siyasal islam uzak durun
-
Geçen Türk'lüğü anayasadan çıkaracağız diyen eleman değil mi bu ? Türkiye'li tanımı getireceklermiş. Andımızı kaldıran, kurumlardan T.C'yi kaldıran zihniyet bu zihniyet işte. Babacan akp'den ayrılmış ama akp babacan'dan ayrılmamış.
-
2019a kadar siyasal İslamın gölgesinde kendi fikrine uymadığı halde kalıyorsa kişisel çıkar peşinde olduğunu gösteriyor.
Ali Babacanın anayasanın ilk dört maddesi konusunda talihsiz bir açıklaması dışında eleştirecek bir yanını bulamıyorum
CHP bu deva ve gelecek partisini millet ittifakına sokmakla hata yaptı.
chp+iyi parti saadet olarak güzel bir uyum yakalamışlardı. içimize niye ajanları soktuk ki.
bunların millet ittifakına katacağı oy en fazla %2,ama öte tarafta akp den kopmuş %20 lik tarafsız kararsız bir kitle var. %2 nin nazını çekeceğimize %20 lik bu kararsız kitleye yönelik politikalara odaklanırsa millet ittifakı %10 daha fazla oy alabilir.
-
ihanın pervanesi mi dokanmış aliye
-
Anayasa üzerine yemin edip sonra hayati ve devletin varlık sebebi ilk 4 maddeyi değiştirmek istemesi (o kadar çok yapacak iş dururken) yeterli zaten. Ki kendisi mavi maklube ve aynı yolun yolcusu, herkes biliyor.
En Beğenilen Yanıtlar

Siz ne zamandan beri Babacan'ı bu kadar savunur oldunuz? Babacan ne zamandan beri bu düzene muhalif oldu? Daha 2019 yılına kadar AKP üyesi bir siyasetçiden bahsediyoruz. Henüz daha 3 yıllık muhalif ve burada bu adamı parlatıyorsunuz bize. Bu eski siyasal İslamcı yeni utangaç İslamcı hangi görüşünüze yakın sizin? Bir kaç yorumunuzdan Cumhuriyetçi olduğunuz izlenimini almıştım. Ali Babacan'ı savunan adamdan cumhuriyetçi olmaz. |
babacan davuutoglu ayni siyasal islam uzak durun |
Eli yüzü düzgün. Döneminde gayet iyi işler yapmış bir lider. İslamcıdan çok muhafazakar demokrat. Ülkenin %40'ı gibi. Parlatma yok, kaliteli olanın kendini belli etmesi var. Asıl mücadeleyi içeriden verdiğini söylüyor, ben inanıyorum sözüne. En doğrusunu yapmış, artık içeriden olmayıncada kalkmış gelmiş muhalefete fayda vermeye. Durup kenarda izleseydi, asıl o zaman gerçek muhalif olmazdı. Erdoğan'a AKP içinden hemde en güçlü döneminde (2009-15) eleştirilerde bulunmuş belki de tek kişi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X