Soldaki alfa erkek sağdaki ise klasik bir dh li beta erkek. Soldaki sosyal ortamlara girer çıkar günde en az 5 kişiyle telefonda konuşur sağdaki bilgisayar oyunu oynar forum sitelerinde konu açar klavye arkasından aslandır ama gerçek hayatta böyledir. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 5 Eylül 2020; 3:47:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alfa erkek vs beta erkek ss li

-
-
Senin o beta dediğin adam Mick Jagger yalnız, alfanın öz oğlu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Young SinatraSenin o beta dediğin adam Mick Jagger yalnız, alfanın öz oğlu
bu ortamda beta kalmış dostum özel hayatını bilemem
-
Bu tamamen öz güvenle alâkalı bir durum. Öz güvende görünüşten geliyor. Sağdaki eleman soldaki gibi giyinseydi daha rahat takılabilirdi diye düşünüyorum. Mesela saçıma başıma bakmadan bi markete gitsem bile kötü hissedebiliyorum. Ama diğer türlü farklı bir enerji oluyor içimde. Bazen kendim bile şaşırabiliyorum. O yüzden kişisel bakım, kılık kıyafet önemli.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Soldaki: Trumpçı
Kız: Tumblr girl Demokrat
Sağdaki: SJW Demokrat
TR versiyonuysa şöyle olurdu:
Soldaki: İYİ Partili / Baykal CHP'lisi
Kız: Müteahhit AKP'li ailenin Cihangir CHP'lisi kızı
Sağdaki: SJW HDP/YCHP'li
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 5 Eylül 2020; 5:10:5 > -
bi çorabı diğerinden farklı alfa olmaz dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız kız o sırada beta erkek dediğin adamın sevgilisi
Dalga kurek konu aciyorsunuz bu ne
Alfalığı, basit bir kız mı belirliyor ?
Sadece fotoğrafa bakarak yorum yaptım. Ünlü biriymiş herhalde o kadar bilmiyorum 😁
Bence sağdaki tam bir alfa. Çünkü dhli ergenler gibi 250 gram peşinde koşmuyor delikanlı delikanlı oturmuş tüttürüyor.
Cook uzun zamandır Kadıköy'e gitmiyorum. Hala eskisi (90lar) gibiyse akmar pasajında bu herifler nasıl muamele görürdü kızlardan?
Demem o ki, ortamına göre değişir Kimin alfa kimin beta olduğu..
Kıyafet anlamında söylüyorum tabi...
bir çin atasözü der ki , sular yükselince balıklar karıncaları yer , çekilince de karıncalar balıkları. kimse bugününe aldanmasın, çünkü kimin kimi yiyeceğine su karar verir.
O janti takım elbise ve tavır bazı yerde başına ciddi dert açar, tâbi pembe pantalon da ötekine aynı şekilde...
Yerine göre davranmayı bilmek lazım.
Adamin derdi vardi o an belki 😊
-
-
Soldaki isim Alain Delon,muhtemelen Paul Newman ile beraber tüm zamanların en yakışıklı/karizmatik birkaç erkeğinden birisi kabul edilen nevi şahsına munhasır erkekler
İlgili foto 1967 yılına ait,o dönem Alain Delon evli zaten; ayrıca ortadaki kadın da Marianne Faithful adında bir şarkıcı/aktrist.O dönem Mick Jagger ile birlikte zaten ablamız,fotoda gözüktüğü üzere Alain Delon'a erimesi aldatmasın.
-
-
Sağdaki Mick Jagger seks bağımlısı bir adam hatta bunun tedavisi için gittiği terapisti ile bile yatmış.
Ahahahah başlığa bak.
Senin o beta dediğin adam Mick Jagger yalnız, alfanın öz oğlu |
Alfalığı, basit bir kız mı belirliyor ?
|
Hocam bu adam benim anneme benziyor.
|
Saçma sapan, gerçeklikten uzak terimlerle aptalları kandırıyorlar. Hayvanlık mı kaldı da sürü lideri bir alfa tabiri var? Bu teoriyi ortaya atan adam dahi yanlış olduğunu söyledi ama bu millet geri zekâlı. |
Bence sağdaki tam bir alfa. Çünkü dhli ergenler gibi 250 gram peşinde koşmuyor delikanlı delikanlı oturmuş tüttürüyor.
|
Benzer içerikler
- kıbrıs neden türkiye"ye katılmıyor
- erotik hikayeler
- gümüş gram
- küfürlü tekerlemeler
- alkol kokusu nasıl geçer
- penis nakli
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X