Şimdi Ara

Yalnız Erkek Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap kafede otururken bir çocuk ders çalışıyordu baya beğendim dddim işte romantik bir an falan

10 dk geçmeden kız arkadaşı geldi yeter bıktım tüm erkeklerin sevgilisi var

bir erkek görünce direkt parmağına bakıyorum hepsinde yüzük var fiks o kadar bıktım ki

23 yaşından sonra kimse yalnız değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam tersi kadınların boş kalması zor,damacanın bile taliplisi var bu ülkede ama senin kriterler çok yüksek kendin obez,çirkin,fakirsin ama zengin yakışıklı zeki eğitimli erkek arıyorsun yani %80 lik kısma bile giremezken binde 1 lik adamları arıyorsun.Anca zerodan bi tık üst adamlar bulabilirsin büyük hayaller kurma.

• Sana değer veren adamı en zor zamanında yarıyolda bıraktın. Her türlü pisliği yaptın bana şimdi adam yok diyorsun.

Sana değer veren birisi vardı kıymetini bilmeyen sensin.

Hala beni kıskandırmaya çabalıyorsun, hala benim dikkatimi çekme peşindesin.

Fakat ben o kapıları kapattım. Sen benim gibisini zor bulursun. Bulamayacaksın zaten unut onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 30 Nisan 2025; 15:42:44 >
  • Tam tersi kadınların boş kalması zor,damacanın bile taliplisi var bu ülkede ama senin kriterler çok yüksek kendin obez,çirkin,fakirsin ama zengin yakışıklı zeki eğitimli erkek arıyorsun yani %80 lik kısma bile giremezken binde 1 lik adamları arıyorsun.Anca zerodan bi tık üst adamlar bulabilirsin büyük hayaller kurma.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Zero 3 gömlek iyi bence klasman bakımından

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu adam sana salata mı yapmadı ayaklarına paspas mi olmadı tehlikeli mahallene kadar gelip seni evine mi bırakmadı zeronun kıymetini elbet anlayacaksın ponçik hanım işte o gün zoro kriptodan parayı vurmuş olup eli yüzü düzgün helal süt emmiş bir hanımefendiyle evlilik yolunda olacak

• Selam çukulatam

• 26 yaşındayım ömrümde hiç kız arkadaşım olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kız Var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızların erkek olarak gördüğü adamlar 185 kaslı yakışıklı zengin.

• savaş trolluyum zırhım en üst kalitede dövülmüş mordor zırhı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.