Şimdi Ara

Ali Ağaoğlu Maslak'taki askeri alana talip oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ali Ağaoğlu Maslak'taki askeri alana talip oldu

İstanbul’un merkezi bir ilçesinde değeri milyon liraları bulan evler inşa etmek istediğini dile getiren Ali Ağaoğlu, “Cumhurbaşkanımız talimatı versin yarın kazmayı vuralım. Kamu yer göstersin hiçbir karşılık beklemeden 239 şehide 239 ev yaparım" dedi.

LEVENT'TEKİ ASKERİ ARAZİYİ İSTEDİ

Şehitlere ev yapmak için, Levent'teki askeri alanı isteyen Ali Ağaoğlu şunları söyledi:

Mesela Levent’te eskiden golf kulübü olarak kullanılan askeri alan var. Alan boş ve müsait. Bana 250 ev yapacak kadar alan versinler ve bu projeyi hayata geçirelim. Benim vaadim her şehit ailesine bir ev vermek.

EVLER, ŞEHİTLER KÖPRÜSÜNÜ DE GÖRECEK

Anıt bir proje hayata geçirmek istediklerini dile getiren Ağaoğlu, "Mimarisi ile de öne çıkan bir proje hayal ediyorum. Levent’teki yer 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü de görüyor. Bu yönüyle de anlamlı. Sitenin adına da '15 Temmuz Şehitler Sitesi' deriz.

ensonhaber.com

Zaten o askeri üsleri sırf rant için kapattıklarını biliyorduk. Hükümetin müteahhiti Ali Ağaoğlu da hazır ve nazır durumda bekliyordu.

• Akbabalığı çok sever
  • Tümünü şehitlerin ailelerine vermek kaydıyla bir sorun yok. Tüm binaları yapsın ve oradan defolsun ve şehit aileri dışında bir kişi bile oraya adım atamasın. Her türlü hakları şehit ailelerin olmak kaydıyla yapsın binaları, buna evet deriz!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Tümünü şehitlerin ailelerine vermek kaydıyla bir sorun yok. Tüm binaları yapsın ve oradan defolsun ve şehit aileri dışında bir kişi bile oraya adım atamasın. Her türlü hakları şehit ailelerin olmak kaydıyla yapsın binaları, buna evet deriz!

250 evi sence karsılıksız dikermi bu zengimler 1 kuruş kimseye vermezler yüzlerce trilyonumu saçıcak karşılıksız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tümünü şehitlerin ailelerine vermek kaydıyla bir sorun yok. Tüm binaları yapsın ve oradan defolsun ve şehit aileri dışında bir kişi bile oraya adım atamasın. Her türlü hakları şehit ailelerin olmak kaydıyla yapsın binaları, buna evet deriz!

Hayatı para olan bir herif o kupon arazilere hayrına-karşılıksız konut dikecekti öyle mi? O yüzden bu kadar yalakalık yapıyor yani? Oraya fazladan konutlar dikip her bir daireyi milyonlarca liralara okutup üzerinden sağlam para kaldıracak. O şehitlere de vereceği dairelerin ücretlerini ya devletten alır ya da zaten onca rant-reklam-yalakalık sebebiyle belki gerek de kalmaz. Neticede ihalelerin sonu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Ağustos 2016; 16:17:34 >
  • 100 tane ev yapar 4 ünü şehit ailesine verir sonra isminide şehitler için ev yaptık koyarlar

• Yiyosa satamadığı evleri versin..Adam nerde rantçılık var hemen orada bitiyor ve utanmadan da bunu kullanıyor..Levennteki askeri araziyi istiyor birde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Red kit çizgifilminde bir mezarcı vardı.Birisi ölsede hemen mezar kazsam diye çatışmanın olduğu yere giderdi

Bu adamı görünce aklıma o mezarcı geliyor

Ali Ağaoğlu Maslak'taki askeri alana talip oldu
  • Birisi de desin ki o arazilere taş yapıları dikmek yerine ormanlık, park alanlar inşaa edilsin ama nerede, rant peşinde koşmaktan o kadar çok gözleri dönmüş ki, yeşil alanları ellerinde tutmak umurlarında değil.
  • quote:

hazir olan evlerden versin iste. pis kan emocoler sehitlerimizin kemiklerini sizlatiyor kansizlar

• bence yeşil alan olarak kalmalı ve topluma kazandırılmalı. bu kadar açgözlülük olmaz.
  • Bu sonradan görme hanzoya göre bir yer var hemde deniz manzaralı ama karacaahmet mezarlığında.

• Daha sabah dusunuyordum milyarlarca dolarlik servetim olsa bu adam gibi ulkemdeki butun sehit ailelerine ev yapardim ne kadar tutacak sanki tutsun 500milyon dokunmaz ki bu adama mezara mi gotureceksin parayi. Keske boyle zenginlerimiz olsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.