< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Alfaromeo Giulia sattım, 3.20i lci aldım

-
-
bence yanlış seçim olmuş. G20 kaliteli bir arba değil , direksyion hissiyatıda oldukça kötü. motorun sıkıştırma oranıda az olduğu için torkuda çok az.
Ben olsam giuliadan devam ederdim
-
Giulia çok kötüydü, sattım kurtuldum, yerine en iyi arabayı aldım gibi bir izlenim vermek istemem, herkesin öncelikleri farklı, satmamdaki en büyük etken yalıtım ve malzeme kalitesi, bu açıdan bakınca G20 bence daha iyi…
Giulia yarattığı algının gerisinde kalan bir araba, beklenti çok yükse oluyor ama özellikle bu iki disiplinde tam bir hayal kırıklığı…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
;Bu arabalar ile boşa vakit kaybediyorsun. Gidip bir porsche taycan al keyfine bak.
o kadar param yok diyorsan A5 quattro 2.0 tsi 265 bg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 20 Nisan 2025; 3:9:35 > -
Elektrikli araba bana göre değil…
Giulia sadece size göre bir araç değildi. Ben de hem sizin aracın aynısını, hem de 2022 G20 kullandım luxury line, Giulia çok başka bir keyif sunuyor ama bunu aramak lazım. Ama artık lüks ve kolaylık aranıyor çoğunlukla.
Alman ekolü ve daha üst sınıf araçlar sizi daha çok memnun edecektir, zaten G20 daha komple bir otomobil ve doğru kalite farkı var.
Tekrar kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
-
Kendisi önceki konuda belirtmişti zaten alfa kullanan müşteri profilinde olmadığını.
Direk yazılıma gidecek olması da zaten performans olarak giulianin bambaşka bir yerde olduğunu kanıtlıyor
520 almamakla iyi etmişsin hocam hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim 3 kasa sizi ziyadesi ile memnun edecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Nisan 2025; 10:1:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunduğu keyif konusunda hemfikirim, 14 ay ay kullandım, yaklaşık 50bin km yol yaptım, beni hiç üzmedi, kaput sallanması, cam tavan sesi ve yalıtım dışında hiç bir şikayetim olmadı, dedim ya sattım-kurtuldum düşüncesinde değilim, tatlı bir anı olarak hafızama yerleşti…
Ek olarak giulia kaça gitti hocam,elinde patlar falan diyenleri etiket manyağı yapacağım da
3 milyona giuliayı sattım, 3.160 a 3.20 aldım
Üzgünüm ama attan inip eşeğe binmişsin yazık olmuş ..
Bence mantıklı olmuş hocam hayırlı olsun. Kalite konfor felan bunları geçtim çünkü göreceli ama sosyal statü diye birşey var, eğer bunu düşünüyorsanız mantıklı karar.
320 hacim hariç 10 numara denilecek türden D sınıfı bir araç , aynı dönemim 5 kasası da oldukça sıkı ve iyi bir araç
Hatta BMW nin belki de Mercedes önünde denilebilecek en olası 2 kasası g20 3 kasa ve g30 5 kasa
Giulia daha iyi olarak değerlendirilebilir ona bir şey diyemem kullanmadım ama g20 burada eşek olarak tanımlanabilecek en son otomobillerden biridir
G20 ile BMW baya güzel bir adım attı, başarılı da oluyor.
Giulia'nın buradaki en büyük sıkıntısı "nesil" sorunu. Alfa "güncelleme" konusunda son dönemde çok geride kaldı, Tonale, Junior falan derken Giulia ve Stelvio'yu yenilemedi. Bu araçlar eskidi aslında yani.
Tabi G20 gibi yeni nesil bir aracın yanında Giulia ne kadar makyaj da yese, o bu da olsa 2020 model hatta 2015 model gibi falan kalıyor.
VW'yi de bu yüzden çok eleştiririm mesela, yeni yeni Golf, Tairon, Tiguan'da falan vazgeçip biraz daha "yeni" bir şeyler yapmaya başladılar da öyle değişti.
Yoksa hala Polo'da onda bunda 20 senelik düğmeleri kullan, aynı ekranı koy geç, eee 2010 mu kullanıyorum 2020 mi belli değil, aynı tasarımlar falan...
G20 ile şehiriçi ama 15-20km'lik bir yolculuk fırsatım oldu, gerçekten baya şaşırtmıştı beni.
Yıllardır konfor vb anlamında Mercedes gibi olmadığı için eleştirilirken, hem sürüş hissiyatı verip hem konfor sunabilmeye başladı, F30 ile zaten bunu biraz yapmaya başlamışlardı, G20 ile arşa çıkardılar. Tabi teknoloji, nesil, şunun bunun da etkisi işte. Yeni araçlar neticede.
Güle güle kullanın. Çok güzel açıklamışsınız.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum g20 başarılı bir araç makyajsız kasasını kullandım birçok açından iyi bir araç tek beğenmediğim süspansiyon tok ama ciddi sert bu nedenle konforlu tarafına pek katılamıyorum bir de tabiki yakıt tüketimi nispeten yüksek
320 asla giuilia'nın verdiği sürüş zevkini veremez. Aynı Insignia gibi . Bu tür araçlar özeldir ve mükemmel bir sürüş zevkine sahiptir. O yüzden at'dan eşeğe geçmiş arkadaş
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın.Guilia yı bilmem ama bir kaç ay önce benimki serviste iken vermişlerdi ve kısa süreliğine kullanmıştım,yalnız o 2.0 motorluydu.Benimki touring ve 5 serisi olduğu için alışkanlıktan bana biraz basık,dar geldi ama genel olarak beğendim.Özellikle de yeni ekran iç mekanın darlık basıklık algısını bastırır gibi genişlik kazandıran bir his vermişti.
Eşek le at arası bir şeyler bul o zaman
Tabiri doğru buluyor olabilirsin ama bu tabir bu kıyaslama için fazla
sen giulia için satılmaz ikinci eli yok çöp
Insignia için A3 sedan daha iyi direksiyon hissi yeter diyen vatandaş değil misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Nisan 2025; 14:44:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bence yanlış seçim olmuş. G20 kaliteli bir arba değil , direksyion hissiyatıda oldukça kötü. motorun sıkıştırma oranıda az olduğu için torkuda çok az. Ben olsam giuliadan devam ederdim |
Giulia çok kötüydü, sattım kurtuldum, yerine en iyi arabayı aldım gibi bir izlenim vermek istemem, herkesin öncelikleri farklı, satmamdaki en büyük etken yalıtım ve malzeme kalitesi, bu açıdan bakınca G20 bence daha iyi…
Giulia yarattığı algının gerisinde kalan bir araba, beklenti çok yükse oluyor ama özellikle bu iki disiplinde tam bir hayal kırıklığı… |
Giulia sadece size göre bir araç değildi. Ben de hem sizin aracın aynısını, hem de 2022 G20 kullandım luxury line, Giulia çok başka bir keyif sunuyor ama bunu aramak lazım. Ama artık lüks ve kolaylık aranıyor çoğunlukla. Alman ekolü ve daha üst sınıf araçlar sizi daha çok memnun edecektir, zaten G20 daha komple bir otomobil ve doğru kalite farkı var. Tekrar kazasız belasız kullanmanızı dilerim. |
Benzer içerikler
- opel crossland yorum
- araç kamerası aküyü bitirir mi
- en iyi manuel arabalar
- gaz ayarı nasıl yapılır
- kia stonic yakıt tüketimi
- aurus araba
- chery 2025 fiyat listesi
- volvo elektrikli jeep
- jaecoo 8
- passat 2022 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X