Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki linkteki gibi bir alfa almak istiyorum, param ancak bu miktarlara yetiyor, 2001 ve 2003 arası modeller benim için uygun gözüküyor, yalnız istanbul da bu model araçları gösterebileceğim fikir alabileceğim bir servis var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-orjinal-full-temiz-alfa-156-2003-model-sahibinden-fb-plakali-48616009/detay/

• alfa yanlış hatırlamıyorsam 2003 yılında fiatla birleşti fiat servislerine gösterebilirsin
  • arkadaşım öncelikle alfa romeo seçerek bazı şeylere hazırlıklı olmalısın.
    -okulun önüne park ettiğinde çocukların çıkıp abi ferrari mi bu demelerine
    -kızların ilgisine
    -sıkı bir aşk hayatına
    -mükemmel bir sürüş zevkine
    -biraz fazla(muadili araçlara göre 1-1.5 litre) yakıta
    -asla satmak istemeyeceğin ve bir daha vazgeçemeyeceğin bir araç sahibi olacağına.

fakat bunları sağlam bir alfa ile yaşarsın varsın 1-2 fazla olsun.

bu araçla ilgili şunu söyleyebilirim eğer biraz daha beklersen ve araştırırsan bu fiyatlara distinctive modelini bulabilirsin (2003 direksiyonda tuşları olan) 2002 ve 2003 modelleri arasında ciddi farklar vardır. yenilenmiş motor(selefine göre nispeten yarım litre kadar daha az yakar) çift bölgeli dijital klima esp ve hava yastıkları cruise control yol bilgisayarı direksiyondan kumanda edilebilen radyo cd çalar vs. vs.. bu arada 11-12 hava yastığı hikayesine aldanma. kapaklar onlar yanlış hatırlamıyorsam 6 yada 8 havayastğı var normalde bu modellerde. böyle bir araç almak istiyorsan bostancı sanayide 1-2 alfa özel servisi yada yetkili fiat servislerine götürebilirsin. alfa özel servisleri konusunda istanbuldaki alfistiler sana biradan yardım ederler.

Saygılar...

• yine birgün serviste iken
    birisi alfa 156 almış gelmiş servise bakım yaptıracak
    bakım yaptıracak içi rahat binecek yeni aracına
    aracı lifte kaldırdılar

leşci servisci aldı eline levyeyi
    adam yeni alfacı daha sazan nede olsa
    bu parça değişecek bu değişecek bu değişince buda değişmesi lazım bak burasıda değişecek burası idare eder ama değişse iyi bu barlarda değişecek şuda değişecek
    diyerekten adama
    ayaküstü 2000 liracık geçirdi ..
    sonra rot balansını biz yaptırırız dedi :)))
  • Hocam bir şey soracağım dediğiniz modeli biraz araştırdım, bu fiyatlara da var yalnız araçların kilometreleri genelde 140 bin ve üzerinde, bu motorlar için bu kilometreler nasıldır acaba? Aşağıdaki linklerde bahsettiğim kilometre ve fiyatlarda Alfa lar var; bir göz atıp fikir verebilir misiniz?

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2511355

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2002-alfa-romeo-156-1-6-16v-distinctive-43954901/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-orjinal-full-temiz-alfa-156-2003-model-sahibinden-fb-plakali-48616009/detay/

quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

arkadaşım öncelikle alfa romeo seçerek bazı şeylere hazırlıklı olmalısın.
    -okulun önüne park ettiğinde çocukların çıkıp abi ferrari mi bu demelerine
    -kızların ilgisine
    -sıkı bir aşk hayatına
    -mükemmel bir sürüş zevkine
    -biraz fazla(muadili araçlara göre 1-1.5 litre) yakıta
    -asla satmak istemeyeceğin ve bir daha vazgeçemeyeceğin bir araç sahibi olacağına.

fakat bunları sağlam bir alfa ile yaşarsın varsın 1-2 fazla olsun.

bu araçla ilgili şunu söyleyebilirim eğer biraz daha beklersen ve araştırırsan bu fiyatlara distinctive modelini bulabilirsin (2003 direksiyonda tuşları olan) 2002 ve 2003 modelleri arasında ciddi farklar vardır. yenilenmiş motor(selefine göre nispeten yarım litre kadar daha az yakar) çift bölgeli dijital klima esp ve hava yastıkları cruise control yol bilgisayarı direksiyondan kumanda edilebilen radyo cd çalar vs. vs.. bu arada 11-12 hava yastığı hikayesine aldanma. kapaklar onlar yanlış hatırlamıyorsam 6 yada 8 havayastğı var normalde bu modellerde. böyle bir araç almak istiyorsan bostancı sanayide 1-2 alfa özel servisi yada yetkili fiat servislerine götürebilirsin. alfa özel servisleri konusunda istanbuldaki alfistiler sana biradan yardım ederler.

Saygılar...

• Dostum Merhaba inşallah istediğin gibi içine sinen bir Alfa Romeo bulabilirsin
    Alfa Romeo sahibi olarak sana istanbul da servis olarak Bostancı Sanayi Sitesinde SPORTİVO var Yılmaz usta ona götür otomobili almadan önce göster derim o sana herşeyini çıkarır söyler aklında da soru işareti kalmaz
    sıkıntı yaşayacağın şeyleri varsa orada öğrenirsin
    ama temiz bir Alfa Romeo bul varsın 2004 olmasın 2002 olsun ama temiz olsun başın ağırmasın sonra
    km olaraksa bnm otomobilim 150000 km yi devirdi ve hiçbir sorunu yok şuan Yılmaz ustaya sorduğumda böyle giderse bakımları falan aksatmadan daha çok çok uzun yıllar binebilicem otomobilime
  • üstad cevabın için teşekkürler; peki şişli deki alfa milano mustafa usta için ne dersin? Yılmaz usta gibi mustafa usta yı da çok duydum ama tabii gidenlerden yorum almak lazım diye düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: AlperMusa

Dostum Merhaba inşallah istediğin gibi içine sinen bir Alfa Romeo bulabilirsin
    Alfa Romeo sahibi olarak sana istanbul da servis olarak Bostancı Sanayi Sitesinde SPORTİVO var Yılmaz usta ona götür otomobili almadan önce göster derim o sana herşeyini çıkarır söyler aklında da soru işareti kalmaz
    sıkıntı yaşayacağın şeyleri varsa orada öğrenirsin
    ama temiz bir Alfa Romeo bul varsın 2004 olmasın 2002 olsun ama temiz olsun başın ağırmasın sonra
    km olaraksa bnm otomobilim 150000 km yi devirdi ve hiçbir sorunu yok şuan Yılmaz ustaya sorduğumda böyle giderse bakımları falan aksatmadan daha çok çok uzun yıllar binebilicem otomobilime

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo 147 Hakkında.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla dostum gitmediğim için pek birşey demek istemem iyi veya kötü şimdi ne desem yalan olur benim tavsiye edebileceğim kişiyi tanımam lazım
    Ben otomobilimi hiç gözümü sakınmadan bırakıp al abi ne gerekliyse yap diye biliyorsam ve oda bana gerektiğini yapıyorsa
    sadece faturayı şişirip yapmadığı işleri göstermiyorsa ve otomobil ilk alındığından beri ondan başka ustanın eli değmiyor ve hiçbir sorunu çıkmadıysa bu güne kadar ben o zaman ona adam gibi adam işte usta derim
    Dikkat et çok kişi Alfaları tanımaz tanıyanda yolmaya çalışır 100 liralık işe gider 250 der falan haberin olsun
    Ama her usta da öyle olacak diye bir şey yok dürüstünü bulman yeterli
  • İlgine çok teşekkür ederim hocam, o zaman bir kaç tane Alfa Romeo buldum, Yılmaz Usta ya en kısa zamanda göstereyim onları da kararımı vereyim. Tekrar çok teşekkürler
  • mezar soyucu özel alfa servislerden birisine denk gelmessin umarım
  • Hocam böyle dediğine göre bir bildiğin var sanırım varsa eğer böyle bildiğin güvenilmez yerler yazarsan çok iyi olur en azından onlara gitmeyiz

quote:

Orijinalden alıntı: french press

mezar soyucu özel alfa servislerden birisine denk gelmessin umarım
  • alfa 156 için 153.000 km bence fazla

bıraz daha dusuk km bak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrkmz

Hocam böyle dediğine göre bir bildiğin var sanırım varsa eğer böyle bildiğin güvenilmez yerler yazarsan çok iyi olur en azından onlara gitmeyiz

quote:

Orijinalden alıntı: french press

mezar soyucu özel alfa servislerden birisine denk gelmessin umarım

Debriyaj pedal lastiğine 30 TL yazan servisler var ankarada üstelik çakma ve çıkma 2 TL lik lastik parçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: roptesambir

alfa 156 için 153.000 km bence fazla

bıraz daha dusuk km bak bence

Valla bnm otomobilim 2002 model 150 bin oldu bu hafta fakat hiçte bir problem yaşamadım bu güne dek ve daha da uzun yıllar yaşamam inş
    Önemli olan bakımlarını zamanında yaptırmak ve birazda özen göstermek
    Tabii en önemlisi de Alfadan anlamayan adamlara kapsını bile açtırmamak...
  • çok başın ağrır alfayı tavsiye etmem.işçilik kusurları,kaltiesiz malzeme ve uzun vadede sorun çıkaran araçlardır.ayrıca ikinci elide bu yüzden çok zayıftır.bu konuda sana tavisyem vw grubu araçlarına yönelmendir.
  • bu 2002 ile 2004 modellerin kasaları aynımı?Çok benziyor ama biraz değişik gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

bu 2002 ile 2004 modellerin kasaları aynımı?Çok benziyor ama biraz değişik gibi

Dışarıdan baktığınızda sadece ön tarafı farklıdır. (Far tampon ve ön panjur gibi)
    Araç içinde de orta konsol ve direksiyonda makyaja gidilmiştir.
    2003 öncesinde otomatik klima ve karbon fiber orta konsol kullanılırken 2003ten sonraki modellerde Orta konsolda çitf bölgeli klimaya dönüştürülmüş ve konsol rengi metalik gri olmuştur ve kumanda düğmelerinin yerleri değişmiştir zaten fotolarına bakarsanız anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMusa -- 5 Mayıs 2011; 13:54:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.