Şimdi Ara

alfa romeo 1.6 ts distinctive alıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kime sorsam alırsan satamassın piyasası yok bilmem ne bir sürü şey söyleniyor. Nedense türkiyede kim araç alırsa almadan satmayı düşünüyor. Tabiki elzem durumlar olmadıgı sürece. Araç buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibnden-23kr-yakan-120-bg-lik-alfa-132873672/detay/ hem keyif hem sportif olması beni çok cezbediyor hemde aracın full olması. Görüşlerinizi almak istiyorum saygılar.

• Inanirmisin konuyu okumadan alirsan satamazsin diyecektim ama sevdiysen al.

Bende araba alinca hep alirsan satamzsin dedikleri icin istedigim arabayi alamiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • makyajlı kasasına bak derim illa alacaksan. her araba piyasasından 1-2 bin düşüğe yazılırsa satılır
  • Ah şu Alfa satılmaz diyen kimmiş öğrenebilsek
  • Arac cok guzel gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılır sıkıntı etmeyin makyajlı kasalarına bakın onlar fiziki görünüş olarak daha güzel , satılmaz diyenlerde Alfaya hiç binmemiş olanlardır. Birde Alfalara çok arıza yapıyor diyorlar doğrumudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Satılır sıkıntı etmeyin makyajlı kasalarına bakın onlar fiziki görünüş olarak daha güzel , satılmaz diyenlerde Alfaya hiç binmemiş olanlardır. Birde Alfalara çok arıza yapıyor diyorlar doğrumudur ?

nazik araba yagını suyunu bakımını eksik etmiceksin. bu kadar temizini bulamadım o yüzden ilandaki aracı alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer araç söylediği gibi temizse hiç durma,iyice kontrol ettirip alabilirsin.
    Diğer ilanlara da göz at,mantikli seçenekler var.
    Eğer bundan temizini bulamazsan da bunu al.
    Çoluk çocuğun lafına da bakma,alfanın her zaman alıcısı bulunur bakımlı olduktan sonra.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

eğer araç söylediği gibi temizse hiç durma,iyice kontrol ettirip alabilirsin.
    Diğer ilanlara da göz at,mantikli seçenekler var.
    Eğer bundan temizini bulamazsan da bunu al.
    Çoluk çocuğun lafına da bakma,alfanın her zaman alıcısı bulunur bakımlı olduktan sonra.
    Hayırlı olsun.

aynen kardeşim hatta ilerde serviste makyajlı kasaya çeviredebilirim
  • Hic bir araba elde kalmaz hocam merak etmeyin. Her kor saticinin bir topal alicisi vardir. Ki bu ALFA yani. Elde kalmasi icin bir sebep yok.

Aracta gayet guzel gozukuyor fotolarda ama sahibinden.com fotograflarina pek guvenmeyin. Bizde bir arac alacakken oradan bakarak gittik. Gercekteki aracla ilandaki arac arasinda daglar kadar fark vardi. Fotograflarla oynayip koyabiliyorlar bazen.

Iyice baktirin sagina, soluna. Mis gibi binin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdığımda da Alfa Romeo vardı, arabasını Sahibinden.Com'a koydu ve araba 1 hafta içinde satıldı. Satılması, dert olmaz diye düşünüyorum ama arabanın temiz olduğuna emin olmanız lazım. Ayrıca, makyajlı modellerini de inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Tanıdığımda da Alfa Romeo vardı, arabasını Sahibinden.Com'a koydu ve araba 1 hafta içinde satıldı. Satılması, dert olmaz diye düşünüyorum ama arabanın temiz olduğuna emin olmanız lazım. Ayrıca, makyajlı modellerini de inceleyin.

daha öncede dedim belki servis de ön tamponu makyajlı hali ile değiştirebilirim farları felan ama bu halide hoşuma gitmiyor degil
  • Alfa romeo daha önce kullanan biri olarak sana tavsiye ederim.Yol tutuşu virajlarda yolu kavraması inanılmaz zevk vericektir sana,çok atik bir arabadır.konforludur.Fakat yedek parçası diğer renault,citroen gibi orta sınıf segmentlerden pahalı.bakımıda keza öyle pahalı.Yakıt biraz fazla yakar.Eğer ben yedek parçayı bakımı ve yakıtı dert etmiyorum dersen sana tavsiye ederim,zevk alacağın bir araçtır.alırken km si düşük temizini al,yoksa ha bire masraf yapmak zorunda kalırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.