Şimdi Ara

vermeyen kız yoktur almasını bilmeyen erkek vardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kesinlikle katıldığım bir teoridir. ha bu arada tiple parayla fizikle alakasını olduğunu düşünmüyorum sadece dil yetiyor , dışarda bolca örneklerini görüyoruz tipsiz fakir erkeklerin yanındaki manken gibi hatunları tek sebep adamlar işi biliyor kadınları çözmüşler 4s kuralını çok iyi uyguluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsiz fakir erkekler örnek göstersene 5-10 tane,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Tipsiz fakir erkekler örnek göstersene 5-10 tane,

sokakta örnekleri çok fazla var hocam
  • Peki bu dili nasıl geliştiririz? Ayrıca mesela ben evlenme düşünüyorum, o kız senin bu kız benim yatıp kalkamam, öyle bir safın suratına bakarken midem bulanır, yapmacık davranamam. Ama normal sevdiğim sevgilim de olmuyor, her kıza kuşkuyla bakıyorum ve dilimde iyi değil hani her kızı deneyim bana uygun mu değil mi diye de bir durum olmuyor. Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novarolife -- 5 Aralık 2015; 17:29:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Tipsiz fakir erkekler örnek göstersene 5-10 tane,

sokakta örnekleri çok fazla var hocam

Nereden bilin sevgilisini olduğunu, ayrıca ben hiç denk gelmiyorum,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 5 Aralık 2015; 17:42:54 >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • _____________________________
  • evet dil yetiyor
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.