Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta 2014 fiyat / tavsiye edecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle arabadan anlamam. Bunu begendim. 2. el buldum.

2014 model manuel benzinli 50bin km de. 1.4 Progression Plus. 1200₺ hasar kaydi var. Ayrica 2 parca da boya varmis.

Al satci degilim.

Kaça alsam iyidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar ucuza alsan o kadar iyidir, ben olsam lpg de baglatirm .performansli ,premium az yakan gosterisli bi aracim olur.

• Ilani bilmiyorum, paylasmamissiniz da. Anladığım kadarıyla 120 beygir olan araç. 2014 model 50.000 km benzinli bilgilerine göre; araç koç grubu alt müdürlerinin/otokoc fiat çalışanlarının kullandığı ve sonra otokoc galeriden vatandaşa satılmış olabilir. Benzinli bir araca göre çok gezmiş çünkü. 1.200 tl değişen olamaz. Çamurluk, kapı gibi büyük parça boyası ya da göçük düzeltme + parça değişimi gibi duruyor. Iki boya da o rakamın kendisi sanırım. Ilan numarasını atın bana. Bakayım da daha fazla sallamayayim 😂

• 2012 ya da 2013'ten itibaren 170 beygir olanda düz vites kalktı. 2014 olduğuna göre 120 beygir olanı. Birbirlerine yakın yakarlar ama zorlamada 170 beygir olan daha ekonomik ve seridir. Progression Plus olanın donanımı orta, bazı eksikligine rağmen distinctive olandan bence iki güzel yanı var: 1 inç küçük olmasına rağmen 5 kollu jant turbin olandan daha şekil ve eğer araç kırmızıysa metal cam cercevesiz hali daha güzel. Ekran var, bluetooth var, yokuş kalkış vs var. Araç hakkında bildiklerim şimdilik bunlar.

Mesela bu araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-arac-carsamba-gunune-opsiyonlandi-2012-model.63750-km-394363307/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 3 Mayıs 2017; 17:3:58 >
  • 1 ay kadar önce 2012 model dizelini aldık. O sıralar neredeyse bütün ilanlara bakmıştım. 120 beygirlik turbo benzinli motorlar Progression donanımla sanıyorum 50-56 bin lira arası fiyatlıydı. Tabii bu fiyatlar direk ilanda yazan fiyatlar. Aracını 2-3 ay satamamış olanlar güzel bir pazarlık yapabilirler diye düşünüyorum. Size yine en iyi biliyi Orhan Hocam verir. Sağolsun bana da çok yardımcı olmuştu bu süreçte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 3 Mayıs 2017; 16:45:28 >

Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir... The Joker
  • 2 parça boya 1200TL önemsiz bir hasar kaydı. Yürüyeni, motoru, kilometresi iyiyse alınır.

2. Bütçeniz nedir

3. Şehiriçi şehirdışı kullanım oranları

4. Donanım/model yılı/km/renk önceliği/boya değişen öncelik sırası gibi şeyler bilmek en doğruyu bulmanız için önemli.

O yüzden rakamdan yorum yanlış olabilir. Hem bir de siz öğretmen, ben öğretmen, araç sahibi öğretmen Olmuş bir işi bozmak, olmayacak bir işe olması için yardımcı olmak durumları da var. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.