Şimdi Ara

Alfa Romeo 4C - 240 hp, 0-100 4,5 sn (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
15.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: linkin_park20

    motorun 1.4 olma ihtimali var mı?

    Bugune kadar sadece 1.75 lik motorun bahsi gecti 235 hp civari giu qv deki , son olarakda yeni gelistirilen 300 hp lik 1.75 lik motoru soylediler ki o bile resmiyet kazandimi bilmiyorum unuttum eski haberleri . . 1.6 altinda bir motor heralde olmaz. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jülyette kullanılan 1.4 motor veya 1.6 motor olursa vergi dilimine takılmaz ve 100.000 TL civarı olursa ben ciddi anlamda para biriktirmeye başlayacağım. 2013 yaz değil kışına kadar beklerim böyle bir araç için. resmen adamlar hayalimdeki aracı yaratmışlar, ancak 1.6 motorun üstü ne yazık ki "zam değil, güncelleme"lerle fahiş fiyatlara ulaşır.

    ayrıca benzer fiyattaki peugeot RCZ'yi resmen ezip geçer.
  • motor olarak 1.4 170 liği kullanırlar mı hiç bilmiyorum ama fiyat olarak en yimser rakam 50000 euro Türkiye için benim gördüğüm. tek umudum ötv nin en azından eski haline getirilmesi direk %10 düşecektir eski haline gelse (artık temennilerimiz bu hale geldi ya getirenler utansın yüzleri varsa). . ben de 2013 sonu gibi gibi baya para biriktirmiş olmayı umuyorum ama cabrio bir araç var aklımda inşallah spiderını da beraber çıkarırlar sökülen bir tavan harika olur bu araç için hala bununla ilgili bir detay duyurulmadı ama . . artık eylülde gösterilecek olan üretim versiyonunu bekleyip ayrıntıları görmekten başka yol yok . ama yine de rcz fiyatlarında satılacağını hiç mi hiç sanmıyorum 1.4 motorla gelse dahi. .
  • Sınırlı üretimi olacak bir aracın 1.4 motorla üretilmesi mümkün mü arkadaşlar? Bir de RCZ fiyatı falan diyorsunuz. Bu aracın rakibi Porsche Cayman. Hep karıştırılıyor bu sınıf olayı söz konusu alfa olunca.. 0-100'ü 5 saniyenin altında olacak araçla RCZ'yi bir tutmayın bi zahmet.. Hakaret gibi bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scudetto

    Sınırlı üretimi olacak bir aracın 1.4 motorla üretilmesi mümkün mü arkadaşlar? Bir de RCZ fiyatı falan diyorsunuz. Bu aracın rakibi Porsche Cayman. Hep karıştırılıyor bu sınıf olayı söz konusu alfa olunca.. 0-100'ü 5 saniyenin altında olacak araçla RCZ'yi bir tutmayın bi zahmet.. Hakaret gibi bir şey.

    farkındaysan bir tutmadım zaten, eğer fiyatı denildiği gibi olursa aynı fiyat aralığında olanı ezip geçer dedim. nerenizle okuyorsunuz anlamadım ki.
  • Gözümle okuyorum ancak sınırlı üretim bir aracın RCZ'yle fiyatı aynı olması mümkün değil. Arkadan motorlu, özel şasi tasarımlı, ultra hafif, 1.8 turbo bi araçtan bahsediyoruz. Ki alfanın bu model için harcadığı para muazzam. RCZ fiyatında çıkması için bu özelliklerin yarısında falan olması lazım.
  • bu arabayı alıp ankaranın köy yollarından bozma asfaltında mı bineceğim yani
    Türkiyeye çok fazla bu araba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: french press

    bu arabayı alıp ankaranın köy yollarından bozma asfaltında mı bineceğim yani
    Türkiyeye çok fazla bu araba

    Gecen seneye gore yine de iyi yollar ben asil ferrari ve lambolari surenlere uzuluyorum o kadar kisitliki gidebilecekleri yer ya eskisehir yolu ya da filistin . .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yeni Spider da Mazda ile ortaklıkla yolda. Mazda MX5, Alfa Spider olarak çıkaracak yeni modeli. Mazda platformu geliştirecek, alfa tasarım konusunu. Her markanın farklı motoru olacak. İkisi de arkadan itişli olacak. Alfada 1.8tbi motor düşünülüyor şuan için. Yeni kasanın mazdayla üretilmesinin asıl amacı hafif platform/şasi tasarımı konusunda mazdanın uzman olması.

    edit: Her iki model de Japonyada üretilecek. Alfanın işçiliği konusundan rahatsız olanlar için de olumlu bi haber.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scudetto -- 25 Mayıs 2012; 2:36:32 >
  • Yeni spider haberleri guzel kulaga hos geliyor ama aracin 3 yillik bir donemde gelistirilip uretilmesi planlaniyormus yani en erken 2015te yollarda olacakmis 2010 da uretimi sonlandirilan spider icin bes yillik bir bosluk . hatta koca alfanin 2009 2014 yillari arasinda muhtemelen sadece iki zaman zaman uc modelinin olmasi nasil bir anlayistir anlamiyorum . .
    Buarada konuyla alakasiz olsa da belirteyim fiat grup ceo su alfa yi ceo oldugu donem boyunca satmayacagini vw grubunun agzinin suyunun akmaya devam edecegini belirtti :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak eden varsa güzel bir haber vereyim 4c konsept modelini alfa istanbul auto show a getiriyormuş. . fuar 2-11 kasım arasında. . şansıma kasım ayından itibaren istanbulda yaşamaya başlıyorum, hep gitmeyi istemiştim auto showa ilki çok güzel olacak demekki. .
  • Lotus esintileri var.
  •  Alfa Romeo 4C - 240 hp,  0-100 4,5 sn


    Bu da ilk spy fotosu yakinda icinin de gelir galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mac3560

    merak eden varsa güzel bir haber vereyim 4c konsept modelini alfa istanbul auto show a getiriyormuş. . fuar 2-11 kasım arasında. . şansıma kasım ayından itibaren istanbulda yaşamaya başlıyorum, hep gitmeyi istemiştim auto showa ilki çok güzel olacak demekki. .

    Dostum 4c'nin autoshow'a geleceğini nerden duydun,birmot'u aradım öyle bir bilgi yok dediler.
  • Alfa romeo turkiye nin face sayfasinda gordum. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler,dediğin gibi facebook sayfasına yazmışlar.Birmot'un haberi yok o ayrı konu:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ege393

    Teşekkürler,dediğin gibi facebook sayfasına yazmışlar.Birmot'un haberi yok o ayrı konu:)

    Birmot'un alfa 4C modelinden haberi var mı ki? Bence yoktur
  • gerçekten dış tasarımı çok güzel duruyor.alfanın tüm tasarımlarını (guilettanın ön far tasarımı hariç) beğeniyorum.159 gibi bir tasarımdan sonra insanları tatmin etmeleri zor olacaktır.60 70 bine dizel almaktansa 100 bine bunu alırım daha iyi
  •  Alfa Romeo 4C - 240 hp,  0-100 4,5 sn

    Dis tasarim konsepte cok benziyor akillilik etmisler fazla degistirmemekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha nerdeyse 1,5 sene önce demiştik konseptle çok farklı olmaz diye Alfanın konseptleri öyle Renault gibi baştan uzay aracı gibi gösterip, sonra dandik bişey çakma şeklinde olmuyor. Konsept nerdeyse bitmiş modelin aynısı oluyor.

    Misal:

    Brera Konsept:

     Alfa Romeo 4C - 240 hp,  0-100 4,5 sn


     Alfa Romeo 4C - 240 hp,  0-100 4,5 sn


    Brera seri üretim versiyonu:

     Alfa Romeo 4C - 240 hp,  0-100 4,5 sn


     Alfa Romeo 4C - 240 hp,  0-100 4,5 sn




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.