< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
[YENİ] ALGİDA UYGULAMASI BEDAVA 3000 PUAN (18. sayfa)
-
-
bende siliyorum bu uygulamadan bir cacık olmaz. Hele bu sütlü buz fiyatları ile hiç işim olmaz. İyi ki dondurma makinesi almışım
-
Hangi makineyi aldınız acaba memnun musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kiwi marka aldım ikisi 500 ml *2 gayet güzel yapıyor . Dondurma işinde asıl iş pişirme vs en son aşama dondurma makinesi. Tavisye ederim kaplarını dondurucuda bırakıyorsunuz 1 gece sonrasında kullanıyorsunuz
-
Bölgesinde alacak nokta olmayanlar puanlarını kullanamayanlar ozelden iletirse memnun olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burda bahsedilen hediye kodu olabilir dondurmada sorun yok sanirim ben 3 tane kutu almıştım 15 martta sonra da 31 martta tel ile arayip 3 magnum geçtim gidip alacağım
Bu puanlara sürekli zam mı uyguluyorlar yoksa bana mı öyle geliyor? Magnum 4000 puan değil miydi 4500 mü olmuş
-
su başlığı yoneticiler kapatsa artık 2000 puan falan yok artık
-
İnternet minternet her şeyi kaldırmışlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet bi tek tiktak kalmış bence güncelleme gelecek
-
Ankara da puan kullanabileceğimiz nokta var mı?
Migroslar promosyon alım noktası olmuş galiba ama ben sorduğumda sorduğum mağazada sistem hazır değildi deneyemedim
Ben evime sokmuyorum hatta hic almiyorum.
Biz boykot yaptikça kampanya yapiyor.
Duyarli olun arkadaslar. Gul gibi maraş dondurmalarimiz var.
iyi haber.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
24 gün oldu ve hala daha internet paketlerini yüklemediler; ben de şikayet kaydı oluşturdum.. siz de şikayet edin...
-
geçen kaçırdık galiba hediyeleri :)
-
puan var ama dondurma aldıgım yer vermemeye calıstı hemen yakınındakine gittim o da algida app baglanamadım deyip durdu bekledim yine baglanamadı yaparız ederiz dedi sinirlendim cıktım. 6700 puan var cok değil ama bosa gitmesin cocuk biriktirdi . naptınız en yakın migrosa gitsem alabiliyor muyum hediye dondurma
-
Guncel bilgi olarak migroslardan artık alinabiliyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapıda etiket vardı zamanında ama sistem hazır değil demişlerdi doğru anladılar mı beni bilmiyorum ama sonrasında üstüne düşmedim bilen varsa beni de bilgilendirirse sevinirim
30 bin civarı puan birikti ama ne alacağım ki? Dondurma desen burada etiketli bakkal yok yanacak puanlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X