Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dedeme araba bakıyoruz bu aralar Hundai accent 2004 vardı mahallede satılık ona bakıyodu bende alfa 156 buldum sahibindende araba görüntü olsun özellik olsun cok guzel dedem alınca uzun sürede biner 2000de clio almistik 0 hala duruyor.Yarin aracı gormeye gidicez sizce hangisi tercih edilmeli birde bu alfalsin kronik sorunu var mı arac 1999 180binde accent 2004 120binde 1.3 lpgli alfa 2.0 lpgli
    Gönül alfadan yana ancak sizinde fikirlerinizi almak istedim
    Saygılar

• konuyu takipteyim aracı bende merak ediyorum
  • Güncel
  • Alfa dedeye göre biraz genç işi olur, birde bildiğim kadarı ile 2.0 150hp gibi bir gücü var araç baya güçlü ona göre tercih yapın,
  • quote:

Orijinalden alıntı: superxp

Alfa dedeye göre biraz genç işi olur, birde bildiğim kadarı ile 2.0 150hp gibi bir gücü var araç baya güçlü ona göre tercih yapın,

Dedem pek araba kullanmaz sadece yazın koye gider orda denize filan giderken kullanilir ben araba alıp iyi fiyat veren olursa satıyorum o yuzden bende araç olmadıgında ben kullanırım.
    Birde 2.0 155 hp oluyor bunlar.
    2004 accent ve 99 alfa yada 12.500 13 liralik baska bir arac dusunuyoruz.
    Alfa sekil guclu filan ama sıkıntılı deniyor forumda 13 yaşında sıkıntılı bir araç almak ne kadar mantıklı
  • Benim kişisel görüşüm, Alfa ilgi isteyen bir araba.
    Dedenize daha sorunsuz olabilecek, daha küçük motorlu, bakımları daha az masraflı bir araba bakmanız daha uygun olabilir.

Anladığım kadarıyla siz kendinizi de düşünerek araba bakıyorsunuz, ama bu arabanın dedenizin olacağını unutmayın.
    Görüş açıları olarak incelediğinizde de Hyundai Accent'i kullanması ve parketmesi daha kolay olacaktır. Bİr yaştan sonra bunlar da önemli kriterler.

Gönül devreye girdiğinde alınacak çok güzel arabalar var, Alfa gibi vs.
    Ama sizin durumunuzda mantık daha önemli gibi. Çünkü arabayı dedeniz kullanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Benim kişisel görüşüm, Alfa ilgi isteyen bir araba.
    Dedenize daha sorunsuz olabilecek, daha küçük motorlu, bakımları daha az masraflı bir araba bakmanız daha uygun olabilir.

Anladığım kadarıyla siz kendinizi de düşünerek araba bakıyorsunuz, ama bu arabanın dedenizin olacağını unutmayın.
    Görüş açıları olarak incelediğinizde de Hyundai Accent'i kullanması ve parketmesi daha kolay olacaktır. Bİr yaştan sonra bunlar da önemli kriterler.

Gönül devreye girdiğinde alınacak çok güzel arabalar var, Alfa gibi vs.
    Ama sizin durumunuzda mantık daha önemli gibi. Çünkü arabayı dedeniz kullanacak.

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.Bundan sonra biraz daha masrafsız az yakan araçlara bakıcam.Peki sizin önerebileceğiniz bir araç varmı bu kriterlerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alfa romeo 159 1.8 mpı - lpg?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corolla bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reepla

Corolla bakabilirsiniz.

uzay kasa corollalara bakıyorum değerinden fazla para istiyorlar 97 98 arabaya 15 lira para istiyorlar o kadar para vericel olsam honda 1.4 is alrıım kafam rahat olur
  • güncel
  • Nissan Primera falan da bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.