Şimdi Ara

Alfa Erkek Yoktur Tipsiz Erkek Vardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler ben 22 yaşında bir abiniz/kardeşiniz olarak liseden beri alfalık, the red pill felsefesi vs... şeyleri yabancı kaynaklardan okuyorum, yabancı insanlarla konuşuyordum. inci sözlük'te çok tutan konular var gördüyseniz, işte onların hepsi aslında çalıntı. Biraz İngilizce'si olan çeviri yapmış.

neyse konuya gelelim, ilkokuldan lise sona kadar sadece dersleriyle ilgilenen, kızlarla konuşmaya çekinen, sürekli güçlüler tarafından ezilmiş sosyal fobili bir insandım. Tüm günüm benim gibi olan 2 arkadaşımla veya ders çalışarak geçiyordu. Öyle pek heyecanlı ve macera dolu bir hayatımız olmadı. Ankara fen lisesi mezunu olduğumuz için eğlenmeye de pek vakit kalmıyordu. arkadaşlarım ve ben mükemmel yerler kazandık. Onlar istanbul'a gitti ben ankara'da kaldım. Onlardan ayrılınca kendimi büyük boşlukta hissettim. Neyse işte alfa erkek olmayı, kızlarla takılıp güzel bir üniversite hayatı yaşamayı kafama koymuştum. Bir arkadaşın tavsiyesi ile öz güven kazanmak için boksa başladım hazırlık okurken. 6 ayda falan baya bir değişim oldu. 3 sene yapıp bıraktım. Gerçekten özgüven sorunu falan kalmamıştı, güzel de bir vücudum oldu boks sayesinde. İnsanlarla daha rahat ve çekinmeden konuşuyordum. Alfalık saçmalıklarını okuyup kızlarla iletişim kuruyordum ama sonuç hep aynı sürekli red yedim. birkaç tane ufak tefek flörtüm oldu sadece. Onlar da çirkin olduğu için bir süre sonra soğuyup bitirdim.

lisedeki yakın olan 2 arkadaşım da dış görünüş olarak vasattı. biri şuan 5. sınıf tıp öğrencisi diğeri de boğaziçi elektrik-elektronik mühendisliğini bitirdi şuan koç'ta master yapıyor. İkisinin de sevgilisi falan olmadı. Ankara'ya geldiklerinde hep buluşuruz, liseden beri pek bir değişim olmamış.

İnsan alfa olmaz alfa doğar. Karakter kadar dış görünüş de önemli. Siz hiç çok yakışıklı çekingen kızlarla konuşamayan birini gördünüz mü? ağır psikolojik sorunları yoksa öyle birini göremezsiniz çünkü kızlar peşinden ayrılmaz. sadece kızlar değil o tip biri ile herkes arkadaş olmak ister. Yani alfa dediğimiz şey böyle oluyor. Kendisi pek bir şey yapmıyor aslında.

Ortalama üstü yakışıklıkta erkeklerle konuşmak için can atan kızlar benimle muhatap bile olmuyordu. İstediğin kadar alfa ol, kız tipini beğenmiyorsa yüzüne bakmaz. ben yıllarca tecrübe ettim. dış görünüş her şey. insan, tipini beğenmediği birinin içini merak etmiyor. bu sadece kadın erkek ilişkileri için değil, hayatın her alanında görsellik önemli. misal tekir kedileri kolay kolay kimse sahiplenmezken, kaçak getiriliyor diye el konulup belediyenin sahiplendirmek istediği 8 tane "scottish fold" cinsi kediye tam 2000 tane başvuru olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOTSx -- 30 Eylül 2017; 14:44:2 >

• asosyallerden linç yersin diye bekledim de uzun yazmışsın galiba o kurtardı seni
  • Ağzın laf yapıyoraa tip önemli değil 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwashere -- 30 Eylül 2017; 12:38:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tip herşeydir konu sahibi arkadaş doğru söyliyor çok uzakta aramanıza gerek yok kendinize bakarakta bu sonuca varbilirsiniz,hatta bu tip olayı öyle birşey ki kendi aileniz bile sizi tipinizden dolayı ötekileştirebilir,siz ne kadar yırtınsanızda spor yapsanızda sağlıklı beslensenizde,başarılı olsanızda tip her zaman bunların önündedir. arkadaş yukarıda yazmış alfa insan birşey yapmadan herşey ayağına gelir diye çok doğru çevrenizde örnekleri çoktur,hani şöyle bir insan vardır ya,hiç bir çaba göstermese de tüm işleri tıkırında giden,sohbet ortamında konuşmamasına rağmen odak kişisi olan özetçe insanlar ikiye ayrılır tipi yerinde ve mutlu,tipsiz ve mutsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

Ağzın laf yapıyoraa tip önemli değil 👍

Öyle bir şey yok. Bir dünya yazı yazdım okumadın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mojman

tip herşeydir konu sahibi arkadaş doğru söyliyor çok uzakta aramanıza gerek yok kendinize bakarakta bu sonuca varbilirsiniz,hatta bu tip olayı öyle birşey ki kendi aileniz bile sizi tipinizden dolayı ötekileştirebilir,siz ne kadar yırtınsanızda spor yapsanızda sağlıklı beslensenizde,başarılı olsanızda tip her zaman bunların önündedir. arkadaş yukarıda yazmış alfa insan birşey yapmadan herşey ayağına gelir diye çok doğru çevrenizde örnekleri çoktur,hani şöyle bir insan vardır ya,hiç bir çaba göstermese de tüm işleri tıkırında giden,sohbet ortamında konuşmamasına rağmen odak kişisi olan özetçe insanlar ikiye ayrılır tipi yerinde ve mutlu,tipsiz ve mutsuz

Aynen tipsiz insan kolay kolay mutlu olamıyor sadrce öyleymiş gibi görünmeye çalışıyor. Çevresi geniş biriyim, herkes beni neşeli ve eğlenceli biri olarak bilir ama aslında sürekli intihar etmeyi düşünen, hayattan zevk alamayan, istediği şeyleri yaşamayan, depresif bir insanım.

• tipin çok iyi olunca da ürküyorlar, inan bana.

yavru ceylana yaklaşır gibi yaklaşıp avı kapacaksın birader.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    170 ama yakışıklı Bi erkek?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçek bir dhli o mesajı okumaz
  • Tipsiz biseyim.Kiz arkadaşım oldu ilk gunde biseyler yasadigim kisilerde oldu siz gidin kendinizi boyle mutsuz geçirerek hayatinizi devam ettirin

• Yemiş bu kafayı

• La yok ne tipi adam akıllı tarzına önem ver düzgünce

Konuşmayı öğren kızlara nasıl yaklaşılacağını bil

Zaten gerisi kolay kendinizi şartlamayın bende çok red yedim ama yılmadım bırakmadım şuanda hiç istemediğim kadar hatun çevrem var çok takılma böyle şeylere

• quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Tipsiz biseyim.Kiz arkadaşım oldu ilk gunde biseyler yasadigim kisilerde oldu siz gidin kendinizi boyle mutsuz geçirerek hayatinizi devam ettirin

Kardeş öyle şeyleri ben de yaşadım meselenin özünü anlamamışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DerbederGeceler

La yok ne tipi adam akıllı tarzına önem ver düzgünce

Zaten gerisi kolay kendinizi şartlamayın bende çok red yedim ama yılmadım bırakmadım şuanda hiç istemediğim kadar hatun çevrem var çok takılma böyle şeylere

Konuyu oku kardeş. ben sosyal fobili, çekingen, konuşmasını bilmeyen biri değilim. Param, arabam, akademik başarım var. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi de iyi bilirim. Şuan benim de çevremde dolu kız var. Kampüste bir dolaşsam en az 5-6 kişiyle selamlaşıyorum 15 dk içinde ama hiçbir potansiyel sevgili adayı olarak görmüyor. Anca çok yoklukta olan biri tarafından tercih edilirim. Hiçbir şey yaşamadım da değil flörtlerim oldu, tek seferlik ilişkim oldu ama hepsi kısa sürdü:

• Karfeş bi git ya dışarda kim kimi götürüyo ağlayıp durma

• quote:

Orijinalden alıntı: LOTSx

quote:

Konuyu oku kardeş. ben sosyal fobili, çekingen, konuşmasını bilmeyen biri değilim. Param, arabam, akademik başarım var. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi de iyi bilirim. Şuan benim de çevremde dolu kız var. Kampüste bir dolaşsam en az 5-6 kişiyle selamlaşıyorum 15 dk içinde ama hiçbir potansiyel sevgili adayı olarak görmüyor. Anca çok yoklukta olan biri tarafından tercih edilirim. Hiçbir şey yaşamadım da değil flörtlerim oldu, tek seferlik ilişkim oldu ama hepsi kısa sürdü:

İyi de kızlar hep öyle yaklaşır hemen sevgili olma yolunda ilerlemez ki seni tanır anlamaya çalışır ondan sonra senin yaklaşımlarını görünce düşüncesi değişir bence yaklaşımın ve diyaloğun yanlış

• en baştaki hatanı söyleyim, neden direk "alfa" kalıbını sadece yada direk kız konularıyla bağdaştırıyorsunuz. ayrıca bu alfa olayı bizde hayvanlarda ki gibi işlemiyor. insan hariç doğada ki alfalar genelde sürünün en irisi en güçlüsü oluyor. mesela ben lisedeyken sınıfın alfası diyebileceğim adam, 1.70 in biraz üstü, yakışıklı diyemeyeceğiniz sporla falan işi olmayan normal biriydi. ama diğerlerinden farkı baskın bir karakteri vardı. ekşi sözlük de okumuştum galiba bunu, insanda alfa yok baskın karakter var. Baskın karakterli insanların en önemli özelliği de özgüvenli ve cesur olmaları, sorumluluktan kaçmamaları. o senin dediğin yakışıklı adamların özgüveni, kızların ilgisinden dolayı yüksek olabilir, bu seni yanıltmasın. tipi iyi, kızlarla arası iyi diye kimseye alfa diyemeyiz. bilemeyiz belki bir kavga olsa ilk kaçacak adam. Benim kendi tecrübelerime de dayanarak diyebilirm ki kızları en çok etkileyen şey özgüven ve baskın karakter. etrafınızda ki "bu kızın yanında bu kekonun ne işi var" dediğiniz adamları düşünün dediğimi anlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: LOTSx

quote:

Keko hayatı görmüş geçirmiş kızlar için doğru.Kadıköy pub slutı ile sivaslı köylü bir değil ortamı değiştirmek en iyisi bende şuan işe yarıyor.

• Kim ne derse desin tip + para her kapiyi açar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

en baştaki hatanı söyleyim, neden direk "alfa" kalıbını sadece yada direk kız konularıyla bağdaştırıyorsunuz. ayrıca bu alfa olayı bizde hayvanlarda ki gibi işlemiyor. insan hariç doğada ki alfalar genelde sürünün en irisi en güçlüsü oluyor. mesela ben lisedeyken sınıfın alfası diyebileceğim adam, 1.70 in biraz üstü, yakışıklı diyemeyeceğiniz sporla falan işi olmayan normal biriydi. ama diğerlerinden farkı baskın bir karakteri vardı. ekşi sözlük de okumuştum galiba bunu, insanda alfa yok baskın karakter var. Baskın karakterli insanların en önemli özelliği de özgüvenli ve cesur olmaları, sorumluluktan kaçmamaları. o senin dediğin yakışıklı adamların özgüveni, kızların ilgisinden dolayı yüksek olabilir, bu seni yanıltmasın. tipi iyi, kızlarla arası iyi diye kimseye alfa diyemeyiz. bilemeyiz belki bir kavga olsa ilk kaçacak adam. Benim kendi tecrübelerime de dayanarak diyebilirm ki kızları en çok etkileyen şey özgüven ve baskın karakter. etrafınızda ki "bu kızın yanında bu kekonun ne işi var" dediğiniz adamları düşünün dediğimi anlarsınız.

Kardeş benim demek istediğim şu; alfa dediğiniz tipler aslında yakışıklı olduğu için o hale geliyor. internetteki saçmalıklar da şunları bunları yapın alfa olursanız kızlar peşinizde olur diyerek insanları kandırıyor. aslında sen alfa olmuyorsun, o sadece kızların seni beğendiği için gösterdiği ilgi.

bak ben lisede ezik, asosyal, güçsüz bir tiptim. gelen geçen döverdi, saçmasapan şakalar yapardı, aşağılardı. sonra işte boksa başladım, dediğim gibi 3 sene bu sporu düzenli yaptım. üzerimdeki o eziklik ve insanlarla konuşurken çekinme duygusu gitti, özgüven problemim de kalmadı. artık kimse bana kolay kolay el kol şakası yapıp aşağılamaya çalışamaz. yaparsa yıldızları saydıracağımı bilir. gücü (para, tip, fiziksel güç, zeka, başarılı bir kariyer vs...) olan dominant özelliğini de ortaya çıkarır. baskın karakter diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOTSx -- 1 Ekim 2017; 10:49:10 >

• tip her şey değil bence. misal çok çirkin olup yanında güzel kız olan erkekler var o nasıl oluyor? zengin desen bile admaın giyinişinden ne olduğu belli oluyor. bence tamamen ağzının laf yapması olay. misal çirkin birisi(çirkinden kasıt bana kara zayıf erkekleri göstermeyin onlar ultra tipsiz) kişisel özellikleriyle kızı tavlayabilir. ne biliyim sakal bırakır ortalama tipe sahip olur. tip önemli değil o kadar. kız yanında sıkılmasın yeter.

ve de sporla nasıl özgüven geliyor anlamıyorum. ben yazın vücut geliştirmeye gittim hala aynıyım. aynı zamanda kitapta okudum. belki fazla değil ama 3 tane kitap bitirdim artı olarak da sürekli rehber hocalarının videolarını izledim ama özgüven kazanamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.