Şimdi Ara

ALFA ROMEO GIULIETTA NEDEN ALINIR NEDEN ALINMAZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
9.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , en son civic fd6 aracımı satıp yenı arac arıyorum diye konu açmıstım yenı arac aldım 1.6 tdi golf 6 ancak kısa bir süre sonra sattım pek bana gore değildi araç. Ne yazık ki yine aynı eziyete magruz kaldım yine araç arıyorum şuan alfa romeo giulietta düşünüyorum 1.4 170 hp olan modelını kullanan arkadaslardan olumlu olumsuz her türlü yorumu ögrenmek istiyorum. 22 yasındayım 60 bin tl bütcem var bu fiyat bandına ve yaşıma uygun daha mantıklı bır model varsa soylıyebılırsınız benzin ve düz vites olmak şartıyla tesekkurler iyi forumlar ..

Alfa Romeo Giulietta Alınır mı, Alınmaz mı?

Alfa Romeo Giulietta, İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo tarafından üretilen bir kompakt hatchback otomobildir. Şık tasarımı, dinamik sürüş performansı ve premium iç mekanıyla bilinir. Ancak, bazı dezavantajları da vardır.

Alfa Romeo Giulietta Alınma Nedenleri:

• Çarpıcı Tasarım: Giulietta, dikkat çekici İtalyan tasarımıyla hayranlık uyandırır. Dış çizgileri aerodinamiktir ve şık bir görünüm sunar.
    • Heyecan Verici Sürüş Dinamikleri: Giulietta, keskin yol tutuşu, hızlı ivmelenmesi ve hassas direksiyonuyla etkileyici bir sürüş deneyimi sağlar. Sportif sürüş tutkunları için harika bir seçimdir.
    • Premium İç Mekan: Giulietta'nın iç mekanı yüksek kaliteli malzemelerle döşenmiştir ve lüks bir his verir. Kabin, kullanıcı dostu bir arayüzle iyi donanımlıdır ve bolca baş ve diz mesafesi sunar.
    • Gelişmiş Güvenlik Özellikleri: Giulietta, çarpışma uyarı sistemi, şerit takip asistanı ve otomatik acil frenleme dahil olmak üzere bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğiyle donatılmıştır. Bu özellikler, yolda güvenliğinizi ve içinizi rahat tutmanıza yardımcı olur.

Alfa Romeo Giulietta Alınmama Nedenleri:

• Yüksek Bakım Maliyetleri: Alfa Romeo'lar yüksek performansları ve premium yapılarıyla bilinseler de bakım maliyetleri de önemli ölçüde yüksek olabilir. Giulietta da bu konuda bir istisna değildir ve düzenli bakım ve onarımlar yüksek maliyetlere neden olabilir.
    • Sınırlı Arka Koltuk Alanı: Giulietta, kompakt bir hatchback olduğu için arka koltuk alanı biraz sınırlıdır. Yetişkin yolcular, uzun yolculuklarda rahatsız olabilirler.
    • Yakıt Verimliliği: Giulietta'nın sportif performansı, yakıt verimliliğinden biraz ödün veriyor. Şehir içi sürüşte yüksek yakıt tüketimiyle karşılaşabilirsiniz.
    • Güvenilirlik Sorunları: Bazı Alfa Romeo modellerinde güvenilirlik sorunları yaşanmıştır. Giulietta da bazı küçük teknik sorunlara yatkın olabilir.

Sonuç olarak, Alfa Romeo Giulietta etkileyici bir sürüş deneyimi ve şık bir tasarım sunan bir otomobildir. Ancak, yüksek bakım maliyetleri, sınırlı arka koltuk alanı ve potansiyel güvenilirlik sorunları göz önünde bulundurulmalıdır. Bu faktörleri dikkatlice tartarak Giulietta'nın sizin için doğru seçim olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Giuliettalı gençler muayenede benim arabaya sulanmışlardı. Eksi yönü olarak kabul ediniz.

Videodaki gibi hareketler yapsam nasıl tepki verirlerdi bilmiyorum.

BMW 320i First edition M Sport
  • Sanyrym FD6'da LPGli ise ,golfte dizelmi?.

Bu araçlardan sonra 1.4 alfa romeo sizi üzebilir yakyt anlamynda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Sanyrym FD6'da LPGli ise ,golfte dizelmi?.

Bu araçlardan sonra 1.4 alfa romeo sizi üzebilir yakyt anlamynda.

fd6 benzinli golf dizeldi yakıt konusunda sıkıntım yok 10-12 litre kabul edilebilir

Bütçeniz 60.000 liraysa 2. eline yönelmeniz gerekecek ki mantıklı olanı bu olacaktır. Son durumu bilmiyorum ama geçtiğimiz yaz Sıfırı 85.000 küsür olan cam tavanlı spor paketli vs Giulietta'lar 60-62 bine satılıyorudu. (30.000 km altı)

Bütçenize ve yaşınıza göre en uygun araç önerim ise: 2015 model sıfır Seat Leon FR 1.4 TSI 140 HP
    Her türlü beklentinize cevap verecektir. En mantıklı seçim Leon FR olacaktır sizin için.
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Fiat Bravo alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Basınca yakacağını bilerek alırsanız bence performans adına sizi üzmez.

Ama süper bir sürüş zevki vereceğini düşünmüyor.(Tabi o sizin algınızla alakalı bir durum.).

Mesela daha sportiflk ve zevk önemlisi ise eski diyebileceğimiz E46 coupe tarzı araçlara bakabilirsiniz.

Ya da diğer BMW modelleri olabilir.

Alfa Romeo için tek diyeceğim alırsanız.Mutlaka cam tavan olsun.Cam tavan bu araca özellikle de beyazına çok yakışıyor.

Şu size yardımcı olabilir belki sürüş zevki açısından:

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Basınca yakacağını bilerek alırsanız bence performans adına sizi üzmez.

Ama süper bir sürüş zevki vereceğini düşünmüyor.(Tabi o sizin algınızla alakalı bir durum.).

Mesela daha sportiflk ve zevk önemlisi ise eski diyebileceğimiz E46 coupe tarzı araçlara bakabilirsiniz.

Ya da diğer BMW modelleri olabilir.

Alfa Romeo için tek diyeceğim alırsanız.Mutlaka cam tavan olsun.Cam tavan bu araca özellikle de beyazına çok yakışıyor.

Şu size yardımcı olabilir belki sürüş zevki açısından:

e46 lara hiç sıcak bakmıyorum ayrıca alırsam tabıkı cam tavanlı alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Giulietta 1.4 MultiAir 170 HP sıfırı;
    Neden alınmaz: Yüksek yakıt tüketimi, aşırı değer kaybı, fiyatına göre daha kaliteli olması beklenen iç mekan, pahalı bakım ve servis maliyeti.
    Neden alınır: Mükemmel dış görünüş, Alfa ruhu, iyi yol tutuşu ve fena olmayan performans.

Bütçeniz 60.000 liraysa 2. eline yönelmeniz gerekecek ki mantıklı olanı bu olacaktır. Son durumu bilmiyorum ama geçtiğimiz yaz Sıfırı 85.000 küsür olan cam tavanlı spor paketli vs Giulietta'lar 60-62 bine satılıyorudu. (30.000 km altı)

Bütçenize ve yaşınıza göre en uygun araç önerim ise: 2015 model sıfır Seat Leon FR 1.4 TSI 140 HP
    Her türlü beklentinize cevap verecektir. En mantıklı seçim Leon FR olacaktır sizin için.

65 bıne cıkabilirim leon düşünmüyorum değil düşünüyorum da gerek kullanıcı yorumları gerek testler olsun pek olumlu değil açıkcası

• Hocam araç ister 2014 ister 2011 model olsun, bilin ki trim sesi oluyo...
    Giulietta alırken kıyaslama yaparsanız özellikle malzeme kalitesinde, giullietta rakiplerinden geride çıkar ama tasarım yol tutuş ve performansta 10 numara araç...
    Ben tipine sürüş keyfine vuruldum alıcam derseniz alırsınız, yoksa mantığınızla hareket ederseniz giuliettadan daha mantıklı araçlar karşınıza çıkıp vazgeçirir siZi

• Sürüş dinamikleri acısından bençe sınıfının en iyilerindendir ancak o aracın direksiyonuna oturduğunuzda 10 lt`den aşaği yakmanız çok zor bende psikolojikmi oldu bilmiyorum ama o araç`da içinde nasıl bir hava varsa insanın bastıkça basasını getiriyor araç.

Orijinalden alıntı: xerker

Sürüş dinamikleri acısından bençe sınıfının en iyilerindendir ancak o aracın direksiyonuna oturduğunuzda 10 lt`den aşaği yakmanız çok zor bende psikolojikmi oldu bilmiyorum ama o araç`da içinde nasıl bir hava varsa insanın bastıkça basasını getiriyor araç.

sportif ruh dedikleri bu işte

Eger yakıt sorun degilse tabiki alınır bir zamanlar 55-58 e spor paket TCT bulunabiliyordu simdi piyasa uçtu tabi kaca var bilmiyorum

Bana gore alınmayacak olmasının nedeni aracın arkası ne kadar güzelse ön tarafı o kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Ocak 2015; 20:44:33 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

60.000 tl ye 1999 model ve civarı porsche boxter alınabilir.

Hocam porshce alınır alınmasına da o aracı yürütmek mesele

Orijinalden alıntı: xerker

Sürüş dinamikleri acısından bençe sınıfının en iyilerindendir ancak o aracın direksiyonuna oturduğunuzda 10 lt`den aşaği yakmanız çok zor bende psikolojikmi oldu bilmiyorum ama o araç`da içinde nasıl bir hava varsa insanın bastıkça basasını getiriyor araç.

Yakıtı pek sıkıntı etmıyorum 10-12 l kabul edilebilir benım ıcın
    Sıfır için en mantıklısı Leon FR. O otoparkçı panpaların videosuyla alakası yok aracın. Fazlasıyla gömmüşler aracı. İkinci el de seçenekler arasındaysa Scirocco bulabilirsiniz 1.4 TSI 160 HP manuel.

Bütçenize uygun baya seçenek var gibi: http://www.sahibinden.com/otomobil/manuel?a2320=74347&a5_min=2012&query_text=scirocco&price_max=67000

Bu arada, aradığınız şeyin performans ve sportiflik olduğunu düşünerek bunları öneriyorum. Ancak aracın 4-5 kişilik olması gerekiyorsa Scirocco'nun arka koltukları biraz küçük kalabilir. Tam 4 kişilik bir araç, 5. kişi binemez. 3. ve 4. kişinin binip inmesi de zor 2 kapılı olduğu için. Ama sportiflik ve performans açısından size oldukça keyif verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesc_ -- 9 Ocak 2015; 11:15:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Sıfır için en mantıklısı Leon FR. O otoparkçı panpaların videosuyla alakası yok aracın. Fazlasıyla gömmüşler aracı. İkinci el de seçenekler arasındaysa Scirocco bulabilirsiniz 1.4 TSI 160 HP manuel.

Bütçenize uygun baya seçenek var gibi: http://www.sahibinden.com/otomobil/manuel?a2320=74347&a5_min=2012&query_text=scirocco&price_max=67000

Bu arada, aradığınız şeyin performans ve sportiflik olduğunu düşünerek bunları öneriyorum. Ancak aracın 4-5 kişilik olması gerekiyorsa Scirocco'nun arka koltukları biraz küçük kalabilir. Tam 4 kişilik bir araç, 5. kişi binemez. 3. ve 4. kişinin binip inmesi de zor 2 kapılı olduğu için. Ama sportiflik ve performans açısından size oldukça keyif verir.

Hocam abim kullanıyor scirocco o yuzden almak ıstemıyorum yoksa guzel arac begenıyorum

• Alfa ruhunu yaşamak için 2009 147 Q2 alınır.

Giulietta aldınız mı

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.